JESSY Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rkPo2x8wL74 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 MilanT and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MilanT Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p_L_FpHZjjI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Aniram је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука