Jump to content

Света Тајна Јелеосвећења

Препоручена порука

• 11 months later...

Занима ме у светој тајни Јелеосвећења негде нађох да на њој је пожељно да буду и они телесно здрави, а негде са друге стране да је потребно да буду само искључиво телесно болесни...

Носи се дакле уље и брашно... и имена сродника колико схватих, занима ме да ли имена болесних сродника или свих небитно да ли су болесни или су здрави телесно.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, МилошБГ рече

Занима ме у светој тајни Јелеосвећења негде нађох да на њој је пожељно да буду и они телесно здрави, а негде са друге стране да је потребно да буду само искључиво телесно болесни...

Носи се дакле уље и брашно... и имена сродника колико схватих, занима ме да ли имена болесних сродника или свих небитно да ли су болесни или су здрави телесно.

Помазују се сви који су присутни на тајни и здрави болесни.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Htela sam da pitam kako koristite ulje i brasno koje ste dobili na Svetoj Tajni Jeleosvecenja. Mi smo u crkvi dobili odstampane papire da pravimo hleb i delimo na 40 komadica i jedemo svako jutro. Ja jos nisam napravila hleb jer ne mogu da odlucim koja bi mi mera odgovarala za mene. Jedna zena mi je rekla da napravim 40 komadica i tako pecem, ali mislim da bi to bilo tvrdo. Znam stupidna pitanja, ali sta da radim kad mi je to sve novo.:))) I sta posle da radim sa kesom u kojoj je bilo brasno, kao i flasicom u kojoj je ulje?:scratch_head:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...