Гости Guest Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 On 28. 8. 2011. at 22:08, Mileva рече Tu sam tu sam, samo izigravam duha buahahahaha eve je xexexexe, dok sam piskarao već se javila xexexexe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 On 28. 8. 2011. at 22:06, Зоран рече нема нешто Зорице екс Милеве а не видим ни Милана М Брутал да ли неко нешто зна Не брини за Меду, све је у најбољем реду. Медолино нам је фааајн, жив и здрав. girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 On 28. 8. 2011. at 22:15, Booba рече Не брини за Меду, све је у најбољем реду. Медолино нам је фааајн, жив и здрав. girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Izgubljena gde si? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Мирођија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Aquillio http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 On 6. 4. 2011. at 13:12, мирођија рече А нема ни сестре Каје... tuzansmajli8904 Da..nije me bilo.. Mir i blagoslov svima..! Razlog je bio djelom privatni,a djelom ovdje..Jer shvatila sam da sam mala za ovaj forum..Imam zensko srce ,slabo..za koje mi treba turbo snaga,kako bi prihvatila neke stvari..Citam ovaj forum ,pratim ga malo,ali jos uvjek ne mogu da pisem,jer mi neke stvari izgledaju ,da ne mogu da uzvratim sa Kristovom ljubavlji.. Ali znaj..dragi brate i draga sestro-Krist u meni ljubi Krista u tebi...! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 10, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Кајо, буди ту са нама, Ти си једна предивна особа и таквих треба да је што више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2011 Kajo mila, meni mnogo nedostaješ ti i tvoje pisanje, a vjerujem i mnogima.Please come back! B) Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2011 stvarno,šta je akviljom 170fs799081 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 13, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2011 Dragi, gde je nestao? Od avgusta ga nema? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 19, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2011 ди је Ратко С. , већ га дуже време нема или га ја то нисам приметио 0409_feel надам се да је добро а поготово здравље :10500: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 19, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2011 On 19. 10. 2011. at 11:08, Martirije рече ди је Ратко С. , већ га дуже време нема или га ја то нисам приметио 0409_feel надам се да је добро а поготово здравље :10500: :- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 19, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2011 А Меда? Јуче су се неки видели с њим... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 19, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2011 On 19. 10. 2011. at 11:15, Иван Илић рече А Меда? Јуче су се неки видели с њим... Meda je dobro,hvala hvala Bogu,mislim da će uskoro i na forum. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука