Jump to content

Ko je za novi forum (nije ŽRU)?

Оцени ову тему

Da li bi hteo da budeš na nekom "novom" forumu ovog tipa?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Da li bi hteo da budeš na nekom "novom" forumu ovog tipa?

• da
      5
    • ne
      19
    • možda
      2
    • i neki novi i žru (mogu oba)
      2

Препоручена порука

Braćo i sestre da li je neko zainteresovan za neki novi forum ovoga tipa, i zbog čega?

Šta je to na ŽRU preko čega ne možete da pređete, i zbog čega bi hteli neki novi forum?

Kakav forum to treba da bude?

Šta je to što niste našli na ŽRU, a voleli bi da ima na nekom novom forumu ovog tipa?

Kako mogu da se izbegnu sukobi na nekom novom forumu?

Svi predlozi koji će rad nekog novog foruma (a i ovog) učiniti boljim....

1429427a7d8b6cfm3jf7.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Brate, sta sve tebi ne pada na pamet ...  gringrin

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да би се направио добар интернет форум, мора да постоји идеја водиља и да се има добар тим људи који знају шта хоће. Ја бих сваки нови форум подржио који шири реч Еванђеља, али ипак је један  gringrin

Подели на овим сајтовима

Ko je za novi forum (nije ŽRU)?

.... На којем би ти био администратор над администраторима  gringrin smej.gif....

Veoma glupo i prizemno razmišljanje  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ja podrzavam svaki vid misionarenja i cenim ljude,koji svoje slobodno vreme zrtvuju zarad toga.Ja sam uvek za nove forume.Da se sto vise cuje istinita i blaga rec pravoslavlja.Crkva dise misionarenjem.

I naravno da na tom novom forumu budem moderator. 0110_hahaha

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Рекох, увек сам за померања граница у интернет мисионарењу. АКо већ неко прави форум, треба да понуди нешто што већ не постоји, ако прави плагијат овог или оног форума- то је онда као кинески телефон.

Иначе, ускоро ћемо вас изненадити, надам се веома пријатно, са неколико великих инетрнет пројеката који ће, ако Бог да почети да раде на двогодишњици портала Поуке.орг

Подели на овим сајтовима

АКо већ неко прави форум, треба да понуди нешто што већ не постоји, ако прави плагијат овог или оног форума- то је онда као кинески телефон.

Није ваљда толико страшно?

Подели на овим сајтовима

• Гости

АКо већ неко прави форум, треба да понуди нешто што већ не постоји, ако прави плагијат овог или оног форума- то је онда као кинески телефон.

Па није, и кинески телефон ради, чак има и тв. Може и две картице, али је ипак кинеска копија.
Подели на овим сајтовима

Па није, и кинески телефон ради, чак има и тв. Може и две картице, али је ипак кинеска копија.

Која се поквари,после отприлике 2-3 месеца од куповине...али нема поправке...

Подели на овим сајтовима

:cheesy: je prvi forum na kome sam ucestvovala.Zato mi je posebno drag.Ali,sad kad imam iskustva rado bih se oprobala i na nekom drugom forumu.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

He he, nisam video neke face iz admina-moda, na forumu još od onomad kad je stari Noje počeo da teše svoj brod...

Ova poruka je i tome doprinela  мајкл

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...