Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Изгледа вештачки зато што јесте вештачки. Они када праве кварт прво багерима поравнају, поваде и почупају све, па онда направе како им се свиђа. Сва она трава на сликама није природна, него тепих-трава коју довезу камионом и само размотају. Исто и цвеће, дрвеће, оно језерце наравно није природно. Ја лично мнооого волим када је уредно и сређено, али признајем да србин у мени тугује да види бар неки преврнут камен или барицу да испрљаш ципеле. Борим се против тога колико могу... bleh ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Lima-Peru И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 ovo mnogo lepo izgleda... ovi u peru-u ne moraju da brinu ako bude bio cunami bleh salim se malo crnog humora e mnogo mi se svidja ova grupa pokajnice super ideja.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 У што је лепо... зато треба да се има авион... bleh ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Ја лично мнооого волим када је уредно и сређен Jа волим природно, а неговано. Глориа, ја већ био спаковао кофере да се пребацим у Европу. Кандидати су ми били Немачка или Холандија (неколико опција) и евентуално Оксфорд (мој профа сарађује тамо с једним ликом). Убија ме овај њихов менталитет, начин рада, начин размишљања, буквално све до једног. С друге стране, Немци су ми лични идеал. Њихов начин рада, размишљања и организације омогућава и да се врло озбиљно и одговорно одради посао, при чему је квалитет на првом месту, а при том оставља довољно времена и да се живи боемским животом какав је склон мојој природи. При томе свуда у Европи бар неки део боема може да нађе себе, док овде... Америка је једна велика фабрика, компанија. У Европи ти имаш свој живот и онда имаш посао који ти служи да можеш да живиш тај живот. У Америци имаш посао, а живот ти служи да би могао да радиш посао. Наравно, има ту доста варијација на тему и изузетака, али генерално је тако. Елем, као што рекох, већ ја спаковах кофере, али онда се заљубих (тачније, био сам заљубљен већ више месеци пре тога, на први поглед, од када сам је видео, али таман кад сам хтео да одем, она раскине дугогодишњу везу и ко да оде у таквом тренутку и пропусти можда животну шансу, а осетио сам дубоко у себи да су у питању озбиљна осећања, не нешто површно и пролазно) и највероватније ћу остати до краја доктората (још пар година). А овог мог анђела ”трујем” помало Европом, па ћемо видети шта ће на крају бити. Сад ми је много лакше. Јесте да се и сад овде осећам као тотални странац и буквално ми ништа није блиско и све ме до бола нервира, али с њом је лакше све то поднети. Много мање размишљам о свему томе и то што имам с њом је милион пута јаче од лоших ствари и може да их надвлада. У двоје је много лакше и из ничега направити нешто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Брате Иво, скидам капу... Управо си зачарао пола девојака са форума... :cheesy: П.С. Код нас управо пада снег, ако можеш да верујеш... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 У двоје је много лакше и из ничега направити нешто. Ово је несумњиво тачно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Брате Иво, скидам капу... Управо си зачарао пола девојака са форума... :cheesy: П.С. Код нас управо пада снег, ако можеш да верујеш... zacarao ili razocarao smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif ne Nemci imaju stvarno poseban nacin rada. Bez obzira sto su oni los narod, izvlaci ih to sto stvarno sve funkcionise po zakonima (strogo odredjenim) i nema tu sta sa strane. Ali opet nisu svi isti.. Stvarno mozes naci dobre ljude... Kao sto ti rece.. Koji zive. Rade da bi ziveli.... Meni je zao sto ranije nisam dosla u Nemacku nego gubila vreme po Beogradu tri godine.: A opet planiram da se vratim.... To mi je bila zelja od pocetka ...... I pre nego sto pocnu ljudi ovde da mi pricaju kako sam luda.. Hvala.. recite mi nesto sto ne znam.... Eto nisi trebao iz nekog razloga da ides iz te Amerike...Dakle.. tu si gde si.. barem imas nekoga... sada napravi od toga najbolje sto mozes i onda idemo dalje u nove pobede :cheesy: :bla: omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Јао... Охрид и Струга су рај на земљи. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Црна Гора.. али се нешто не осјећам као ЖРУ дијаспора.... или јесам?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Јао... Охрид и Струга су рај на земљи. Слажем се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Kazu da je Ohrid mnogo lep ja nazalost jos uvek nisam bila.. ne mogu reci facenew22222222 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Ja sam odavde, kao što svi već to (ne)znate iz Češke, moja zgrada je 100-200 metara desno od tog trga sa zelenilom i tim zelenim džbunjem tj. od tog parka ali se ne vidi na ovoj dole fotografiji ispod mape. A na mapi uvidite gdje je to, hahaha. Vrlo blizu Zawiszinoj pradomovini, sjedim na samoj češko-poljskoj granici, u Poljsku sam prije hodao svaki dan šetat cuku dok sam ga imao. Czech Republic, Moravian – Silesian Region, Moravskoslezský kraj - Górny Śląsk Czeski Tamo ta brda u daljini su već uveliko Poljska, ovo je takav džep češke teritorije praktično u Poljskoj, sa sve tri strane smo okruženi poljskom teritorijom kao poluostrvo - samo s juga je Češka. Znači to da smo praktično nekih tridesetak kilometara duboko u Poljskoj, takva češka enklava u dubini poljskog teritorija. Od moje kuće do granice je 20 - 30 minuta polagane šetnje. Moj jedan prijatelj živi u takvoj kući pa kad baci nešto s balkona recimo loptu, ona padne u Poljsku, hahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 25, 2011 Пријави Подели Написано Март 25, 2011 Ah, ta Struga je prekrasna, tako exotična ko Indonezija! Ja sam bio vo Skopje služit vojsku, JNA hahahaha! Makedonija mi je ostala u strašno lijepom sjećanju! Postrojavanja u 5 ujutro, kopanje rovova i minskih bunara po Katlanovu u avgustu. Pamtiću na nju do kraja života, čovjek bio mlad, hahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука