Баба Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Sve bi ja te "Dveri,NASI, 1389,Obraz" i slicne oterao u rudnik na jedan dugogodisnji drustveno korisni rad Да ли си некад упознао некога човека који је у дверима? Ево ја сам недавно имао прилику да упознам 6 цура дверјанки. Значи нема шамсе да их ћерам у рудник. Ал шта теби вреди објашњавати кад си чини ми се банован. Nektarija and Стари је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Да ли си некад упознао некога човека који је у дверима? Ево ја сам недавно имао прилику да упознам 6 цура дверјанки. Значи нема шамсе да их ћерам у рудник. Ал шта теби вреди објашњавати кад си чини ми се банован. Ja jesam jednu, čak je ušla sa njima u gradsku skupštino. E sad kada priča o religiji bogu i sve to hoće da objasni logički i naučno, dođe mi da probušim bubne optne da ne bih slušao toliku količinu gluposti. Znači kad je Prota Golijan u onom razgovoru sa Peđom ispao doktor astrofizike za nju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Ja jesam jednu, čak je ušla sa njima u gradsku skupštino. E sad kada priča o religiji bogu i sve to hoće da objasni logički i naučno, dođe mi da probušim bubne optne da ne bih slušao toliku količinu gluposti. Znači kad je Prota Golijan u onom razgovoru sa Peđom ispao doktor astrofizike za nju. Боже атеисто и ти свашта очекујеш од једне жене ?! Побогу атеисто шта је с тобом! Дођи себи кад већ немаш коме. То су бре жене, знаш оно нежнија бића, лепша половина , емоције, изглед, шминка, намигивање и то . Буди Бог с тобом атеисто стварно ти је Бог одузео и то мало памети. Ако већ ниси православац одна пробај барем да размишљаш српски, мислим сличан је концепт да не кажем исти а много помаже у расуђивању можда чак додаје и неку благодат нисам проверио експериментално ( наиме нисам имао услове за то) . Ignjatije and Саша M. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Čim su doveli Miroljuba Petrovića i Ljiljanu Čolić, bilo mi je jasno kakvi su to idioti i za njih ne bih glasao čak ni pod kakvim okolnostima. Друже атеисто бритка сабља не подразумева увек и бритак ум. Бритко сечење није увек и добра анализа. Не браним Двери нити ми пада на памет, довољно је то што су добили гласове око стотину иљада грађана. Него просто маркетинг је маркетинг па макар и негативан маркетинг, а Двери то јако добро знају. Они имају најбољи систем и најбоље искуство и најсавременије искуство по том питању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Jesu li veće patriJote od Ivane Žigon? Мислим да ни Чак Норис то није ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Имал још питања ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Боже атеисто и ти свашта очекујеш од једне жене ?! Побогу атеисто шта је с тобом! Дођи себи кад већ немаш коме. То су бре жене, знаш оно нежнија бића, лепша половина , емоције, изглед, шминка, намигивање и то . Буди Бог с тобом атеисто стварно ти је Бог одузео и то мало памети. Ако већ ниси православац одна пробај барем да размишљаш српски, мислим сличан је концепт да не кажем исти а много помаже у расуђивању можда чак додаје и неку благодат нисам проверио експериментално ( наиме нисам имао услове за то) . Ali da si slušao ti to lupanje i neko takav će da odlučuje o sudbini jednog grada, alo bre.... U ovoj zemlji se svi bave politikom izgleda nema veze što imaju po 2-3 neurona u glavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Колика је чланарина Немам појма, али имам атресу веб сајта у Њу Нау: http://www.dveri-novisad.com/ Питај овде ако те занимље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Ali da si slušao ti to lupanje i neko takav će da odlučuje o sudbini jednog grada, alo bre.... U ovoj zemlji se svi bave politikom izgleda nema veze što imaju po 2-3 neurona u glavi Е види знам на кога мислиш, познајем фемили. Али то сад нису Двери то ти је та нека Трећа срећа Србија. Знаш оно , њих тројица Трећа Србија. О судбини једног града су одлучивали и много луђи , рецимо онај Дел бој и Родни ...а какви су то ликови били сине, мислим и сад су само више не одлучју-ужас. Значи "Мућке" да су снимали по њима то не би била комендија него трагедија. Тако ти је то у системима демокрације... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Али то сад нису Двери то ти је та нека Трећа срећа Србија. Знаш оно , њих тројица Трећа Србија. Ne nije iz NS. A i usput kad gledam one video snimke njihove muka me uhvati. Iskreno da Se sa jedne strane nalazi Hitler a sa druge Dveri i da moj glas odlučuj ko pobeđuje, morao bih da razmislim za koga bih glasao. A da odlučuje između bilo koje druge stranke u srbiji sem LDP-a i Zukurlića glasao bih suprotno od dveri. A što se tiče ova dva ne bih nizakoga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Ne nije iz NS. A i usput kad gledam one video snimke njihove muka me uhvati. Iskreno da Se sa jedne strane nalazi Hitler a sa druge Dveri i da moj glas odlučuj ko pobeđuje, morao bih da razmislim za koga bih glasao. A da odlučuje između bilo koje druge stranke u srbiji sem LDP-a i Zukurlića glasao bih suprotno od dveri. A što se tiče ova dva ne bih nizakoga А шта да ти кажем Двери су ти класични попоснописти. Дакле црквени су људи и воле снопове. Али у кризним временима, народ то воле знаш. Мислим, реално , шта да ти кажем, сад да покушаш да убедиш обичног човека како ће један исфеминизирани педерчић кога воледу у Јевропе извући Србију из шита ем ти не би верово ем би ризиково батине. Људи у оваквим временима траже лидера, некога ко уме да влада и да прави кратке резове. Рецимо као што је господар Вучић. А опет с друге стране и ми црквењаци оћемо једаред да нам сване доста сте нас сви ви остали угњетавали, оћемо своја права нећете да нас преварите ! Доста је било ! Овако више не може! Мислим ако ме разумеш... Срђан Ранђеловић and Саша M. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Друже атеисто бритка сабља не подразумева увек и бритак ум. Бритко сечење није увек и добра анализа. Не браним Двери нити ми пада на памет, довољно је то што су добили гласове око стотину иљада грађана. Него просто маркетинг је маркетинг па макар и негативан маркетинг, а Двери то јако добро знају. Они имају најбољи систем и најбоље искуство и најсавременије искуство по том питању. И немој да их браниш - узгред добили су 170.000 гласова и уз оних тридесетак хиљада покрадених - дође му, близу - 200.000............ Да знаш за следећи пут кад ти не буде пало на памет да их браниш - од самураји из Маринкове баре Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 и уз оних тридесетак хиљада покрадених Uredu je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Мислим ако ме разумеш... nešto kao nemci što su Hitlera tražili? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Uredu je Ма само ти веруј овима што их свакодневно хапсе да нису били у стању да покраду и педесетак хиљада гласова грађана Србије........... И - упристоји се.............. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука