Jump to content

Имају ли модератори право да отварају приватне теме...

Оцени ову тему

Препоручена порука

...и да бришу све оно што им се не свиђа и што мисле да је офтопик?

како мислиш приватне теме?

по мени нема "офтопика" форум има мјеста за све може само да се премјести, зар је било брисања?

Подели на овим сајтовима

по мени нема "офтопика" форум има мјеста за све може само да се премјести, зар је било брисања?

Било је и брисања и цензурисања.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

На пример: тема о економији - помене се штрајк просветара. Звонко каже да би решење биле приватне школе и да треба укинути министарство. Ја питам како би се онда регулисало да се у школама предаје реална наука, а не креационизам и сличне измишљотине (реалан и врло актуелан проблем, није чак ни хипотетички). Звонко пита разумно и супротно питање шта би било да на власт дође Мирољуб Петровић. Наравно, питање школских програма је директно везано са проблемом приватног и државног образоваања. У дебатама које се у свету воде око ових питања и те како се потежу и економски аргументи. Даље, деца са проблматичним образовањем имају проблеме на факултетима, па се то ланчано враћа и у економију. Све је врло повезано. Разумем да не могу сви модератори да имају шире видике и да знају који су актуелни проблеми на свим пољима, али бар им се не би требало дозволити да бришу по свом нахођењу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Модератор је и постављен да брине о уређености форума. Конкретно не знам о чему се ради и не пратим све теме, али верујем модераторима. У сваком случају ако је нека порука обрисана (можда је и случајно),ми је чувамо у посебном делу форума и није је тешко вратити је. Наравно, ако заслужује да буде враћена.

Подели на овим сајтовима

Модератор је и постављен да брине о уређености форума. Конкретно не знам о чему се ради и не пратим све теме, али верујем модераторима. У сваком случају ако је нека порука обрисана (можда је и случајно),ми је чувамо у посебном делу форума и није је тешко вратити је. Наравно, ако заслужује да буде враћена.

Небитна је та порука, битан је принцип. Овај форум је сувише јединствен по питању слободе говора да би се дозволиле свакакве егзибиције. Можда би требало мало мање да верујете модераторима.

Подели на овим сајтовима

Замолио бих вас да се измирите. Потребно је само да водимо рачуна о начину опхођења.

Никоме неће бити забрањено да пише о било чему, чак и да се направи извесна дигресија у односу на наслов теме. Као што каже патријарх Павле: ,,Нека нам речи буду благе а аргументи јаки''.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Замолио бих вас да се измирите. Потребно је само да водимо рачуна о начину опхођења.

Никоме неће бити забрањено да пише о било чему, чак и да се направи извесна дигресија у односу на наслов теме. Као што каже патријарх Павле: ,,Нека нам речи буду благе а аргументи јаки''.

Деловало је као да је Ђунис обрисао Ивицине поруке само због помена ТЕ (уз изговор да то није тема).

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Што се мене тиче, не бих замерио Ивици што прави такву дигресију у поменутој теми. Дијалог се ствара и развија на разне начине. Само је неприлично да улазимо у задиркивања, као што је у овом случају било на рачун Ђуниса.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Мислила сам да се не оглашавам, пошто не знам о чему се тачно ради, али ево само једна мала дигресија невезано за конкретан случај.

Шта ви мислите колико дуго би потрајао било какав форум да нема модерације?

Колико дуго би опстао било који форум који би проводио само своју вољу?

Шта желим да кажем - наравно и да се догађа да уредник погријеши, а ако су остали непогрјешиви онда нека каменују уреднике (нема невиних и нема праведних).

Да ли чланови често знају да претјерају? Итекако, и да се не сасјецају постови питање је шта би се из тога изродило.

Не браним никога, али молим вас да размислите о томе, колико ови људи улажу свог времена и љубави у ово мјесто, и да много труда уложе, а могли би да раде нешто за себе, и НИСУ НЕПОГРИЈЕШИВИ. То не значи да треба сад некога разапети ако је погријешио.

И истовремено запитајмо се да ли је свако брисање поста атак на личност, или је то ипак био неподобан пост.

Све ово што сам рекла не значи да уредници не заслужују да се критикују, и да ни под разно не смију да се коментаришу, него само покушавам да покажем како ствари изгледају и с ове стране. Одговорност је велика, и зато вас браћо молим за разумијевање. .please.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Деловало је као да је Ђунис обрисао Ивицине поруке само због помена ТЕ (уз изговор да то није тема).

Не због помена ТЕ. Па, за Бога, модерисање теме не вршим коришћењем Search опције.

КОрекције су вршене из разлога контекста у којем је ТЕ помињана, а то помињање није било ничим изазвано.

Брисања су уследила као одговор на вређање и ниподаштавање.

Не може се говорити да је ТЕ тачна као што је тачно "У почетку беше Логос", а свако мишљење које се не слаже са ТЕ сврставати у исти кош са астрологијом, нумерологијом и сличним глупостима.

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Ивице, праштај ако сам те увредио својим поступцима.

Али заиста, тачност/нетачност теорије еволуције (имплицитно или експлицитно изражавана), не може се користити као аргумент за/против неког економског става, а на подфоруму који се зове Монета (читај: ЕКОНОМИЈА). Зашто? Довољно је писано о томе на подфоруму Стварање.

Оче Иване, Милева, Милане, хвала на вам на упућеним речима  .please.

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...