Jump to content

Đaci štrajkuju protiv štrajka profesora

Препоручена порука

Ма дајте, као да не знате да данс све иде преко везе....

Поготову у мањим градовима....

Код нас ,јури везу и доби посао.....

А тај школски одбор је у већини случајева слаб....

Неки директори не могу да отпусте професора који има јаку везу, њоме је и добио посао, а сваки дан прима притужбе на љегов рад......

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Oprosti mi barate , ako te uvredih...  dance67890

Upravu si i ti, ne treba globalizovati.... :drugarstvo:

Samo sam napisala onako kako ja vidim , kako je kod nas....

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Подели на овим сајтовима

Ја још нисам упознао просветног радника чија је плата мања од радника градске чистоће..

Код нас је плата око 1500 км-а професору немачког на боловању  :drugarstvo: а инжењеру 800 км...као раднику градске чистоће...

Пре неки дан сам срео мог бившег ђака који ради као тракториста у ПКБу и има плату која је дупо већа од моје. А знам и неколицину њих који школу нису ни завршили, који раде у Градској чисточи, који имају плате које су колико и моја или веће. Искрено се радујем због њих, поготово због овог трактористе, који се још и оженио и има бебицу. Међутим - размислите какву поруку тиме ми као друштво шаљемо тој истој деци којој просветни радник ипак треба да буде узор...

Штрајк просветних радника је спроведен у складу са законом, а ученицима је обезбеђено да пређу сво градиво које је прописано законом. Већина колега које и штрајкују по закону и скраћују часове на 30 минута остане у учионици до краја часа уколико за то има потребе (ако ученик треба да одговара и сл)...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја још нисам упознао просветног радника чија је плата мања од радника градске чистоће..

Код нас је плата око 1500 км-а професору немачког на боловању  :drugarstvo: а инжењеру 800 км...као раднику градске чистоће...

Пре неки дан сам срео мог бившег ђака који ради као тракториста у ПКБу и има плату која је дупо већа од моје. А знам и неколицину њих који школу нису ни завршили, који раде у Градској чисточи, који имају плате које су колико и моја или веће. Искрено се радујем због њих, поготово због овог трактористе, који се још и оженио и има бебицу. Међутим - размислите какву поруку тиме ми као друштво шаљемо тој истој деци којој просветни радник ипак треба да буде узор...

Штрајк просветних радника је спроведен у складу са законом, а ученицима је обезбеђено да пређу сво градиво које је прописано законом. Већина колега које и штрајкују по закону и скраћују часове на 30 минута остане у учионици до краја часа уколико за то има потребе (ако ученик треба да одговара и сл)...

Smo još ovo da dodam , da bi bilo jasno.

Tih 30 minuta što je po zakonu - zakonski je i predviđeno da čas obrade traje 30 min., tako da se i zaista pitam kako neko mogao da propusti gradivo.

To znači da zakonskih 30 min.je predviđeno da traje obrada, jedino što deca mogla nešto da izgube a to je Sistematizacija - utvrđivanje ali opet za tih 30.min.može sve to da se odradi.

Подели на овим сајтовима

Како не волим кад видим да пишу,они раде мање?Па чекај ако ћемо тако Срби раде више од Јапанаца,јер Јапанци имају више празника од нас.БРАВО СРБИЈО како вредне раднике имаш.Од тих 8 сати,колико је то стварног ефективног рада.Овамо професори морају 45 минута да нас држе на окупу све,а имаш наркомана овамо,тамо неког ког родитељи запоставили,имаш неке мутаве што ћуте,пе треба и њих да размрдаш?

Подели на овим сајтовима

Oprosti mi barate , ako te uvredih...  womens

Upravu si i ti, ne treba globalizovati.... 1314_womens

Samo sam napisala onako kako ja vidim , kako je kod nas....

Taman posla sekana , nisam takve prirode - da se ljuŠtim  womens

70A.gif 0203_cool

Драго ми је !!!  smej.gif 4chsmu1 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Лично мислим да деца имају највише штете!!!!

ово је сад већ општи хаос! ствари су измакле контроли, не зна се ни ко пије ни ко плаћа...од овога стварно нико нема користи...а шта да уопште очекујемо од данашње деце у будућности?...какав им пример уопште и дајемо?...какве ће ставове они изградити и какве радне навике стећи?...оно што је пропуштено никада се не може надокнадити...на жалост, ''кола'' незадрживо иду низбрдо... :(

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Лично мислим да деца имају највише штете!!!!

ово је сад већ општи хаос! ствари су измакле контроли, не зна се ни ко пије ни ко плаћа...од овога стварно нико нема користи...а шта да уопште очекујемо од данашње деце у будућности?...какав им пример уопште и дајемо?...какве ће ставове они изградити и какве радне навике стећи?...оно што је пропуштено никада се не може надокнадити...на жалост, ''кола'' незадрживо иду низбрдо... :(

Управо сам и ја о томе причала......

Наша просвета је брод који већ одавно тоне  7896634

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...