сербон Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Мислим да је корисно прочитати: ако не може да се скине цела књига , имам је у pdf формату, па ко буде заинтересованих ...? http://www.allencarrserbia.com/easy_way_book_sr.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Браво за Господина Јакова,само напред у том смислу одвикавања. amen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Види овде весеља, са све мирођијиним сунашцетом. Што је не опоменеш Оливера? А да, ви сте пријатељице. То може свако. Али ако је неко позван за модератора, од њега се ваљда очекује и нека објективност у расуђивању. Додуше не може свако да одговори на тај изазов. Али важно је имати титулу. Па макар и виртуелну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 ??? ?????????, ?????? ?? ??????! ??????. ???????? ???????? ????? ?? ???? ? ??????? ???????? ??? ???? ?? ?? ?????? ?????. ? ????? ??????? ??? ??? ??????? ?????? ??????? ???? ????????? ??? ?????????? ???????? ? ?????? ???????. ? ???????, ?????? ???? ?? ?? ? ??? ????? ??????? ? ??????? ???????. ??????,??? ???????. amen ?? ??? ?? ???? ????????, ? ?? ?? ????? ??????? ???? ?????? ???????? ??? ??? ????? ?????? ???? ???? ?? ?? ??? ??????? ????. ????? ?????? ??? ?????? ? ????? ?????????? ??? ?? ??????? 13 ??... ??????... ???? ??... ???????? ????? ?????? ??????? ?????? ??? ????????... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Djomla izgleda nije puno saznao o uzgajanju duvana i vrstama istih, osim što je uvideo da se duvan najbolje uzgaja u srcima i plu?ima puša?a i da nevezano za vrstu duvana, svaki je dobar, kada nastupi kriza :smiley: ... Elem, i ja sa strastven puša? (2 kutije dnevno, nekada i više) - i odlu?io sam da prestanem danas. Pušim od srednje škole i prestajao sam va? dva puta. Jednom godinu dana, jednom mesec i nešto duže. Moram da kažem, strašan merak mi je kad pušim. Nema ništa lepše od kafe i cigareta ujutru kad se probudim. Svi u mojoj okolini su puša?i i to baš puša?i. Kao da živim u Turskoj :smiley:... Sude?i po prethodnim izletima, prekidima pušenja, i ja se pridružujem onima koji su rekli da za uspešno odvikavanje treba najpre ?vrsto odlu?iti da se to uradi. I odjednom prekinuti. Nema ništa od nekih taktika smanjivanja i eksperimenata. Ja sam se odlu?io na ovo iskreno, razmišljaju?i, kako i ovako kradem Bogu dane ovoga života, u totalnom besmislu.... pa bar mogu nešto i ja za Njega da uradim (za Njega = za sebe).... I još jedna stvar, kod mene je pušenje stvarno povezano sa kafom i alkoholom, tako da jednim udarcem ubijam jato muva :smiley:.... Kad ne pušim, više mi kafa nema onaj ukus i merak. A alkohol izbegavam, jer me strašno vu?e ka cigareti. A na kraju, i bolje se spava i diše :smiley:.... Eto toliko. U zdravlju se dopisivali :smiley: .... ????, ???? ???. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 ?????? ?? ?? ??????? ?????????: ??? ?? ???? ?? ?? ????? ???? ????? , ???? ?? ? pdf ???????, ?? ?? ???? ??????????????? ...? http://www.allencarrserbia.com/easy_way_book_sr.php amen ?? ????????? ?????, ??? ????? :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Jakove brate Bog i tvoja slava da ti pomognu i drze svecu nad tobom u tvom naporu i ne posustaj - ko izdrzi do kraja zivece amen клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 ??? ?????????, ?????? ?? ??????! ??????. ???????? ???????? ????? ?? ???? ? ??????? ???????? ??? ???? ?? ?? ?????? ?????. ? ????? ??????? ??? ??? ??????? ?????? ??????? ???? ????????? ??? ?????????? ???????? ? ?????? ???????. ? ???????, ?????? ???? ?? ?? ? ??? ????? ??????? ? ??????? ???????. ??????,??? ???????. amen ?? ??? ?? ???? ????????, ? ?? ?? ????? ??????? ???? ?????? ???????? ??? ??? ????? ?????? ???? ???? ?? ?? ??? ??????? ????. ????? ?????? ??? ?????? ? ????? ?????????? ??? ?? ??????? 13 ??... ??????... ???? ??... ???????? ????? ?????? ??????? ?????? ??? ????????... jedno se ne sme zameniti driugim inace nisi ni prestajala ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 Ма знаш кад нисам имала утисак уопште да много више једем... а ваљда оно што су трошиле цигаре престало да се троши и тако се лепило. А после што више размишљаш, само напредујеш у гојењу, треба наћи бољи хоби од тога amen Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2009 ?? ???? ??? ????? ????? ?????? ?????? ?? ????? ???? ?????... ? ????? ??? ??? ?? ??????? ?????? ???????? ?? ?? ????? ? ???? ?? ??????. ? ????? ??? ???? ?????????, ???? ?????????? ? ??????, ????? ???? ???? ???? ?? ???? aman muskarce 0110_hahaha svako bavljenje njima mrsa zenu nne, nisam mislio na sex, da se ne uvrede neke smerne клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 то ти кажем. али је један довољна мука, не мора у множини Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 ?????? ?? ?? ??????? ?????????: ??? ?? ???? ?? ?? ????? ???? ????? , ???? ?? ? pdf ???????, ?? ?? ???? ??????????????? ...? http://www.allencarrserbia.com/easy_way_book_sr.php ????????? ??, ????? ??? ?? ?????? ??? ???? ??? ???? ?????:http://www.4shared.com/account/file/154527823/6dc706ce/Allen_Carr_Lako_je_prestati_pusiti.html?sId=F6Z078DaM1RbNY3v Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Хвала Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Evo i ja je skiuh. Danke :smiley:. Javljam utiske kad pročitam.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 допала ми се идеја, за крај одвикавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука