Зосима Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Још једна катакомбна кућа артемита ,отворена је у Барајеву,али су се појавили неочекивани гости. Неколико шумадијских свештеника,и десетина мирјана, дошли су изаразити свој протест. Неких инцидената није било,присуствовала је и полиција,али секташи су ипак завршили службу. Ово се дешава већ другу недељу за редом,са сасвим (не)извесним наставком... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Ништа горе и страшније него када се браћа свађају. До јуче смо сви заједно били у једној Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 ја им мира не би дао, бродску сирену за маглу би довезо :cheesy2: greengrin ekstra клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 ovo je jedina katakombna "crkva" u istoriji koja se javno reklamira i svi znaju gde su joj ispostave 319.gif Niko nema što Srbin imade 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 НЕ ПРИДАЈТЕ ИМ ЗНАЧАЈА И УГАСИЋЕ СЕ. НЕ ПРИЧАЈТЕ О ЊИМА. ОНИ УПРАВО ХОЋЕ ДА СКРЕНУ ПАЖЊУ ЈАВНОСТИ НА СЕБЕ. НЕ ЧИТАЈТЕ ИМ САЈТОВЕ. НЕ КОМЕНТАРИШИТЕ ИМ ПОСТУПКЕ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 10, 2011 НЕ ПРИДАЈТЕ ИМ ЗНАЧАЈА И УГАСИЋЕ СЕ. НЕ ПРИЧАЈТЕ О ЊИМА. ОНИ УПРАВО ХОЋЕ ДА СКРЕНУ ПАЖЊУ ЈАВНОСТИ НА СЕБЕ. НЕ ЧИТАЈТЕ ИМ САЈТОВЕ. НЕ КОМЕНТАРИШИТЕ ИМ ПОСТУПКЕ. На ЖРУ прича о Артемију и његовим присталицама је сведена на минимум. Ово је више информативна ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Зар не видите да је то шачица несретника које се све више осипа? Оставите их више, не обраћајте пажњу. Молите се за њих. Немојте се препирати. Препирком само реанимирате мртваца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 ovo je jedina katakombna "crkva" u istoriji koja se javno reklamira i svi znaju gde su joj ispostave 4chsmu1 Niko nema što Srbin imade 319.gif Одлично запажање, катакомбна црква, а сви знају гдје су им испоставе и рекламирају се преко јавних гласила....смјешно. Зато је мени приличније ту "цркву" називати катранкомбна, јер осим што сви знају за њу, ако уђеш у њу, увалићеш се ко у катран. 319.gif Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Хе ,и ја добих претњу од артемита... 319.gif Буди добар да не будеш модар, каже наша српска народна пословица. Поред тога,сврстан сам у гилиптере и клипане,плус што ми замерају на кобајама од соје... 4chsmu1 Ево цео текст: Е па Београдски гилиптеру да би се "блиски сусрели" мораш доћи у Барајево да те неко сусретне, а онда можеш свима да причаш како те је тај СУСРО! Ако ову двојицу или сличне њима, видите на приватном поседу, хришћански их фино замолите да ако неће да присуствују Богослужењу, да напусте приватни посед, а ако вас после треће молитве не послушају, имате право да их такве клипане ухватите за уво и избаците из порте. Имајте на уму, да су то наша браћа Срби, и да не будете груби. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Гдје ти ово прете? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Хе ,и ја добих претњу од артемита... 319.gif Буди добар да не будеш модар, каже наша српска народна пословица. Поред тога,сврстан сам у гилиптере и клипане,плус што ми замерају на кобајама од соје... Ево цео текст: Е па Београдски гилиптеру да би се "блиски сусрели" мораш доћи у Барајево да те неко сусретне, а онда можеш свима да причаш како те је тај СУСРО! Ако ову двојицу или сличне њима, видите на приватном поседу, хришћански их фино замолите да ако неће да присуствују Богослужењу, да напусте приватни посед, а ако вас после треће молитве не послушају, имате право да их такве клипане ухватите за уво и избаците из порте. Имајте на уму, да су то наша браћа Срби, и да не будете груби. Доборо дошао у ред мученика. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Гдје ти ово прете? На фејсу,"истина је само једна"... Мада сам баш био умерен и овде пренео,само то што сам прочитао,а немам појма,и не знам никог тамо,из оба табора. :cheesy: У праву сте,њима не треба придавати никакав значај,и што мање их спомињати,јер они управо траже сензацију и рекламу. У сваком случају,далеко им лепа кућа,и нек иду са милим Богом (вл АЈ) А да,не могу доћи у Барајево,у то време сам на литургији, у мојој Српској Православној Цркви 319.gif "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 ја им мира не би дао, бродску сирену за маглу би довезо 319.gif 0110_hahaha :cheesy: 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 поздравио вас Врачар јадници необавештени :cheesy: 319.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif колико су неинформисани, да не умеју човечански да се распитају ко је ко. joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Вау,и даље постављају слике са нашег сабора у Денковцу. Погрешили сте ,оно није Меда на слици... :cheesy: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука