Jump to content

Kako preboleti smrt ljubimca?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Cuko se zvao Bole.Nije imao ni dve godine.Usao u svoju kucicu i tu izdahnuo.Mi sumnjamo da ga je neko otrovao.

Imam jos jednog psa.Ali,Boleta mi bas zao.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Ако сумњаш на тровање, боље припази на другог пса, да и њега не отрују. Ако можеш унеси га сад у кућу, па гледај како се понаша, ако приметиш неке симптоме иди одмах код ветеринара, ако је Боле отрован, можда су дали и овом другом.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Када сам била јако млада имали смо пса кога сам волела једнако као и сестру, брата, родитеље.

Када сам се одлучила на удадбу, ломила сам се између удадбе и љубимца, а онда се решила да урадим и једно и друго. Повела сам љубимца са собом (као мираз  facenew22222222 ).

Али авај, мој љубимац је хтео само своју кућу па је од туге штрајковао глађу и молећиво ме гледао као да је говорио "води ме кући". То су били тешки дани а онда сам схватила да би било сурово не одвести га и тако и би.

Патила сам, јако сам патила. Једног дана моји су га вратили да остари и сконча тамо одакле смо га и довели.

Више нисам питала за њега јер сам знала да не бих чула ништа добро, крај му се приближавао.

Сада, када имам децу, и када сигурно знам да бисмо сви троје подједнако волели кућног љубимца, а са децом увек саосећамо, моја љубав би била већа, али и туга када би дошло време да нас заувек напусти.  :)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

И смрт љубимца можеш да конташ са теолошког аспекта. Наиме, Васкрсли христос не спасава само људе, већ ће и сву твар васкрснути и обући је у одећу бесмртности, како људе,тако и све остало што је створио, сву флору и фауну.  Ја сам имао пса док сам још био клинац, тај је пас много пострадао..најпре се разболео и почео да слепи и губи равнотежу,да би му тако болесном на крају ауто пресудио...Верујем да ћу га опет у оном другом животу који долази опет видети 0102_laugh

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

Ми имамо иза куће два пса, хранимо их и пазимо.

Да угину или крепају било би ми криво, али једном оће, за пса се не каже да умире,

једино за пчеле.

А Владика Николај Охридски и Жички би рекао:

"Ко са псом равна као са човеком, тај са човеком равна као са псом!"

Познајем многе који тако раде, који немјерљиву тугу за псом не могу7 сакрити, а истовремено

кад се упокоји неко од ближњих не осјете ништа, нити оне лицемјерне жалости не покажу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...