Danijela Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 800x600 1024x768 http://i52.tinypic.com/20qghut.jpg 1600x900 http://i51.tinypic.com/msc8cj.jpg 1680x1050 http://i53.tinypic.com/2dtc7c6.jpg "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Хвала Данијела, прелеп је. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 facenew22222222 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Данијела facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Lep je kalenadr Danijela. Samo mislim da je trebalo godisnjicu smej.gif-a (a pada se tacno na sv. Kirila i Metodija ako sam dobro razumeo do sada) "ofarbati" drugom bojom i drugim fontom. Takodje, u okviru onog logoa smej.gif sa strane, u krugu okolo, naopisati tipa " 2 godine Zivih Reci Uteha" ili tako nesto, cak bi to moglo i velikm slovima, iznad kalendara .... Mislim, da bi aktivnim clanovima sajta dosta znacilo nesto tako ... smej.gif Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 To cemo uraditi na nekim posebnim projektima, strpite se jos malo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 strpljen - spasen ... Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 sef je sve rekao :cheesy: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 :cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 .gif' class='bbc_emoticon' alt='1340_womens' /> "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Veliki facenew22222222 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука