Скопљанац Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Хвала, Бог ти добро дао! Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ооо, дивно, дивно! Оbi wan-e, желим ти да ускоро обавезно степенујеш студије, чујем да је сада по новом програму далеко лакше него пре. То је велика шанса. Иначе, и ја сам нова на форуму, случајно наиђох на овај сјајан сајт. А на њему и понека темица која се тиче архитектуре iron maiden Поздрав свим колегама градитељима! "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Dakle, dobro dosla u druzenje... желим ти да ускоро обавезно степенујеш студије, чујем да је сада по новом програму далеко лакше него пре. То је велика шанса. To nisam znao. Imas li neki izvor gde bi o ovome mogao da se inforimisem jos, znas li ti nesto o tome? Mozes i na PP, da ne krnjimo temu privatnim razgovorom... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Има ли међу учесницима форума архитеката? Поздрав колегама Има поздрав Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ima. Pozdrav koleginici. Premda sam ja napola ar`itekta, rat `99-te me prekinuo u studijama kod upisane 3. godine, ali nameravam da ako Bog da nekako dovrsim ili stepenujem ovo sto imam. Nadam se tome. ??? Колега па толико времена...а нисам знао! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 masoni... 1414_feel feeble је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 добра ствар за викендице мада има и лоших фирми које се тиме баве чуо сам да је најбоља фирма за монтажне куће из Ивањице не знам како се зове. :P Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Одлична ствар и за живети у њој. Већ 7-8 година имам то искуство. У Ивањици је, након што је пропала државна фирма, настало 4-5 приватних фирми које се баве овим послом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ако се не варам, у Америки су све куће такве. Они уопште не зидају као код нас све је од плоча на дрвеном оквиру. Sophrosyne, Crveni Baron and florenntina је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Али зато кад наиђе ураган... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Има ли међу учесницима форума архитеката? Поздрав колегама pozdarav koleginici od studenta sa arh.fak.u podgorici 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 ??? Колега па толико времена...а нисам знао! Sta bre nisi znao, pa jos na verujem-u sam ti rek`o poodavno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Али зато кад наиђе ураган... руше се и зидане sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Sta bre nisi znao, pa jos na verujem-u sam ti rek`o poodavno... онда сам заборавио... прсо сам ко звечка... респект мај Брадер Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 masoni... 1414_feel Ја??? Ex Libris моје маленкости... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука