ћиу-ћи Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 :cheesy: izlet 0102_laugh 0212_rolleyes vaistinu kolo2 kolo2 0442_feel 0442_feel 0442_feel vaistinu 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 0212_rolleyes :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 girl_jumping БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 klapklap Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 "Христос Воскресе, радость моя!" ~ Св.Серафим Саровский girl_jumping girl_jumping СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!!! girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Мај 12, 2011 Пријави Подели Написано Мај 12, 2011 USKRSNU ISUS DOSITA..facenew22222222 - facenew22222222 VASKRSE! Ispricavam se za ovu moju veliku gresku u pisanju..Umjesto ..USKRSNU ISUS DOISTA,ne znam kako,ali eto izaslo je DOSITA..(zalosno)Moj grijeh.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 14, 2011 Пријави Подели Написано Јул 14, 2011 Добри људи помагајте! Треба ми бар једно 5-6 аудио снимака на којима се на различитим језицима каже васкршњи поздрав... оно руски, српски (те имам), немачки, енглески, грчки, ма који год... само да се чује :cheesy: и одговор fmqmtx Био бих Вам веома захвалан ако би поставили макар и you tube линк са ког могу да скинем звук а ако неко има аудио снимак још боље... kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 нико нема ништа... 0205_whistling а ја се понадао да ће они који живе у иностранству моћи да изгуглају нешто... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Желим вам свима срећан празник. Hristos vaskrse зеленизуб, Срђан Шијакињић and Dragi је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 4, 2013 Пријави Подели Написано Мај 4, 2013 Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука