Дејан Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 obrisaće i to tvoje kao i moje,jer im diraš u slabosti... al Bog sve vidi... snimio sam ja ekrane pa ću da pokazujem ljudima da se zna lol mislim imaš preko 30 god, ponašaj se u skladu sa njima. ako ti je poruka obrisana , nemoj sad da se inatiš ko neki pubertetlija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Пре неки дан сам после литургије, упознала сестрицу и братића, Магдалину и Симеона. Магдалина полази у школу ове године, али ми је поверила да најрадије још не би, а њен братић је дотрчао и рекао, ''тето, зовем се Симеон, и ако треба ћу уместо секе у школу...'' А има три године. То је братска љубав, да не буде само ''сестринска''... Одушевили су ме. А имена су им екстра. Orion, Данче*, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Лепо је име МагдалИна... А лепо је и МагдалЕна Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 ЗА ДЕЈАНА!!! Dejan_kv је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Деспина одувек ми се то име свиђало има га у Грчкој и Македонији.. Дечак би могао бити Климент,Горазд.. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Одговор January 07 2014 - 17:39 Стварно сте вицкасти ви кордун-воша-срби... ако си баш рођен у равници,могао би бар користити екавицу,можда би смисао за хумор био израженији...бо вас воз који вас довезо... Molim administraciju,da onaj koji je napisao ovu sramotnu i uvredljivu poruku,bude odmah i dozivotno iskljucen na ovom forumu!Unapred hvala! Dejan_kv, Караконџула and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Psaltir Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Василије и Матрона Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Aleksandar i Valentina Molim administraciju,da onaj koji je napisao ovu sramotnu i uvredljivu poruku,bude odmah i dozivotno iskljucen na ovom forumu!Unapred hvala! Protiv sam bilo kakvog vredjanja i tu nema opravdanja! Ali potpuno je neprimereno i sramno na pravoslavni Božić otvoriti temu - "Srbija bez Beograda", a posebno napisati ovako nešto: A da vas pitam Sta bi falilo srbiji bez 2 miliona beogradjana,glavni grad kg ili nis,manje stanovnika mi bi progledali,imali bi dovoljno da zivimo lepo. Ovo je vredjanje i provokacija sa ciljem da unese razdor i svadju baš na Božić. Neki su komentarisali kako bi ga trebalo paliti, kao da već nije dovoljno paljen i rušen. Svako sebe piše i ako neko hoće da cepa i ruši, neka to radi u svojoj kući, a ne van nje. Piksi94 - "Krivo sedi, pravo govori" I potpuno je opravdano zaključana ta provokatorska tema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 O kakvom ti bozicu pricas,ti pricas o bozicu u beogradu,znas li ti da ima ljudi u unutrasnjosti koji nemaju da kupe nista za bozic. Tek ce da bude tema,ne mozda ovde, tek ce po internetu da se vrte teme,otom potom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Djuro ili mozda Pero,zanimljiva imena,za takva imena se vezuju raznorazne price. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 13, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2014 Не замарам се никада "тешким мислима" о српству, за разлику од вас. Заправо, мислим да сте управо ви почели расправу о српству, те вјерујем да ћете сами и досећи одговор на ово питање. Нити сам икада писао о српству (а најмање великом) и сматрам крајње некоректним мени постављати питање о нечему што нема апсолутно никакве везе са мојим досадашњим писанијем, не само на овој теми, него на форуму уопште. Самим тиме вас не сматрам довољно добрим саговорником и моја дискусија с вама је завршена. Шта рећи? Видим да ти мене добро познајеш па си већ закључио шта сам и ко сам. Ја тебе, брате, не познајем и немогу да ти качим епитете и етикете. Писао сам о нашим именима а не о српству али пошто ти већ све знаш онда нека ти буде. ST.IVANA је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Мушка деца би се звала Божидар и Живојин, а женска Даница, Душица, Сунчица. Ронин and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Mихајло, Александар и Ђорђе, а може и Стефан. Вера, Надежда, Марта Sanja Т., Данче*, ST.IVANA and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Обрад, Предраг, Михаило... Светлана, Мирјана, Василиса... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Ne znam. Damjan,Vasilije,Justin... ondak ...Olga,Arsenija... Justina Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука