Jump to content

Patrijarh osveštao šoping centar

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 121
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

nisam milsio da je svestenik posrednik nego bog (ili hrist)...

multivers, slabo poznajes ono sto kritikujes. nisi mogao reci goru stvar za Hriscanina nego mu prisiti to da Boga vidi kao posrednika. ako mislis da se nasa vera sastoji u tome, potpuno si pogresio.

naime upravo suprotno, Hriscani veruju da je Hristos (da, sami Bog) "postao jedan od nas"!!! "i postade covek"!!! (puta milion uzvicnika)

to je bukvalno jedna od okosnica nase vere! dakle nema posrednika, koji daje nesto izvan sto ti nemas, vec Hristos buduci covek (a to je, ovaplocenje Boga covekom, telom, to je i predvecni naum Bozijeg stvaranja i nas ljudi kao krune ove tvorevine) dakle buduci covek, dostupan je i priziva svakog, u svoju slavu Sina (koja je opet i nasa, dakle nije posrednicka u onom smislu kako ti mislis, onoliko koliko smo mi svojom verom duboko vezani za Oca)

drugo,

Ok znam da vernici ovaj zivot gledaju kao na kaznu ali cak se i oni trude da ga poprave svojim prisustvom?

opet pogresno, uopste zivot ne gledamo kao kaznu. cak i ovakav kakav je nije kazna.

sve sto je Bog stvorio je dobro! ono sto kvari tu lepotu (a i to je ustvari bespomocno "kvarenje" jer je sam/o nas izbor) jeste nasa pogresna upoteba slobode!

hriscani se raduju zivotu jer u njemu vide Hrista!  joooj

i opet tuzni su ako Ga u njemu ne vide.   :)

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...