Снежана Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 @@Плутон, Хвала...средила...код Минта је мало заобилазним путем Плутон је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Danas sam presla sa Ubuntu-a na Mint...da li neko zna kako se instalira cirilica? Hvala. Zašto? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 @@Sir Oliver, Зашто ћирилица или зашто Минт уместо Убунту-а? ћирилица...зато што углавном пишем/куцам ћирилицом. Минт...па ето, паметне жене, када не знају шта ће са собом, промене фризуру, мужа, распоред намештаја у стану...ја променим Линух дистрибуцију...никакав посебан повод, само промена навике...у суштини су све Линухове дистрибуције сличне. Juanito, Икар Губелкијан, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 @@Sir Oliver, Зашто ћирилица или зашто Минт уместо Убунту-а? ћирилица...зато што углавном пишем/куцам ћирилицом. Минт...па ето, паметне жене, када не знају шта ће са собом, промене фризуру, мужа, распоред намештаја у стану...ја променим Линух дистрибуцију...никакав посебан повод, само промена навике...у суштини су све Линухове дистрибуције сличне. Иначе користим Убунту већ годинама... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 hvala.... na ubuntu sam mislio naravno, probao sam mentu pre par godina i nije mi se dopala "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 @@ИгорМ, Пређи на Минт...зелен је, погодан за одмарање очију. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 hvala.... na ubuntu sam mislio naravno, probao sam mentu pre par godina i nije mi se dopala Зашто ? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 @@ИгорМ, Пређи на Минт...зелен је, погодан за одмарање очију. Не пада ми на памет Правило бр. 1 у свету компијутера: Када нешто ради, не дирај Испробао сам раније неколико дистрибуција па и Минт. Искрено мрзи ме да прелазим на друге јер ми завршава посао. Волим Убунту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Зашто ? nemam pojma više, davno bilo... probao sam mentu, to je neka domaća distribucija minta valjda "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
radojko Написано Јануар 29, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2016 Доступан је Сербиан 2016 КДЕ http://www.debian-srbija.iz.rs/2016/01/dostupan-je-serbian-2016-kde.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
radojko Написано Фебруар 13, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2017 Доступна су издања 2017 http://www.debian-srbija.iz.rs/2017/01/2017-kde.html http://www.debian-srbija.iz.rs/2017/02/2017-openbox.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Фебруар 19, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2017 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 LXLE за све који имају слабије конфигурације. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 Срећан рођендан!!! Икар Губелкијан and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука