Jump to content

Komodor 64 ponovo u proizvodnji!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ko nije u to vreme igrao laser squad, nista nije igrao... 0102_laugh

Laser_Squad_o8_ubt.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 43
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ovo je zanimljiv pc, prastari laptop. notebook.

Ima crno-bijeli LCD display kao digitron.    

мајкл

How about an 8 bit DOS (pre-Windows) based tablet pc

for notepad and a pre Excel version of a spreadsheet?

Goes for weeks on 4 AA batteries.

0f420719.jpg

6145036b.jpg

Подели на овим сајтовима

eheeeej.gif' class='bbc_emoticon' alt='мајкл' /> odjednom smo narucili sve igrice za njega. bilo je tu sem igrica i nekih programa kao naprimjer telfonski imenik, koliko se sjecam. mogao je sluziti kao mala baza podataka. najvise nam je posluzio da se zaineteresujemo za svjet informatike.

Подели на овим сајтовима

Commodore 64 Revived with New Powers and Performance

C64-300x173.jpg

Every geek of a certain age will remember the now classic Commodore 64.

It was at the height of 8 bit technology when it appeared in 1982 and over the following 12 years 17 million of the them were sold!

The new C64 will be sporting Intel’s 64-bit quad-core microprocessors and 3D graphics capabilities upto 500GB of hard drive storage and 4GB of RAM. Also included are a DVD-RW drive' date=' a touchpad, four USB ports, a Gigabit Ethernet port and a DVI (Digital Visual Interface) port to connect monitors – all this is squeezed into the all-in-one’s keyboard that measures 17.5 inches (44 cm) wide and 2 inches (0.5 cm) tall.[/size']

[table][tr][td]blockquote.gif[/td][td]Commodore said. “It’s designed to take up far less room — and use far less energy — than any other desktop computer,” Commodore USA said. The PC will run the Linux, Windows and Mac OS X operating systems.[/td][/tr][/table]

Подели на овим сајтовима

Ја како сам укапирао комодор...он је буквално узео принцип - лаптоп без монитора...

Није лоше...

Баш тако и као што се види задржао свој стари облик.  7896634

Иначе то (да све буде спаковано у тако рећи тастатури) је традиција у тој компанији.

Подели на овим сајтовима

Изгледа да неће бити лоше..

Ја мислим да ће да пукну жестоко. Ово што су направили је или лаптоп који није преносив, или десктоп који је мали и неудобан  за рад, шта год да је делује ми прилично бескорисно. Увек бих пре купио PC.

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да ће да пукну жестоко. Ово што су направили је или лаптоп који није преносив, или десктоп који је мали и неудобан  за рад, шта год да је делује ми прилично бескорисно. Увек бих пре купио PC.

Па и ово је PC.

Да ли си читао које су му перформансе?

Што се удобности тиче... па, ја се не сећам да сам имао проблем са Амигом које је била исте архитектуре. Мислим да се овде више ради о укусу, а о њему се (бар тако кажу) не расправља.

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да ће да пукну жестоко. Ово што су направили је или лаптоп који није преносив, или десктоп који је мали и неудобан  за рад, шта год да је делује ми прилично бескорисно. Увек бих пре купио PC.

Па и ово је PC.

Да ли си читао које су му перформансе?

Што се удобности тиче... па, ја се не сећам да сам имао проблем са Амигом које је била исте архитектуре. Мислим да се овде више ради о укусу, а о њему се (бар тако кажу) не расправља.

Па јесте, али не могу да му мењам картице по жељи, додајем, одузимам хард дискове, не могу да му лети отворим кућиште да се хлади, итд. Једноставно, није то то.

Подели на овим сајтовима

Па јесте, али не могу да му мењам картице по жељи, додајем, одузимам хард дискове, не могу да му лети отворим кућиште да се хлади, итд. Једноставно, није то то.

Пази вако. Ово није класичан лаптоп комп. Ово може више да се пореди са Мековим компијутерима.

Ово чему говориш су предности десктоп конфигурације и ту се слажемо. (Мада нисам сигуран да су му компоненте непроменљиве.)

Мислим да није лоша замисао. Свака роба нађе свог купца. Ако ништа друго, допринео би обарању цена.

winter

Подели на овим сајтовима

InternationalSoccer_Animation.gif

ovo sam sa komšijom igrao ko blesav... inače taj komšija mi je objasnio da ono BASIC što piše na tv-u je ime lika koji je napravio komp-to je naš čovek i preziva se BAŠIĆ  0409_feel

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...