Тања1 Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=nRX9f9supKA Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 http://youtu.be/pw8PpYBiDsc Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you babe And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you babe And I don't want to miss a thing.... ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragana I. Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fdHCec23BKE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragana I. Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Jedna setna...Divna Tijana Bogićević, "Čudo". (Čak i kada Vašom slabošću se hrane, nema veze...mnogo dobar osećaj, jednog dana, kada "ustaneš". Čak i kada plačeš, kao dete, dete najveće...a skroz poodraslo, a plačeš, slomljeno. Pustiš. Alališ, što se kaže. Ja još uvek, čekam, svoje čudo, br. 2. ) Inner Truth and Predrag S. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 20, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=rdpluIwiXdI Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука