Изида Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Meni je danas umro pas.Mnogo sam tuzna.Bila sam vezana za njega.Ne znam kako cu ga preboleti. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Jel uginuo prirodno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Време ће урадити своје. Имао сам то искуство. Није лако. Одлучио сам након тога да се више никад не везујем за животиње толико. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 jel`da da se zezate "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Како се звао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Април 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Cuko se zvao Bole.Nije imao ni dve godine.Usao u svoju kucicu i tu izdahnuo.Mi sumnjamo da ga je neko otrovao. Imam jos jednog psa.Ali,Boleta mi bas zao. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Лолек и Болек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 jel`da da se zezate нет Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 e dobro onda "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Preboleces ali ne tako brzo. Danas je Vaskrs pa neka ti to bude uteha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 e dobro onda nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ако сумњаш на тровање, боље припази на другог пса, да и њега не отрују. Ако можеш унеси га сад у кућу, па гледај како се понаша, ако приметиш неке симптоме иди одмах код ветеринара, ако је Боле отрован, можда су дали и овом другом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Када сам била јако млада имали смо пса кога сам волела једнако као и сестру, брата, родитеље. Када сам се одлучила на удадбу, ломила сам се између удадбе и љубимца, а онда се решила да урадим и једно и друго. Повела сам љубимца са собом (као мираз facenew22222222 ). Али авај, мој љубимац је хтео само своју кућу па је од туге штрајковао глађу и молећиво ме гледао као да је говорио "води ме кући". То су били тешки дани а онда сам схватила да би било сурово не одвести га и тако и би. Патила сам, јако сам патила. Једног дана моји су га вратили да остари и сконча тамо одакле смо га и довели. Више нисам питала за њега јер сам знала да не бих чула ништа добро, крај му се приближавао. Сада, када имам децу, и када сигурно знам да бисмо сви троје подједнако волели кућног љубимца, а са децом увек саосећамо, моја љубав би била већа, али и туга када би дошло време да нас заувек напусти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 И смрт љубимца можеш да конташ са теолошког аспекта. Наиме, Васкрсли христос не спасава само људе, већ ће и сву твар васкрснути и обући је у одећу бесмртности, како људе,тако и све остало што је створио, сву флору и фауну. Ја сам имао пса док сам још био клинац, тај је пас много пострадао..најпре се разболео и почео да слепи и губи равнотежу,да би му тако болесном на крају ауто пресудио...Верујем да ћу га опет у оном другом животу који долази опет видети 0102_laugh Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Ми имамо иза куће два пса, хранимо их и пазимо. Да угину или крепају било би ми криво, али једном оће, за пса се не каже да умире, једино за пчеле. А Владика Николај Охридски и Жички би рекао: "Ко са псом равна као са човеком, тај са човеком равна као са псом!" Познајем многе који тако раде, који немјерљиву тугу за псом не могу7 сакрити, а истовремено кад се упокоји неко од ближњих не осјете ништа, нити оне лицемјерне жалости не покажу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука