cloudking Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Patrijarh srpski Irinej osveštao šoping centar Izvor: Beta Niš -- U Nišu otvoren šoping centar "Forum" površine 17.000 kvadratnih metara, osveštao ga srpski patrijarh Irinej. Patrijarh Iriniejj prilikom orvaranja šoping centra (Beta) Otvaranju su prisustvovali i ministar odbrane Dragan Šutanovac, gradonačelnik Niša Miloš Simonović i bivši premijer Zoran Živković. Novi šoping centar u Nišu, u kome će se u 45 lokala prodavati više od 80 brendova, otvorila je kompanija "Fešn kompani", a nalazi se u pešačkoj zoni na prostoru bivše Robne kuće "Pionir". U adaptaciju i izgradnju centra uloženo je 25 miliona evra. Najveću prodavnicu u "Forumu" ima nemački modni brend "Njujorker", na više od 1.200 kvadratnih metara, dok je prvu prodavnicu u Srbiji otvorio nemački lanac obuće "Dajhman", čija je godišnja prodaja veća od sto miliona pari cipela. Nakon svečanog otvaranja, "Forum" će za građane biti otvoren od sutra. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2011 mozda je bolja da ja i ne pricam mnogo o tome sta milim o ovom dogadjaju, ali me zanima stav verujucih... Jel' ovo svrha postojanja patrijarha SPC? Da osvestava ovakve objekte zajedno sa Zoranom Zivkovicem? Jel ovo znaci da mozemo da ocekujemo da Zivkovicev i naredni multikorporacijski projekat osvestava licno srpski patrijarh? Sta ce radimo ako Zivkovic odluci da sagradi kazino sa striptiz bar-om? Nijedan pos'o ne valja da krene bez blagoslova... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Зашто би се освештавао шопинг центар? Ово ми уопште није јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Да, и за Христа су говорили да једе и пије са злочинцима, цариницима и пропалицама... Шта има везе што је Зоран Живковић? Заиста ми није јасно. 0102_laugh Својевремено су тако фарисеји спочитавали и Патријарху Павлу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Šoping centar... 0102_laugh bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Овај наш патријарх нас сваки дан нечим изненади...не би се могло рећи пријатно. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Као прво немојте да глумите фарисеје јер сви идете у "шопинг" (мада ми лепше звучи "у куповину, у набавку"). Ја заиста не видим ништа лоше у овоме. Људима је велика част да им дође Патријарх и да освешта једно овако здање. Хоће ли неко да да смислени одговор зашто то није добро али без нападања патријарха јер може олако да добије опомене и оно што потом следи. Дакле, у чему је конкретно проблем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Овај наш патријарх нас сваки дан нечим изненади...не би се могло рећи пријатно. Да, веома и то позитивно. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 da li bi bilo bolje da ga nisu zvali... taj centar je toliko dugo gradjen da je zaslužio da pozovu patrijarha.... inače,svojevremeno sam vozio reno 4 koji je osvetio jedan jeromonah... totalno je cool... postoji osvećenje auta u našoj Crkvi... skandal,a... e pa nećemo tako,kolega 0102_laugh haha... nisam video ovo što je čavez napisao.. like Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Ali ja stvarno ne vidim svrhu osvestavanja shoping centra,ma koliko se trudila,mogao je doci na otvaranje npr. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Зашто би се освештавао шопинг центар? Ово ми уопште није јасно. Па рецимо због људи,који ће ту радити,као и за многобројне посетиоце. Данас су шопинг центри посатали место излазака,таман ништа и не купили,велики број људи ту ординира,а освештање се може схватити (ко жели) као благослов за безбедност и сигурност народа ,који ту обитава. Што освештавамо наше куће? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2011 А што да се не освештава? Неки људи освештавају аутомобиле. За једне је Патријарх етнофилтеиста за друге ће да отвори бурдељ, свако има неку замерку. Мени једино смета ова у овој хаљини јер је велики неукус тако се обући а да знаш да долази Патријарх. Једино ако није знала а и онда је неукусно тако се облачити на радном месту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Да, и за Христа су говорили да једе и пије са злочинцима, цариницима и пропалицама... Шта има везе што је Зоран Живковић? Заиста ми није јасно. Својевремено су тако фарисеји спочитавали и Патријарху Павлу. Оче, без икакве провокације, интересује ме мало детаљније шта представља тај чин освештавања?? ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Ali ja stvarno ne vidim svrhu osvestavanja shoping centra,ma koliko se trudila,mogao je doci na otvaranje npr. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mirjanap Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Кућа је дом, сасвим друго од шопинг центра. За мене је шопинг центар својеврсан храм потрошачког света. Али патријарх ваљда боље зна, а ово је само мој лични став. Радије купујем у дућанима, пијацама него у тим центрима. Узнемирава ме лудило куповине, има неку лошу атмосферу као да цео свој зној и рад ту налази неки разлог па ме то нервира. Неће се то освештањем променити. Но, можда ипак тако треба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука