Биљана Написано Фебруар 14, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2017 nikolay, Anika and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 24, 2017 Пријави Подели Написано Јун 24, 2017 Теби, изабраној Војвоткињи која се бори за нас, узносимо песме победне, а избавивши се благодаћу Сина Твога и Твојим материнским заступништвом од вечне смрти, песме Ти захвалне појемо – ми, слуге Твоје Богородице. Но пошто имаш моћ непобедиву, од сваке нас опасности избави, да Ти кличемо: Радуј се, благодатна Богородице Дјево, свих жалосних Радости! keka, PredragVId, Dr Venko and 5 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 15, 2017 Пријави Подели Написано Јул 15, 2017 Мало сам испробавао калиграфски фломастер ових дана. Снежана, Phoebe, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 15, 2017 Пријави Подели Написано Јул 15, 2017 Иван ♪♫, Рапсоди, AnaLaz and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Данас нацртано Рапсоди, Снежана, AnaLaz and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2017 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2017 sredjivala skolske radove i naletim na ovu veselu ilustraciju od pre 300 god, iz srednje skole. Me being me. Лидија Миленковић, vukkostic, Dr Venko and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 Руже од папира - декорација за вртић поводом 8. марта ( правила сам их цеееело поподне ) шалим се, уживала сам правећи их Ayla , Снежана, Иван ♪♫ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 6 3 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Predrag Pedja Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 On 3. 3. 2018. at 22:20, Лидија Миленковић рече Руже од папира - декорација за вртић поводом 8. марта ( правила сам их цеееело поподне ) шалим се, уживала сам правећи их Expand tako realno izgledaju Лидија Миленковић, Phoebe, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 force be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 On 3. 3. 2018. at 22:28, Predrag Pedja рече tako realno izgledaju Expand Благодарим, момче, благодарим. Predrag Pedja је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Predrag Pedja Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 On 3. 3. 2018. at 22:32, Лидија Миленковић рече Благодарим, момче, благодарим. Expand zahvaljujem curice! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 force be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 Pre par godina sam pohadjala skolu duboreza, napravila par stvari i prestala, a islo mi je nije da nije ... Ovde jos nije bio zavrsen deo oko krsta, nije osmirglana ... Lady Godiva, vukkostic, Natasenka and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Март 4, 2018 Гости Пријави Подели Написано Март 4, 2018 Неки омиљенији, а и немам фотке од свега Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 On 3. 3. 2018. at 22:20, Лидија Миленковић рече Руже од папира - декорација за вртић поводом 8. марта ( правила сам их цеееело поподне ) шалим се, уживала сам правећи их Expand Mnogo su lepe!Svaka cast! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 4, 2018 Пријави Подели Написано Март 4, 2018 On 4. 3. 2018. at 11:34, Лапис Лазули рече Mnogo su lepe!Svaka cast! Expand I ja sam neke ruže radila... isto crvene, ali da ne šokiram javnost. Снежана, Лапис Лазули and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука