w.a.mozart Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 БЛАГОДАТ, МИЛОСТ И МИР ОД БОГА ОЦА, И ГОСПОДА НАШЕГ ИСУСА ХРИСТА, И ДУХА СВЕТОГА, УЗ НАЈРАДОСНИЈИ ВАСКРШЊИ ПОЗДРАВ: ХРИСТОС ВАСКРСЕ! Христос воскресе! Смрт однесе! Вечни живот донесе! Regina caeli, laetare, alleluia. Quia quem meruisti portare, alleluia. Resurrexit, sicut dixit, alleluia. Ora pro nobis Deum, alleluia. Gaude et laetare, Virgo Maria, alleluia. Quia surrexit Dominus vere, alleluia. Kraljice neba raduj se, aleluja. Jer koga si bila dostojna nositi, aleluja. Uskrsnu kako je rekao, aleluja. Moli za nas Boga, aleluja. Veseli se i raduj se, Djevice Marijo, aleluja. Jer je uskrsnuo Gospodin uistinu, aleluja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 0409_feel prstgore .mense. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=twgX7wJwBLE&feature=related Milka1 је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 0409_feel prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 0409_feel "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 0409_feel ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 0409_feel prstgore RADOST DONESE И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Смрти, где ти је жалац? Аде, где ти је победа? stadaradim vaistinu 0409_feel greengrin prstgore 0442_feel 0442_feel You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5nW6Jgnn9lU prstgore 0442_feel stadaradim 0409_feel greengrin “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 stadaradim 0409_feel Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 stadaradim - prstgore greengrin Свако добро свима вама добри људи. 0409_feel Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 stadaradim greengrin 0409_feel Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука