Jump to content

Питање за Мрачњака

Оцени ову тему

Ратко :(

Препоручена порука

Eh kada bi znali ovi hevi-metalci sa Zapada ko je prvi u svetu i kada poceo da barata sa mtvackim glavama i osatlom death-ikonografijom :

Smrt_svetu.jpg

ossuary.gif

ossuary.gif

Mračnjak, mogao bi da promenis malo svoj logo, vreme je,    1000000001010

odaberi :

http://apostolskicentar.forumotion.com/t168-topic

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Сад погледах тај фамозни сајт, и оно, тако ме је жигнуло нешто кроз стомак, да сам једва погледао и оних 10-так клипова на почетној. Не знам за друге, али моје лично мишљење је да ово може само обичан психопата, ментално поремећена особа да постави, а да се још дичи са тим, то да не спомињем уопште. Мрачњак, имао бих да ти поставим пар питања. Мислим твоја слободна воља је да ли 'оћеш да одговориш или не.

1. Да ли си испуњен собом када гледаш и постављаш ове монструозне-психопатске клипове?

2. Шта би урадио у случају да не дај Боже видиш особу која се тешко повредила и тражи помоћ од тебе?

3. Који је твој циљ у животу и да ли уопште постоји било који циљ у твом животу?

4. Какво мишљење имаш о људском роду?

5. Да ли ти знају родитељи да постављаш те клипове, и ако знају, шта ти кажу уопште?

6. Да ли имаш идола?

Био бих ти захвалан ако би ми одговорио на ова питања....

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Сад погледах тај фамозни сајт, и оно, тако ме је жигнуло нешто кроз стомак, да сам једва погледао и оних 10-так клипова на почетној. Не знам за друге, али моје лично мишљење је да ово може само обичан психопата, ментално поремећена особа да постави, а да се још дичи са тим, то да не спомињем уопште. Мрачњак, имао бих да ти поставим пар питања. Мислим твоја слободна воља је да ли 'оћеш да одговориш или не.

1. Да ли си испуњен собом када гледаш и постављаш ове монструозне-психопатске клипове?

2. Шта би урадио у случају да не дај Боже видиш особу која се тешко повредила и тражи помоћ од тебе?

3. Који је твој циљ у животу и да ли уопште постоји било који циљ у твом животу?

5. Да ли ти знају родитељи да постављаш те клипове, и ако знају, шта ти кажу уопште?

6. Да ли имаш идола?

Bratac, nemaju svi po 18-19 godina nego ima nas sa malko povise.

Подели на овим сајтовима

Ja sam takodje bio zastrasen scenama sa Mracnjakovog sajta, i sad, verovali meni ili ne, mnogo sam drugacije poceo da gledam na svet oko sebe. u smislu da mnogo vise ceni svoj i tudj zivot i da pozitivnije i mnogo opustenije gledam na stvari i sitnice oko sebe, znajucu sta se i kako desava "negde daleko"...

Ne mene je taj sajt pozitivno uticao.

Šta? Trebalo ti je da vidiš kako nekog jadnika kolju uživo da bi ti postao bolji čovek?...Užas.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

6. Да ли имаш идола?

Ovoliiicko sam bio blizu da od svakog tvog pitanja napravim parodiju jer je mnogo dobar zicer, ali necu ajde, jos samo to mi fali pa da se ova tema pretvori u bojno polje protiv mene... algabacaju

Ne

Ucinio sve sto je u mojoj moci da joj pomognem

N znamo se dovoljno da bih ti pripovedao o mojim ciljevima...

"Zivot je lep, ljudi su dobri" Evolutino gledano, moglo je to i bolje, ali ne zalim se, ima vremena 7896634

Cale mi je skoro sav uzbudjen pricao o "jednom sajtu" koji je slucajno nasao na netu... pokazuje ga prijateljima, ne zanima ga sto ja to radim... moj zivot moja stvar 7896634 tako je to u svetu odraslih... videces algabacaju

6. Да ли имаш идола?

ranije sam obozavao Vinsenta Prajsa i Toseta Proeskog, ali danas mi je malo klinacki to s idolima... postujem rad velikog broja ljudi ali nemam idola... (ako si na djavola mislio u njega verujem taman isto koliko i u boga algabacaju )

Tvoj sajt je slika tvog bolesnog uma, leči se dok je još vreme...ustvari, izgleda da je kasno.

za mene nema lepse slike nego kad shvatim da sam uzrok vernicke osude, prezira i predrasuda....  Just_Cuz_19

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

6. Да ли имаш идола?

Bratac, nemaju svi po 18-19 godina nego ima nas sa malko povise.

Ахам, ништа онда...Мрачњак, прогутај ово питање. Ако може замена:

5. Која је сврха свега овога што радиш? Је л' није лепше да помажеш другима, чистог срца Богу да се молиш. Ај бре сваким даном све вас је више и више. (Али, кад се на Тв-у нон-стоп пуста Карлеуша, иначе, такође атеиста, све ми је јасно). Па ти ниси ни свестан да те Он и даље чека у нади да ћеш се једном покајати и бити једна нормална особа, каквом те је и створио. Не ваља ти ово што радиш, никако. Ево, немој мене да послушаш. Овде су много зрелији, паметнији људи.... Људи који би ти радо помогли, само када би и ти сам показао да то исто желиш. Не знам да ли има сврхе уопште те терати, ако сам не покажеш вољу за променом. Нека ти је Драги Господ Бог упомоћ. Just_Cuz_19 

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ja sam takodje bio zastrasen scenama sa Mracnjakovog sajta, i sad, verovali meni ili ne, mnogo sam drugacije poceo da gledam na svet oko sebe. u smislu da mnogo vise ceni svoj i tudj zivot i da pozitivnije i mnogo opustenije gledam na stvari i sitnice oko sebe, znajucu sta se i kako desava "negde daleko"...

Ne mene je taj sajt pozitivno uticao.

Šta? Trebalo ti je da vidiš kako nekog jadnika kolju uživo da bi ti postao bolji čovek?...Užas.

Pa nije uzivo...  Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Ovoliiicko sam bio blizu da od svakog tvog pitanja napravim parodiju jer je mnogo dobar zicer, ali necu ajde, jos samo to mi fali pa da se ova tema pretvori u bojno polje protiv mene... algabacaju

Ne

Ucinio sve sto je u mojoj moci da joj pomognem

N znamo se dovoljno da bih ti pripovedao o mojim ciljevima...

"Zivot je lep, ljudi su dobri" Evolutino gledano, moglo je to i bolje, ali ne zalim se, ima vremena 7896634

Cale mi je skoro sav uzbudjen pricao o "jednom sajtu" koji je slucajno nasao na netu... pokazuje ga prijateljima, ne zanima ga sto ja to radim... moj zivot moja stvar algabacaju tako je to u svetu odraslih... videces algabacaju

6. Да ли имаш идола?

ranije sam obozavao Vinsenta Prajsa i Toseta Proeskog, ali danas mi je malo klinacki to s idolima... postujem rad velikog broja ljudi ali nemam idola... (ako si na djavola mislio u njega verujem taman isto koliko i u boga ;) )

Tvoj sajt je slika tvog bolesnog uma, leči se dok je još vreme...ustvari, izgleda da je kasno.

za mene nema lepse slike nego kad shvatim da sam uzrok vernicke osude, prezira i predrasuda....  7896634

Био бих ти захвалан када би ти учинио...Да се бар како-тако насмејем после онаквог шока од мало час.

1. Па не видим разлог онда зашто то радиш?

2. Драго ми је, заиста....Само да је још искрен.  Just_Cuz_19

3. Ок, поштујем....

5. Да, верујем ти.

6. Не, нисам мислио на ђавола....Али, знаш како, данас има разних ликова, па ето чисто ме занимало да знам....

Хвала за одговоре.....

Подели на овим сајтовима

Ево, немој мене да послушаш.

Citao si mi "to do" list! Priznaj!

У бре, престрави ме. Полако, бре. Не, најискреније нисам....

А шта му дође то...?  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

2. Драго ми је, заиста....Само да је још искрен.  0205_whistling

Ti si vec odlucio kakvu ces sliku o meni da imas... ne postoji ista sto bih ja mogao da kazem da se to promeni...

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...