Милан Меденица :) Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 пушење полако убија човека, убрзава старење, деца све више данас од пасивног пушења имају проблема са плућима ... мом малом братанцу од 4 године су стала плућа данас од силног пушења његових родитеља. 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 0102_laugh :cheesy2: 0202_238 Је ли дијете добро? dada Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 ?!?! Cekaj, kako stala pluca, ne razumem? Je l` dete dobro sad? 0110_hahaha "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 имао је опструкцију оба плућна крила, само се удавио од алергијског напада који је доста личио на асматични ... они мисле да је то од кијавице/грипа која вуче на бронхитис, али су ослепели од своје наркозе bu мени није добро кад одем код њих а пушио сам 10 година, и стално их опомињемо што пуше толико ... и ево, детету ''не шкоди'' пасивно пушење оба родитеља локомотиве. 8086.gif која неправда, да он тако мали испашта због греха својих родитеља ... помјаните мало молим вас, ако вам није тешко 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Отац Сава (Манастир Вазнесење) - О пушењу цигарета Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Медо, како ти је братанац ??? Каква несмотреност, пурњати толико пред дететом ... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Медо, како ти је братанац ??? Каква несмотреност, пурњати толико пред дететом ... ма није то несмотреност, то је наркоманија.наркоман не види другог, само своју потребу. добро је сад, смањили су на олакшање свих после још веће огорчене дебате свих о добру детета. надам се да ће ово бити последњи пут да се цела породица умеша, никоме није било пријатно. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 ''Пријатељ'' мог мужа неће више да долази, јер овде није дозвољено пушење. Увредио се гдин прошле године, мош мислити. Мој муж понесе кафицу па пуши у ходнику на спрату. Не дам да се трује дете. Ко то не поштује, није овде добродошао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Мај 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 sve je ok ! samo mislim da nije uredu sad ni da ne pusaci sprovode tiraniju na nama pusacima ! Da medicina nije uznapredovala niko nebi ni znao da je pusenje stetno ali moze da bude i korisno ukoliko se primenjuje u normalnim kolicinama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 ali moze da bude i korisno ukoliko se primenjuje u normalnim kolicinama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 sve je ok ! samo mislim da nije uredu sad ni da ne pusaci sprovode tiraniju na nama pusacima ! Da medicina nije uznapredovala niko nebi ni znao da je pusenje stetno ali moze da bude i korisno ukoliko se primenjuje u normalnim kolicinama Uf, zivota ti, promisli malo pre nego nesto kazes/napises!... Pazi ovo: nepusaci SPROVODE TIRANIJU jer hoce da ostvare svoje elementarno pravo na zdrav zivot?!?! Ih, sto nam nije neki Dusanov zakonik samo na godinu dana... Zapamti brate: covek mora da jede i pije da bi ziveo, ali NE MORA DA PUSI! To se pocinje iz cistog mangupiranja, i nema tu sta da se razume i pravda... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Пушење је слика сујете коју човек поседује...а касније јака овисност УУуу.. мудро збориш. Ово ћу да запамтим. klapklap ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гого Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Пушио сам више од десет година, по две кутије на дан. Неколико пута покушавао да оставим, али безуспешно. Издржим 3-4 дана, па Јово наново, све док прошле године, 1. јуна, нисам поново покушао, и ево, већ скоро годину дана не пушим :smiley:. Један једини дан сам кризирао, а већ следећег - ништа, као да никада нисам ни пушио. За то сам захвалан девојци, јер без њене моралне подршке, сигуран сам, не бих успео :smiley: . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 ''Пријатељ'' мог мужа неће више да долази, јер овде није дозвољено пушење. Увредио се гдин прошле године, мош мислити. Мој муж понесе кафицу па пуши у ходнику на спрату. Не дам да се трује дете. Ко то не поштује, није овде добродошао. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Пушио сам више од десет година, по две кутије на дан. Неколико пута покушавао да оставим, али безуспешно. Издржим 3-4 дана, па Јово наново, све док прошле године, 1. јуна, нисам поново покушао, и ево, већ скоро годину дана не пушим :smiley:. Један једини дан сам кризирао, а већ следећег - ништа, као да никада нисам ни пушио. За то сам захвалан девојци, јер без њене моралне подршке, сигуран сам, не бих успео :smiley: .кажем ја, где је двоје у име љубави ...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1399.msg43607.html#msg43607 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука