Ратко :( Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Stvarno je katastrofalan naslov teme. Прошли је био много лепши - Где су, шта раде? Жељко се оглушио о Покајникову молбу. Него, где је Магдалена, шта ради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Хвала, хвала за наслов. bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јун 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Hvala za naslov! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 tu sam, tu sam slava3 citam svaki dan, bar protrchim, gledam i ove filmove sto su postavljeni a forum je toliko obiman da se zato mozda ne vidimo.... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јун 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Nebojsa86, Milan Nikolic. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Него, где је Магдалена, шта ради? 0442_feel хвала на питању, ту сам, сваки дан, дођем и мало читуцкам, нешто нисам у елементу да пишем много. Али пратим на часу 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 mala maia? dika izrailjeva? smajolik78 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Звечанац? Огло? Лазарица? laie_14 :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Где је Брутални? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Где је Жељко? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Где је Жељко? Tu je napise po neki post.Bio je danas na temi za Celsi i kompaniju :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Где је Жељко? Tu je napise po neki post.Bio je danas na temi za Celsi i kompaniju :cheesy: То није истина. Човека нема два месеца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 То није истина. Човека нема два месеца. Брале,на ког ти Жељка мислиш,овај наш је присутан свакодневно,данас рецимо има 4-5 постова :cheesy: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 То није истина. Човека нема два месеца. Брале,на ког ти Жељка мислиш,овај наш је присутан свакодневно,данас рецимо има 4-5 постова 0110_hahaha Ма на тог, него ми је симпатичан овај Нишлија па се мало гњавим са њим. :cheesy: Де си ти Зосима, бре. Вратио се твој аватарчић. Велкам бек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Де си ти Зосима, бре. Вратио се твој аватарчић. Велкам бек. Pa znaš,bio sam banovan na duže,plus jedan ljubavni neuspeh,te sam otišao na rehabilitaciju,dve nedelje odmora (čitaj pecanja)na srebrenom jezeru... :cheesy: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука