Јаков. Написано Мај 29, 2012 Пријави Подели Написано Мај 29, 2012 Nešto od tih sajtova, kažem da ne smem da ih gledam, ali dobri su. Dobro je biti na takvim sajtovima, administraciju tamo vršit i poruke pisati. Pokušaću da se registrujem na www.imam-decka-nemirnog.net , ako me ne provale kući. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 Духовне аристократе, нема их уопште...? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 On 3. 6. 2012. at 11:36, feeble рече Духовне аристократе, нема их уопште...? na koga mislis ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 3, 2012 Пријави Подели Написано Јун 3, 2012 On 3. 6. 2012. at 12:22, Tanja ex Petrija рече na koga mislis ? На оне који су себе тако звали. Био је чини ми се и подфорум за њих или тема.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 ZvonkoM is not dead.Ај ноу ај ем риплејинг мајселф, бат иц врдид. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 A gde je Mihajlo? Vidim da je banovan ... jel' to definitivno? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1348592575' post='717868] ZvonkoM is not dead. Not yet... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Gde je Dynablaster ? Nema ga odavno. Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 On 25. 9. 2012. at 17:28, Dragi рече Mihailo je trajno banovan, ali dalje prati forum.. Мени је ово комично. Је.. га Мики, кад си упоран. : ), : ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 'Ajde da napisemo peticiju da nam ga vrate? A sta je to zabrljao? Nesto grdno izgleda? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Željko odma da ti kažem,ništa od vraćanja,sa peticijom ili bez nje Ovde prihvatamo samo plodove pokajanja. Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Апис јел исто трајно банован? додуше одавно га нема "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 Шта је са Јованом Чакареским? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 16, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 On 25. 9. 2012. at 18:08, Дејан рече Željko odma da ti kažem,ništa od vraćanja,sa peticijom ili bez nje Ovde prihvatamo samo plodove pokajanja. А ако се покаје човек? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука