Jump to content

Да је сада почео Други Светски Рат у Србији ја бих био...

Оцени ову тему

Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...  

69 члановâ је гласало

1. 1. Кад би сада била 1941. година и да је почео рат у Србији, ја бих био...

• четник код Чиче
      32
    • недићевац
      4
    • љотићевац
      4
    • партизан
      7
    • не би се опредељивао
      21

Препоручена порука

Да је сада почео Други Светски Рат у Србији, и да не знам како ће се историја одвијати, определио-ла бих се за ... неку од ових горе опција...

Питање је упућено и  женама..

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Obzirom na to da sam pregrmila jedan rat, mogu ti reći da bih ja bila dezerter  greengrin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Gde ste sada ljotićevci???

Sembi?!!  :(

Neutralci nas uništiše vazda... (niko nije šatro glasao za Slobu, aaaaa)

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Да је сада почео Други Светски Рат у Србији ја бих био.................. u planini

Да ти не буде  thank_you777 4chsmu1 још ако те пронађу било би  facenew22222222 :drugarstvo:

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Ја би био у Србском Добровољачком Корпусу и борио би се против црвене аждаје!

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Иначе ја лично не бих никога на силу гонио да ратује за србски народ. Али онај ко буде кукавица и издао род у рату, после рата не би имао код мене ни основна грађанска права!

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Иначе ја лично не бих никога на силу гонио да ратује за србски народ. Али онај ко буде кукавица и издао род у рату, после рата не би имао код мене ни основна грађанска права!

:drugarstvo: thank_you777 Који си ти цар Семберац. 4chsmu1Јел схваташ да ти живиш у Швајцарској ван Србије? facenew22222222

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...