Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Baz Oldrin, drugi covek koji je hodao po mesecu, odvaljuje u glavu nekog invalida koji ga smara da nikad nije bio tamo:

http://www.youtube.com/watch?v=UUFO8AGMwic

Nicely done :)

Хахахаха... Е, искидао сам се од смеха... :)

Awesome!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

To da nije lazov jos nije dokazano ... ali ima pravo da brani cast ...

Jesje. :D

Pametan si covek, samo sto mrzish amerikance i volis da verujes tim teorijama zavere i slichnim stvarima.. auuu

http://www.google.com/moon/

Sprema se i visoka rezolucija de ces moci direktno ti da vidis stvari koje su za sobom ostaivli u misiji. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pametan si covek, samo sto mrzish amerikance i volis da verujes tim teorijama zavere i slichnim stvarima.. auuu

Sprema se i visoka rezolucija de ces moci direktno ti da vidis stvari koje su za sobom ostaivli u misiji. :)

Ne verujem ja u teorije zavere vec u ono 2 + 2 = 4 ....

Znas li ti moj Mladene kolioko bi amerima bilo prosto i jeftino da sa sadasnjom tehnologijom posalju ljude na Mesec a vec su bili? Znaci za njih nema tajni vise i nemaju sta da istrazuju. Necrte imaju, novi jeftiniji i bolji materijali su im na raspolaganju .... mogli su samo u Space Shuttle da sipaju vise goriva i ciao ... ali zbog necega nisu ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Eh, sad. Nemoj da vrdaš, svi mi znamo istinu - Apolo 11 je u stvari ruska ekspedicija Аполон једанаести (Аполлон одиннадцатый), čiji članovi su bili Никола Армстронович, Борис Олдриновски i Михаило Кољин. A zastava koju su zaboli je naravno sovjetska. Ameri su kasnije prepravili imena i fotošopovali snimke, to je valjda svima jasno....

:)

Подели на овим сајтовима

Ne verujem ja u teorije zavere vec u ono 2 + 2 = 4 ....

Pa i nije bas.

Znas li ti moj Mladene kolioko bi amerima bilo prosto i jeftino da sa sadasnjom tehnologijom posalju ljude na Mesec a vec su bili?

Ekstremno je skupo.

Znaci za njih nema tajni vise i nemaju sta da istrazuju. Necrte imaju, novi jeftiniji i bolji materijali su im na raspolaganju .... mogli su samo u Space Shuttle da sipaju vise goriva i ciao ... ali zbog necega nisu ....

Ta prica je besmislena jer su pored apolo 11 josh 5 misija bile na mesecu (sa ljudskom posadom) u koje niko ne sumnja.

Inache evo ti par zanimljivih cinjenica:

1. Rusi su sletali direktno sa amerima samo sa bespilotnom letelicom njihova se slupala.

2. Sletanje na mesec pratio je direktno ekstremno veliki broj ljudi. Dakle pricam o profesionalnom pracenju ne preko televizije.

3. Cilj amostrongove misije izmedju ostalo jedno da kazem "ogledalo" koje je sluzilo da laser puca u njega da odredi tachne pozicije meseca u tom trenutku.

Ok je postaviti pitajne "zasto se zastava viori" i slichno ali je kada se provere sve cinjenice besmisleno verovati da amerikanci nisu sleteli na mesec.

Подели на овим сајтовима

Eh, sad. Nemoj da vrdaš, svi mi znamo istinu - Apolo 11 je u stvari ruska ekspedicija Аполон једанаести (Аполлон одиннадцатый), čiji članovi su bili Никола Армстронович, Борис Олдриновски i Михаило Кољин. A zastava koju su zaboli je naravno sovjetska. Ameri su kasnije prepravili imena i fotošopovali snimke, to je valjda svima jasno....

:)

Inache svojetska misija koja je sletala u isto vreme sa apolo 11:

http://en.wikipedia.org/wiki/Luna_15

Najjache da su rusi koji su bukvalno BUDNIM OKOM gledali tu zaveru oni koji cute o toj zaveri do dana danasnjeg dok gomila amerikanaca koja preko pricanja o tome pise knjige i zaradjuje pare.

Подели на овим сајтовима

Najjache da su rusi koji su bukvalno BUDNIM OKOM gledali tu zaveru oni koji cute o toj zaveri do dana danasnjeg dok gomila amerikanaca koja preko pricanja o tome pise knjige i zaradjuje pare.

Cudo nisu snimili sta .... tim "budnim okom" .... ;)

Подели на овим сајтовима

Cudo nisu snimili sta .... tim "budnim okom" .... ;)

Cim ne znash nesto odma pocinjes sa bezveze pitanjima. :)

Istrazi zeljko istrazi.

evo ja cu da ti pomognes odakle da krenes :

Na kraju kada dobijete slike od raznoraznih satelita od raznoraznih drzava privcatnih i javnih, ima da se prica kako je to fotoshopirano, kasnije dodato itd... 100 %

Da ne izmisljaju konstatno neke nove gluposti, teorije zavere ne bi bile teorije, nego cinjenice. :)

Подели на овим сајтовима

Cim ne znash nesto odma pocinjes sa bezveze pitanjima. :)

Istrazi zeljko istrazi.

Iuris vidim da si neinformisan .... originalnih filmova nema Nasa, trebale im pare pa su ih reciklirali ... a ti filmovi trebaju a ne registrovane emisije sirom sveta. Ne treba nam VHS snimak sa TV-a vec ORIGINALAN film Iuris, a to ameri nemaju ... a odgovor zasto ih nemaju je da su im trebale pare pa ne znam sta su uradili sa njima ... kapiras li Iuris taj plitak pokusaj laganja?

Подели на овим сајтовима

Iuris vidim da si neinformisan .... originalnih filmova nema Nasa, trebale im pare pa su ih reciklirali ... a ti filmovi trebaju a ne registrovane emisije sirom sveta. Ne treba nam VHS snimak sa TV-a vec ORIGINALAN film Iuris, a to ameri nemaju ...a odgovor zasto ih nemaju je da su im trebale pare pa ne znam sta su uradili sa njima ... kapiras li Iuris taj plitak pokusaj laganja?

Da to sto nemaju originalne filmove je siguran dokaz da izmisljaju. To sto je ceo svet to pratio, to nikom nista. To sto su astronomi to pratili to nikom nista. To sto danas imamo slike opreme koja je ostavljena tamo to nikom nista. To sto su ostavili ogledalo trenutka kada su krocili da se laserom meri tacna udaljenost meseca od zemlje to nikom nista.

Bitno je da si ti skontao da je to lagarija jer si negde procitao da nemaju orignalne filmove (sto sumnjam da je istiana ) a i da jeste istina nije nikakav dokaz da je neka lagarija.

ee moj Zeljko.... originalni filmovi...

Inace kompletno sletanje je bilo PRENESENO. DAkle nestanak originalnih filmova nije nikakav dokaz. :)

Подели на овим сајтовима

Na zalost onih koji mrze Rusiju "otac" raketne nauke cija su istrazivanja i teorije objavljene izmedju 1895 i 1898 posluzila kao temelj svim ddaljim istazivanjima u ovoj oblasti je Rus , Konstantin Cioklovski . Elem , "raketna nauka " je mnogo bolji i prmereniji termin za ovaj forum od "rocket science ": Ne dobijaju stvari na znacaju i ozbiljnosti ako se izgovre na stranom jeziku .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...