Jump to content

Наши радови

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 345
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1390530_582300235176787_1290644504_n.jpg

Ура Ура Ура, стигла сам да га завршим! А сад правац кући на спавање, овакво радно време за ту плату није нормално.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Native Americans  :aplauz: 

Која ти је струка?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 1 month later...

1619339_632075033532640_1386902602_n.jpg

"На братовом гробу" Мати Јелена у манастиру Св.Архиђакона Стефана Сланци

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • 4 months later...

Скоро дођу до мене неки моји цртежи из 1995. Стајали 17-18 година код једне баке у шпајзу, уролани, папири из блока 5. Бака преминула, наследници сређивали стан и пронашли. Срећи мојој нигде краја када су ми показали...

95.jpg

Подели на овим сајтовима

Steta sto se ne racunaju zavese. Danas sam sasila jednu zavesu. 1324_womens ...  

Ja sam ovu temu shvatila kao ''nasih ruku delo''.

Jeste da su uglavnom slike i crtezi, ali prikazani su i radovi na uredjenju stana, na primer.

Elem...

Postavi zavesu! :)

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...