Jump to content

Разрешен свештеник Никодим Богосављевић !

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Koliko sam razumeo samo je razresen duznosti nastojatelja manastira. Ako tako i treba; pa da svi malo pripaze kada daju izjave za javnost i da se konsultuju sa vladikama.

Zna li on da je u Crnoj Gori 40% stanovnistva pise kao crnogorci; hteli mi to ili ne? Hocemo sve da ih gurnemo Mirasu u krilo ili da pokusamo da ih spasemo?

Слажем се да је игуманова изјава била непромишљена. Међутим, ако ћемо тако, онда је оцу Јоилу, уз сво дужно поштовање његовог чина и његових година, требало још поодавно забранити да даје изјаве за јавност и снима клипове за ЈуТјуб у којима прича ствари које су све само не промишљене, и због којих се Црква извргава руглу...

:229229229:
Подели на овим сајтовима

• Одговори 77
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Potpuno si u pravu; i ne samo to o. Joil bi za gomilu blamiranja i nepravoslavne gluposti koje je lupao trebao da dobiju i mnogo vecu kaznu.

Ipak bilo je sada vrlo bitno da Mitropolit odmah reaguje radi situacije u Crnoj Gori i ovog prakticno poziva na rat i nasilje i zato sva podrska Preosvecenom.Ovo je valjda i opomena ostalima da shvate poziciju u kojoj se nalaze i istorijsku odgovornost koju imaju.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

митополит се у неким приликама служио сличним вокабуларом...

Тачно тако. И то сам са одушевљењем поздрављо. Он да је на ЖРУ под неким псеудонимом, он би добио бан као и Семберац што их добија редовно :229229229:

Мој човјек 7896634

Семберац, претерао си. Разлика између митрополита и тебе је обромна, а ја немам намеру да ти је објашњавам.

Ако ти се ЖРУ не свиђа - широко ти сајбер-поље...

Због вређања администрације од мене имаш опомену.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Кад спомене оца Јоила, ево га са братом Митрополита Амфилохија. Прави Срби Црногорци.

:229229229:  7896634

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Због вређања администрације од мене имаш опомену.

Ко је вријеђао админстрацију?Е Боже Боже...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Vratimo se temi. Pojedinci moraju da shvate da kada obuku mantiju oni vise ne govore samo u svoje ime vec i u ime organizacije koju predstavljaju. A da ne govorimo da ovakve izjave dolaze u vreme velikog posta sto je ipak potpuno drugo pitanje vezano za bivseg Igumana i njegovo poslusanje i mirnocu.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Питање за Zeebedee  и  Semberac да ли видите неку сличност међу собом ?

Зашто сваку актуелну тему спамујете ?

Да нисте нешто у роду ?

Ja sam na topiku postavio 4 posta i sva su vezana za temu a ti evo jedan i nema veze sa temom  ;) ;).Nego kako ono bese sa brvnom u svom oku   :bla: greengrin

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...