Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Имам једно питање за братију и сестре који нису убеђени, тј. не верују да су Американци алунирали на Месец... Не желим да полемишем, нити убеђујем било кога у супротно његовом личном ставу о овоме. Свој сам рекао неколико страница раније...

Дакле, да су нпр. Руси први слетели на Месец, да је те 1969. године била таква иста "кампања", пренос на ТВ-у за читав свет, сва та халабука која је пратила мисију "Аполо 11", значи само да заменимо улоге и да замислимо неку мисију под именом "Луна 11" и у њој Русе који су били први људи који су крочили на површину нашег сателита, дакле да ли би онда веровали да су људи крочили на Месец?

Подели на овим сајтовима

Имам једно питање за братију и сестре који нису убеђени, тј. не верују да су Американци алунирали на Месец... Не желим да полемишем, нити убеђујем било кога у супротно његовом личном ставу о овоме. Свој сам рекао неколико страница раније...

Дакле, да су нпр. Руси први слетели на Месец, да је те 1969. године била таква иста "кампања", пренос на ТВ-у за читав свет, сва та халабука која је пратила мисију "Аполо 11", значи само да заменимо улоге и да замислимо неку мисију под именом "Луна 11" и у њој Русе који су били први људи који су крочили на површину нашег сателита, дакле да ли би онда веровали да су људи крочили на Месец?

Ako bi pruzili dokaze naravno. Bez dokaza ne.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

soviet-lunar-lander.jpg

Подели на овим сајтовима

Само да знате, постоји опција да промените глас. :)

Шта вам значи опција нисам упућен/а? Значи да нису обавештени о слетању на Месец, где, када или да се нису бавили темом?! Шта вам онда значи нисам упућен да  верујем или не верујем да су људи крочили на Месец?  Једино ако неупућени промене глас. :)

Боље да сте ставили опцију "скептичан/а". Али, не, мора тачно да се зна ко је образован а ко је глуп. :))

Провидно и на сваку тему. Жалосно и досадно. :945729:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...