Manastir Bradaca Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 dobro,ovo je instrumental al' mislim,moze da prodje.. Иван Ивковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mirjana11 Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Moja omiljena - Kiki -Slucajno GeniusAtWork and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Nova sam ovde i ne razumem šta se desilo :.mislise. ???? Dok sam isprobavala šta sve od opcija ima ovde, dok se piše komentar, zaključalo mi se Uspela sam da izmenim postavljen link jednom a sad ponovo nema više te opcije da mogu da ga izmenim opet Ali nema veze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 On 22. 2. 2014. at 0:01, JRada рече Nova sam ovde i ne razumem šta se desilo :.mislise. ???? Dok sam isprobavala šta sve od opcija ima ovde, dok se piše komentar, zaključalo mi se Uspela sam da izmenim postavljen link jednom a sad ponovo nema više te opcije da mogu da ga izmenim opet Ali nema veze Kako misliš zaključalo? Da nisi možda kliknula na prvo dugme gore levo (BBCode Mode)? Ono isključuje sve opcije za menjanje teksta. Ako jesi, samo opet klikneš na njega i sve se opet uključi. A menjanje poruka je vremenski ograničeno od momenta slanja. Ne znam koliko je tačno, mislim da je oko 15-20 minuta... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 On 22. 2. 2014. at 23:40, GeniusAtWork рече A menjanje poruka je vremenski ograničeno od momenta slanja. Ne znam koliko je tačno, mislim da je oko 15-20 minuta... Hvala na odgovoru, sad mi je jasno šta se desilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука