uros Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 искрено саучешће... Није њима фрка, биће све океј, сутра нови дан, а на крају Осми. Де ћеш лепшу утеху? ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ratko, izmedju ostalog su mogli da budu kaznjeni i zato sto su mislili da je Raspucin svetac. Slazes se da bi bilo malo glupavo opisati sve golgote gulaga kao "nasilnu deraspucinizaciju"? Ratko, prijatelju, moram li da ti odgovorim na ovo pitanje ko je rekao sta? Vidi kada sam se ukljucio na temu. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Пустите људе они строго посте данас... ekstra Добро, није страшно, саће Први мај, па 25., има да се мрси онолико Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ih bre dragi pa ima jos tih mudrijaskih mapa... Vidi ovo- "najbolja religija na svetu"- jedva vidljiva na mapi svetskih religija! Ako ne vidite to je ono malo tamno-crveno gore u cosku... gore, gore... u piechart-u... pa levo... e tu! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 da nijesi ti ateista ja ne bih sad imao šta da pišem ekstra I to je jedna zalosna istina sa kojom je, siguran sam, tesko ziveti... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 da nijesi ti ateista ja ne bih sad imao šta da pišem I to je jedna zalosna istina sa kojom je, siguran sam, tesko ziveti... ekstra pa zavisi od tebe "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ratko, prijatelju, moram li da ti odgovorim na ovo pitanje ko je rekao sta? Vidi kada sam se ukljucio na temu. Па ако ти није тешко одговори ми. Прегледао сам тему од почетка и нисам видео да је неко написао да је Хришћанство нешто урођено. Не смета ми оно ''Роко'', ниси морао да преправљаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Пустите људе они строго посте данас... Добро, није страшно, саће Први мај, па 25., има да се мрси онолико Ja sam mrsio danas! Mene bog sad voli! ekstra пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Пустите људе они строго посте данас... Добро, није страшно, саће Први мај, па 25., има да се мрси онолико Ja sam mrsio danas! Mene bog sad voli! svi su prizvani,danas neka se niko ne vrati ekstra "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Па ако ти није тешко одговори ми. Прегледао сам тему од почетка и нисам видео да је неко написао да је Хришћанство нешто урођено. Не смета ми оно ''Роко'', ниси морао да преправљаш. Onda ce biti Roko. ekstra Iz Zeljkovog pisanja se to moglo zakljuciti. Prvo sam pomislio da je u pitanju greska u izrazavanju, ali avaj kako se rasprava razvija svasta se moze pomisliti nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Пустите људе они строго посте данас... Добро, није страшно, саће Први мај, па 25., има да се мрси онолико Ja sam mrsio danas! Mene bog sad voli! 0203_cool svi su prizvani,danas neka se niko ne vrati ekstra NOT... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Па ако ти није тешко одговори ми. Прегледао сам тему од почетка и нисам видео да је неко написао да је Хришћанство нешто урођено. Не смета ми оно ''Роко'', ниси морао да преправљаш. Onda ce biti Roko. ekstra Iz Zeljkovog pisanja se to moglo zakljuciti. Prvo sam pomislio da je u pitanju greska u izrazavanju, ali avaj kako se rasprava razvija svasta se moze pomisliti željko nije spominjao hrišćanstvo,već homo religiusa,a pošto je spomenuo rusiju podrazumijeva se "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Па ако ти није тешко одговори ми. Прегледао сам тему од почетка и нисам видео да је неко написао да је Хришћанство нешто урођено. Не смета ми оно ''Роко'', ниси морао да преправљаш. Onda ce biti Roko. ekstra Iz Zeljkovog pisanja se to moglo zakljuciti. Prvo sam pomislio da je u pitanju greska u izrazavanju, ali avaj kako se rasprava razvija svasta se moze pomisliti Значи нико то није написао. Могло је да се закључи, а могло је и да се не закључи. Хвала лепа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Пустите људе они строго посте данас... Добро, није страшно, саће Први мај, па 25., има да се мрси онолико Ja sam mrsio danas! Mene bog sad voli! ekstra Sta ako nije tajna? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 svi su prizvani,danas neka se niko ne vrati ekstra NOT... pravo si dijete 0203_cool koje ćeš boje jaje? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука