Jump to content

Блиски сусрети у Барајеву са присталицама Артемија

Оцени ову тему

Препоручена порука

Још једна катакомбна кућа артемита ,отворена је у Барајеву,али су се појавили неочекивани гости.

Неколико шумадијских свештеника,и десетина мирјана, дошли су изаразити свој протест.

Неких инцидената није било,присуствовала је и полиција,али секташи су ипак завршили службу.

Ово се дешава већ другу недељу за редом,са сасвим (не)извесним наставком...

slk021.jpg

slk002.jpg

216252_10150155710611606_93589526605_7214358_1702594_n.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 54
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

НЕ ПРИДАЈТЕ ИМ ЗНАЧАЈА И УГАСИЋЕ СЕ.

НЕ ПРИЧАЈТЕ О ЊИМА.

ОНИ УПРАВО ХОЋЕ ДА СКРЕНУ ПАЖЊУ ЈАВНОСТИ НА СЕБЕ.

НЕ ЧИТАЈТЕ ИМ САЈТОВЕ.

НЕ КОМЕНТАРИШИТЕ ИМ ПОСТУПКЕ.

Подели на овим сајтовима

• Гости

НЕ ПРИДАЈТЕ ИМ ЗНАЧАЈА И УГАСИЋЕ СЕ.

НЕ ПРИЧАЈТЕ О ЊИМА.

ОНИ УПРАВО ХОЋЕ ДА СКРЕНУ ПАЖЊУ ЈАВНОСТИ НА СЕБЕ.

НЕ ЧИТАЈТЕ ИМ САЈТОВЕ.

НЕ КОМЕНТАРИШИТЕ ИМ ПОСТУПКЕ.

На ЖРУ прича о Артемију и његовим присталицама је сведена на минимум. Ово је више информативна ствар.

Подели на овим сајтовима

Зар не видите да је то шачица несретника које се све више осипа? Оставите их више, не обраћајте пажњу. Молите се за њих. Немојте се препирати. Препирком само реанимирате мртваца.

Подели на овим сајтовима

ovo je jedina katakombna "crkva" u istoriji koja se javno reklamira i svi znaju gde su joj ispostave  4chsmu1

Niko nema što Srbin imade  319.gif

Одлично запажање, катакомбна црква, а сви знају гдје су им испоставе и рекламирају се преко јавних гласила....смјешно.

Зато је мени приличније ту "цркву" називати катранкомбна, јер осим што сви знају за њу, ако уђеш у њу, увалићеш се ко у катран.  319.gif

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Хе ,и ја добих претњу од артемита... 319.gif

Буди добар да не будеш модар, каже наша српска народна пословица.

Поред тога,сврстан сам у гилиптере и клипане,плус што  ми замерају на кобајама од соје... 4chsmu1

Ево цео текст:

Е па Београдски гилиптеру да би се "блиски сусрели" мораш доћи у Барајево да те неко сусретне, а онда можеш свима да причаш како те је тај СУСРО!

Ако ову двојицу или сличне њима, видите на приватном поседу, хришћански их фино замолите да ако неће да присуствују Богослужењу, да напусте приватни посед, а ако вас после треће молитве не послушају, имате право да их такве клипане ухватите за уво и избаците из порте.

Имајте на уму, да су то наша браћа Срби, и да не будете груби.

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Гдје ти ово прете?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Хе ,и ја добих претњу од артемита... 319.gif

Буди добар да не будеш модар, каже наша српска народна пословица.

Поред тога,сврстан сам у гилиптере и клипане,плус што  ми замерају на кобајама од соје... :(

Ево цео текст:

Е па Београдски гилиптеру да би се "блиски сусрели" мораш доћи у Барајево да те неко сусретне, а онда можеш свима да причаш како те је тај СУСРО!

Ако ову двојицу или сличне њима, видите на приватном поседу, хришћански их фино замолите да ако неће да присуствују Богослужењу, да напусте приватни посед, а ако вас после треће молитве не послушају, имате право да их такве клипане ухватите за уво и избаците из порте.

Имајте на уму, да су то наша браћа Срби, и да не будете груби.

Доборо дошао у ред мученика. :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Гдје ти ово прете?

На фејсу,"истина је само једна"...

Мада сам баш био умерен и овде пренео,само то што сам прочитао,а немам појма,и не знам никог тамо,из оба табора. :cheesy:

У праву сте,њима не треба придавати никакав значај,и што мање их спомињати,јер они управо траже сензацију и рекламу.

У сваком случају,далеко им лепа кућа,и нек иду са милим Богом (вл АЈ)  :(

А да,не могу доћи у Барајево,у то време сам на литургији, у мојој Српској Православној Цркви  319.gif

Гандалф

Подели на овим сајтовима

поздравио вас Врачар јадници необавештени :cheesy: 319.gif :( 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

колико су неинформисани, да не умеју човечански да се распитају ко је ко. joooj joooj joooj

242inau.jpg

Подели на овим сајтовима

Вау,и даље постављају слике са нашег сабора у Денковцу.

Погрешили сте ,оно није Меда на слици... :cheesy:

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...