Страле Написано Јул 26, 2016 Пријави Подели Написано Јул 26, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 Занима ме у светој тајни Јелеосвећења негде нађох да на њој је пожељно да буду и они телесно здрави, а негде са друге стране да је потребно да буду само искључиво телесно болесни... Носи се дакле уље и брашно... и имена сродника колико схватих, занима ме да ли имена болесних сродника или свих небитно да ли су болесни или су здрави телесно. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 пре 56 минута, МилошБГ рече Занима ме у светој тајни Јелеосвећења негде нађох да на њој је пожељно да буду и они телесно здрави, а негде са друге стране да је потребно да буду само искључиво телесно болесни... Носи се дакле уље и брашно... и имена сродника колико схватих, занима ме да ли имена болесних сродника или свих небитно да ли су болесни или су здрави телесно. Помазују се сви који су присутни на тајни и здрави болесни. Страле је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Htela sam da pitam kako koristite ulje i brasno koje ste dobili na Svetoj Tajni Jeleosvecenja. Mi smo u crkvi dobili odstampane papire da pravimo hleb i delimo na 40 komadica i jedemo svako jutro. Ja jos nisam napravila hleb jer ne mogu da odlucim koja bi mi mera odgovarala za mene. Jedna zena mi je rekla da napravim 40 komadica i tako pecem, ali mislim da bi to bilo tvrdo. Znam stupidna pitanja, ali sta da radim kad mi je to sve novo. I sta posle da radim sa kesom u kojoj je bilo brasno, kao i flasicom u kojoj je ulje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука