Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Волео бих да Србија учествује у мисијама у свемиру. Пуно европских земаља већ учествује у мисијама.

ovo je najjači komentar na celoj temi  womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' /> facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Волео бих да Србија учествује у мисијама у свемиру. Пуно европских земаља већ учествује у мисијама.

Srbija je već u svemiru. Crna rupa kakve nema...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Само једно питање:

Зашто после тог првог кракања на месец више није било кракања, с обзиром на технику која је напредовала као и науку и остало... ?

Подели на овим сајтовима

Само једно питање:

Зашто после тог првог кракања на месец више није било кракања, с обзиром на технику која је напредовала као и науку и остало... ?

Па вид`ли људи да нема тамо ништа, шта ће иду поново... а и карта скупа

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Само једно питање:

facenew22222222 nasznak9877777777777777777 и ја се питам.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Само једно питање:

Verovatno zato što to sve košta papreno, a i ima "pametnijih" stvari dole na Zemlji da se rade sa tim parama (ratovi, vojni budžeti, itd).  nasznak9877777777777777777 facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Пази , знам и ја да је карта скупа , поготово у оба смера, али опет с обзиром колико амери пара троше на војни буџет , мислим да је то права ситница за њих. Поготово ако на месецу постоје неке руде које би се могле експлоатисати, или кој зна мож бити нађу арапе тамо горе а то значи и да је нафта ту негде...

У сваком случају много је скупљи био први одлазак  ако га је било , него што би то био рецимо пре 5 или десет година са савременом техником .

На крају скоро свакодневно се лансирају ракетле у орбиту , еве недавно се врно последњи спејсшатал , а до месеца је свега још који педаљ тако да нема туј логике пуно.

Кад рецимо саставиш сва та лансирања у року од једне деценије за те исте паре могли су отићи на месец барем 4 пута.

Сад тај број помножи са 5-6 деценија испада да су могли отићи барем још једаред, у сваком случају ако скоро нико не оде на месец из Америке изгубиће тај престиж да су икада и били , тако да мислим да је већ време за нови одлазак уместо што планирају обилазак Маркса.

Подели на овим сајтовима

Ја ћу се обесим ако су они били на месецу. То је била чиста холивудска чаролија и тачка.

Кад Руси нису били тамо - нико није био. Руси су објавили да ће после 2020. године да оду

на месец и тако ће да буде. То ће уједно да буду први људи на месецу.

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ја ћу се обесим ако су они били на месецу. То је била чиста холивудска чаролија и тачка.

Кад Руси нису били тамо - нико није био. Руси су објавили да ће после 2020. године да оду

на месец и тако ће да буде. То ће уједно да буду први људи на месецу.

А сад замисли оду на месец и не нађу пободену америчку заставу , сви ће рећи да ју је одно ветар. А шта ако је нађу ?

Otici ce Kinezi uskoro pa ce javiti amerima kako je gore ....

Бојим се да ће Кинези стварно отићи на месец, само убеђен сам да ће то изазвати свецки скандал. Прво јасно је да са месеца нема повратка, а друго кад се не будну ни они могли врнути биће јасно да амери нису ни били на месецу и онда ће амери оптужити кинезе за повреду америчке части и бачиће атомску на кину.

Подели на овим сајтовима

Шатл је направљен само за орбиталне летове који су врло близу (~1000км) од Земље, није направљен за даље - као и сви друге "ракетле" осим Аполо програма. Није баш "још који педаљ" него читаво ново путешествије. У принципу, за лет изван орбите "ракетла" се прво пошаље у орбиту око Земље, па се онда поново "лансира" за даље. Онда је посебна прича слетање на Месец и повратак. Компликације... :drugarstvo:

Чак и да нађеш нешто корисно на Месецу (руду и слично) превоз је толико скуп да се једноставно не исплати комбинација.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А сад замисли оду на месец и не нађу пободену америчку заставу , сви ће рећи да ју је одно ветар. А шта ако је нађу ?

Ако је нађу ја ћу се обесим го у центар села сас сламку у д... на конзолу од бандере.  :drugarstvo:

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ако је нађу ја ћу се обесим го у центар села сас сламку у д... на конзолу од бандере.  0110_hahaha

:drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...