anajrim Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 mrackonja ne odaju tebe djela,koliko ono sto izlazi iz usta tvojih..... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 mrackonja ne odaju tebe djela,koliko ono sto izlazi iz usta tvojih..... Pa da.. ovaj... to sam i rekao... kakve crne koze i device... animal037 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Mracnjak јел би некако могао да ми даш линкове за још медицинске клипове, изабраћу хирургију па треба то да гледам, да видим да ли могу да издржим :cheesy: facenew22222222 Nema potrebe, verovao ili ne youtube ne zabranjuje niti cenzorise medicinske klipove. Tamo imas gomile klipova autopsija, amputacija i raznih drugih "medical stuff", samo kreni u pretragu... Ako bas ne nadjes to sto trazis onda mozda mogu da ti pomognem. Hvala odma sam našao par klipova http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Домаћине, да ли се плашиш смрти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 plasim... ali je prihvatam... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Да ли си поштовалац лика и дела Јелене Карлеуше ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Да ли си поштовалац лика и дела Јелене Карлеуше ? ne пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Хмм, facenew22222222 а био сам убеђен... таман сам помислио да сам скапирао твоје ставове... ништа онда, моја грешка. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Mračni,mračni,Mračnjaku strašni facenew22222222,da li voliš blues?Kleptona na primer.Slušam celo jutro i ne mogu da se naslušam.Kako čovel cepa bluz mmmmmmm “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Nisam poznavalac ali sam postovalac.. ne slusam bluz... ja sam dete RNR-a facenew22222222 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Мрачњак има одличну прилику да се сјећа смрти,оно што је нама свима преко потребно као трепет пред дубином и тајном нашег пропадљивог постојања,и да схвати сву таштину овоземаљског живота.Можда као чувени "ванитас" у свом слогану: Vanitas vanitatum omnia vanitas. facenew22222222 Али ипак не може без Пасхе - Христа,не може без свјетлости васкрсења чијом свјетлошћу је освјетљена тајна људске природе и дубина оне унутрашње личности - по лику и подобију - Не може без заједнице..Све остало и јесте таштина и јесте смрт. Погледи у будућност - отворимо очи ума. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Ja da se pohvalim samo da imam novi sajt stadaradim пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 6, 2011 Пријави Подели Написано Јун 6, 2011 kojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Ma "mracnjak" be... nego nov, doteran, uglancan i revitalizovan пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 http://vukajlija.com/mracnjak-com/102468 Дошао си и на Вукајлију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука