Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Можда би Србија била паметна ако би извршила мисију на Месец у циљу уверења о истини мисије Аполо. Можда би ЖРУ могао то да покрене. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Било би лепо да се американци после 40 година врате на Месец и да ме убеде. Шта чекају, а тако близу је?

Ukupno ih je Apolo misija koštala oko 100 milijardi dolara u današnjoj protivrednosti. Verovatno im se ne bacaju pare da opet lete na isto mesto bez nekog dobrog povoda.

:)

Подели на овим сајтовима

Можда би Србија била паметна ако би извршила мисију на Месец у циљу уверења о истини мисије Аполо. Можда би ЖРУ могао то да покрене. :)

Teško da Srbija to može da izvrši pored ovakvih koji nam vode državu, to je mnogo smešno. Još teže je da ŽRU to pokrene jer to mnogi neće shvatiti za ozbiljno.

Подели на овим сајтовима

Ваљда је суштина бити нормалан и искрен. На шта то личи да износимо лажи и вређамо туђа достигнућа?

Је ли си ти био јутрос у радњи по хлеб? Да ли си ишао некад по хлеб? Замисли сада да неко тврди како никада ниси ишао. До те мере иду и на то спадају тврдње оних који негирају мисију на Месец.

Шта ми имамо од тога то сада није битно. То више не пали. Астронаути су зарадили за хлеб, неки тврде да су преваранти. Где је ту морал, каква убеђења се ту врте?

Pazi ja nisam reko ni da verujem ni da ne verujem..jer mi totalno nebitno razumesh?Ako je to istina ako su oni zaista bili onda to sto neko veruje il ne veruje je za njih totalni irelevatno..ja ako pricham istinu moz da mi dovedesh ceo svet...ne moz da me ubede u drigachije jer znma sta sam  radio i ne bi se nikom pravdo...znachi skroz mi je nebitno dal ce da mi veruju..njihova stvar i pravo...ono sto ja mogu jeste da prezentujem ono sto je istina u kojoj sam uchestvovao....ko hoce prihvatice ko nece kud koji mili moji..ja sam prichao iz humanistichkog ugla da je to bacanje para na neshto sto ne dodnosi nikakvu dobrobit chovechanstvu....znachi nemamo pare za gladne i to nam nije prioritet al nam je zato prioritet da putujemo po kosmosu....prvo zdovolji osnovne potrebe svoga roda..pa onda idi ka vishim ciljevima....nadam se da ti sad jasnije sta pricham......

Подели на овим сајтовима

Мислиш да ти опет покажу лажне слике, монтажу и превару? Нема ништа док сама не одлетиш на Месец тамо где су били, где су оставили гомилу опреме, алатке, итсл. :)

Зар не мислиш да  је сада мало теже лагати људе? + имамо Snowdene

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ја сам нешто начуо да је тај месец од сира. Ал не овог нашег белог, него оног рупичастог. И кацу они тамо били (ако су били!!!), упадале им ноге тамо у сир, и једва су побегли.

И од тад су оставили аманет да нико више никад не оде тамо да се не удави у сиру.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

НЕ!...иако су покушали да ме убеде и дали одговоре на сва могућа питања:

http://www.dr.dk/DR2/VidenOm/Temaer/Konspiration/

Било би лепо да се американци после 40 година врате на Месец и да ме убеде. Шта чекају, а тако близу је?

A el verujesh Rusima i njihovom kosmichkom programu i misijama?

Подели на овим сајтовима

Na mesecu je do sada bilo čini mi se 12  ljudi tj vraćali su se. A što se sad ne vrate jednostavno nema ništa zanimljivo tamo, a njihov budžet je iz godine u godinu sve manji i manji. Tako da pare koriste na druge važnije projekte.

Подели на овим сајтовима

Možemo do ujutru da pričamo o ovome mislim o ovoj kontroverznoj temi. Možda ljudi jesu bili a možda i nisu bili na Mesecu. 

Али битно је шта ти мислиш. Јесу ли били, шта мислиш?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ukupno ih je Apolo misija koštala oko 100 milijardi dolara u današnjoj protivrednosti. Verovatno im se ne bacaju pare da opet lete na isto mesto bez nekog dobrog povoda.

:)

Pa trebali bi..mislim makar zbog teretichara zavere.....nije to u redu..... :D

Подели на овим сајтовима

А шта би било то "објективно" што би ти помогло да поверујеш да су били?

Dokazi na delu a ne snimanje u Arozoni kako su bili na Mesecu. To su samo prazne priče u tome vreme nije bila takva tehnologija da neko može da ide na Mesec, a sve to je osmišljeno da bi ispalo kako su Amerikanci prvi kročili na Mesec pre Rusa.

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da je zemlja ravna i da stoji na dva slona.....i da ovi nauchnici sve lazu....tj da su tajno satanistichko-demonsko-judeo-masonsko-reptilijansko drushtvo koje oce da unisti ljudsku rasu...i da naseli svoju vrstu na ovaj nash raj od planete.... :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...