Гости Guest Написано Октобар 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2011 On 19. 10. 2011. at 11:21, Анастасија рече Meda je dobro,hvala hvala Bogu,mislim da će uskoro i na forum. е то је најбитније да је ОК , остала нам мистерија шта је са Ратком... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 19, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2011 A šta li radi Semberac... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Sta je sa Zosimom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 sta je sa Angst-om ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 On 27. 5. 2012. at 21:04, Lena рече Sta je sa Zosimom? Банован. On 27. 5. 2012. at 21:09, Tanja ex Petrija рече sta je sa Angst-om ? Самобанован. Колико сам похватао, надам се да нисам тотално погрешно схватио Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 Грешка... Брат Зоске је сада администратор на једном новом православном форуму. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 pa dobro, moze da svrati i ovde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 тешко... много му на том форуму одузима времена администрирање Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 27, 2012 Пријави Подели Написано Мај 27, 2012 hmm, ajd` nek bude tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 On 27. 5. 2012. at 21:27, Лепи Сића рече Брат Зоске је сада администратор на једном новом православном форуму. леба ти ... дај да видим то чудо клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 On 19. 10. 2011. at 11:08, Martirije рече ди је Ратко С. , већ га дуже време нема или га ја то нисам приметио надам се да је добро а поготово здравље :10500: И, тек сам сад видео ово. poljupcic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1338261255' post='647872] леба ти ... дај да видим то чудо Nisam siguran da li je ovaj prvi ili drugi, pošto meni žena ne da, da gledam takve sajtove i ako su pravoslavni, ali jedan od ta dva.. www.pravoslavne-sestre-za-pravoslavnu-bracu.org ili www.pravoslavni-susreti-braca-sestre.org Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Сићо, ниједна атреса није исправна, сад сам провала. И мене занима то чудо звано Зоске-админ Можда је сад мирнији и одмеренији у коментарима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 On 29. 5. 2012. at 7:05, Лепи Сића рече Nisam siguran da li je ovaj prvi ili drugi, pošto meni žena ne da, da gledam takve sajtove i ako su pravoslavni, ali jedan od ta dva.. www.pravoslavne-sestre-za-pravoslavnu-bracu.org ili www.pravoslavni-susreti-braca-sestre.org Да није www.ozeni-pravoslavku.net ? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Ноуп, нема ни таквог сајта, сад сам пробала greengrin Можда је Зоскетов форум најновије генерације, невидљиви, на коме чланови шаљу телепатске одговоре Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука