Гости Guest Написано Март 29, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Koliko sam razumeo samo je razresen duznosti nastojatelja manastira. Ako tako i treba; pa da svi malo pripaze kada daju izjave za javnost i da se konsultuju sa vladikama. Zna li on da je u Crnoj Gori 40% stanovnistva pise kao crnogorci; hteli mi to ili ne? Hocemo sve da ih gurnemo Mirasu u krilo ili da pokusamo da ih spasemo? Слажем се да је игуманова изјава била непромишљена. Међутим, ако ћемо тако, онда је оцу Јоилу, уз сво дужно поштовање његовог чина и његових година, требало још поодавно забранити да даје изјаве за јавност и снима клипове за ЈуТјуб у којима прича ствари које су све само не промишљене, и због којих се Црква извргава руглу... :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Све у своје вријеме,знаће се и видјеће се кад вријеме дође :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Potpuno si u pravu; i ne samo to o. Joil bi za gomilu blamiranja i nepravoslavne gluposti koje je lupao trebao da dobiju i mnogo vecu kaznu. Ipak bilo je sada vrlo bitno da Mitropolit odmah reaguje radi situacije u Crnoj Gori i ovog prakticno poziva na rat i nasilje i zato sva podrska Preosvecenom.Ovo je valjda i opomena ostalima da shvate poziciju u kojoj se nalaze i istorijsku odgovornost koju imaju. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Све у своје вријеме,знаће се и видјеће се кад вријеме дође сад си и неозбиљан али нема везе... :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 митополит се у неким приликама служио сличним вокабуларом... Тачно тако. И то сам са одушевљењем поздрављо. Он да је на ЖРУ под неким псеудонимом, он би добио бан као и Семберац што их добија редовно :229229229: Мој човјек Семберац, претерао си. Разлика између митрополита и тебе је обромна, а ја немам намеру да ти је објашњавам. Ако ти се ЖРУ не свиђа - широко ти сајбер-поље... Због вређања администрације од мене имаш опомену. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Кад спомене оца Јоила, ево га са братом Митрополита Амфилохија. Прави Срби Црногорци. :229229229: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Неће ни његова још дуго на Цетињу ради се навелико.... Kome sad ovaj lik preti? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Због вређања администрације од мене имаш опомену. Ко је вријеђао админстрацију?Е Боже Боже... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ником се не пријети ******** Такав речник се овде не толерише. Опомена и теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Ником се не пријети ******** Такав речник се овде не толерише. Опомена и теби. Ko je sada ovaj obrazovacki junosa? Koliko ce njegove gluposti da nas uvesaljavaju? greengrin Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Vratimo se temi. Pojedinci moraju da shvate da kada obuku mantiju oni vise ne govore samo u svoje ime vec i u ime organizacije koju predstavljaju. A da ne govorimo da ovakve izjave dolaze u vreme velikog posta sto je ipak potpuno drugo pitanje vezano za bivseg Igumana i njegovo poslusanje i mirnocu. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чувар_истине Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Кд ми будемо дијелили опомене,тешка времена ће за неке да наступе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Питање за Zeebedee и Semberac да ли видите неку сличност међу собом ? Зашто сваку актуелну тему спамујете ? Да нисте нешто у роду ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Кд ми будемо дијелили опомене,тешка времена ће за неке да наступе. Зуцни још нешто на овој теми и добијаш бан ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Питање за Zeebedee и Semberac да ли видите неку сличност међу собом ? Зашто сваку актуелну тему спамујете ? Да нисте нешто у роду ? Ja sam na topiku postavio 4 posta i sva su vezana za temu a ti evo jedan i nema veze sa temom ;).Nego kako ono bese sa brvnom u svom oku :bla: greengrin Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука