Jump to content

Да је сада почео Други Светски Рат у Србији ја бих био...

Оцени ову тему

Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...  

69 члановâ је гласало

1. 1. Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...

• четник код Чиче
      32
    • недићевац
      4
    • љотићевац
      4
    • партизан
      7
    • не би се опредељивао
      21

Препоручена порука

Вуче:

Ја сам служио армију од 26.10.2009-19.3.2010 и сваке године имам дослуживање по 19 дана (наредних 7 година).

Ја сам у санитетским трупама, дакле лијечим рањенике 1312_womens (хришћанска заповест да помогнемо људима у немоћи).

Имам обуку за аутоматску пушку и поседујем такву код куће (без муниције...али је иста муниција као и за наш Калаш womens).

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

а запечаћена конзерва са педесет метака?! ил ја бубам ил ми тетак лаже... с колико година си ступио у армију?....

шта би ти био из горе наведене анкете?

Подели на овим сајтовима

Пааа ми Лале и Сосе би били на таван међ шунке...  1312_womens

Јеси ли утеху делила људима

као чисту свету водицу?

Јеси ли увек на грудима

савести носила Богородицу?

Подели на овим сајтовима

Ја вала чича Дражу неби издао па зато правац Равна Гора  4chsmu1 dada

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

а запечаћена конзерва са педесет метака?! ил ја бубам ил ми тетак лаже... с колико година си ступио у армију?....

шта би ти био из горе наведене анкете?

Хехе...те конзерве су биле, али има већ 3-4 године од кад не дјеле више муницију.

Био сам непуних 19 година кад сам отишао у касарну.

Ја би био Љотићевац, али сам грешком притисно на Недићевац. Али да се разумемо, ја поштујем и Дражу, и Недића и Љотића и цјеним их као хероје.

Подели на овим сајтовима

значи са 19 година, тада је  у Војсци Србије постојала "прозивка", зашто ниси служио Отаџбини?

Од куд мени пасош Србије, љеба ти?Имам пасош Босне и Херцеговине. Војску РС су укинули 2006 и ја од тад немам своје војске...

П.С: Морао сам да идем овдје у војску.

Подели на овим сајтовима

значи са 19 година, тада је  у Војсци Србије постојала "прозивка", зашто ниси служио Отаџбини?

Од куд мени пасош Србије, љеба ти?Имам пасош Босне и Херцеговине. Војску РС су укинули 2006 и ја од тад немам своје војске...

П.С: Морао сам да идем овдје у војску.

ок... постоји фол двојног држављанства, мада ни то није битно... колико знам за нас Србе из РСрпске, довољено је да се у конзулату Србије у БЛ  изјасниш као Србин и добијеш докуметна кроз 30 дана, чини ми се да кошта око 150 евра.. тако да истинском, правом србину ништа не преставља проблем да "ПЛАТИ ДУГ ОТАЧАСТВУ"... моја два другара из средње ослужише восјку Србије а исто су годише као ти и ја!!! не бусају се у прса не нападју друге ал зато  један вози тенк а други нишанџија на топ-хаубици 155 мм...

Подели на овим сајтовима

Вуче, Србија нема војску од 5. Октобра...али не можеш ти то схватити, потребна је велика логика.

Подели на овим сајтовима

Zasto u glasanju nema dzedaja?

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Иначе ако узмем држављанство Србије имао би 3 пасоша...не треба ми то. Имам Швајцарску и БИХ, довољно ми је. Кад буде пасош независне РС узећу тај пасош и одрећу су се свих осталих 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Да зауставим причу пре него што оде на 90-те.Овако да би нешто ушло у историју мора проћа МИНИМУМ 50 година да би се отворили архиви.Скорије су се у Русији отворили архиви о Првом српском устанку после 200 ГОДИНА и многе ствари су се промениле.Исто важи и за Други светски рад,а о 90-тим ће тек наши унуци моћи лепо и аргументовано да разговарају. 4chsmu1

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...