Jump to content

Коме сметају Двери ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sve bi ja te "Dveri,NASI, 1389,Obraz" i slicne oterao u rudnik na jedan dugogodisnji drustveno korisni rad

Да ли си некад упознао некога човека који је у дверима?

Ево ја сам недавно имао прилику да упознам 6 цура дверјанки. Значи нема шамсе да их ћерам у рудник.

Ал шта теби вреди објашњавати кад си чини ми се банован.

Подели на овим сајтовима

Да ли си некад упознао некога човека који је у дверима?

Ево ја сам недавно имао прилику да упознам 6 цура дверјанки. Значи нема шамсе да их ћерам у рудник.

Ал шта теби вреди објашњавати кад си чини ми се банован.

Ja jesam jednu, čak je ušla sa njima u gradsku skupštino. E sad kada priča o religiji bogu i sve to hoće da objasni logički i naučno, dođe mi da probušim bubne optne da ne bih slušao toliku količinu gluposti. Znači kad je Prota Golijan u onom razgovoru sa Peđom ispao doktor astrofizike za nju.

Подели на овим сајтовима

Ja jesam jednu, čak je ušla sa njima u gradsku skupštino. E sad kada priča o religiji bogu i sve to hoće da objasni logički i naučno, dođe mi da probušim bubne optne da ne bih slušao toliku količinu gluposti. Znači kad je Prota Golijan u onom razgovoru sa Peđom ispao doktor astrofizike za nju.

Боже атеисто и ти свашта очекујеш од једне жене ?!

Побогу атеисто шта је с тобом!

Дођи себи кад већ немаш коме.

То су бре жене, знаш оно нежнија бића, лепша половина , емоције, изглед, шминка, намигивање и то .

Буди Бог с тобом атеисто стварно ти је Бог одузео и то мало памети.

Ако већ ниси православац одна пробај барем да размишљаш српски, мислим сличан је концепт да не кажем исти а много помаже у расуђивању можда чак додаје и неку благодат нисам проверио експериментално ( наиме нисам имао услове за то) .

:)

Подели на овим сајтовима

Čim su doveli Miroljuba Petrovića i Ljiljanu Čolić, bilo mi je jasno kakvi su to idioti i za njih ne bih glasao čak ni pod kakvim okolnostima.

Друже атеисто бритка сабља не подразумева увек и бритак ум. Бритко сечење није увек и добра анализа. Не браним Двери нити ми пада на памет, довољно је то што су добили гласове око стотину иљада грађана. Него просто маркетинг је маркетинг па макар и негативан маркетинг, а Двери то јако добро знају. Они имају најбољи систем и најбоље искуство и најсавременије искуство по том питању.

Подели на овим сајтовима

Боже атеисто и ти свашта очекујеш од једне жене ?!   Побогу атеисто шта је с тобом! Дођи себи кад већ немаш коме.   То су бре жене, знаш оно нежнија бића, лепша половина , емоције, изглед, шминка, намигивање и то .   Буди Бог с тобом атеисто стварно ти је Бог одузео и то мало памети.   Ако већ ниси православац одна пробај барем да размишљаш српски, мислим сличан је концепт да не кажем исти а много помаже у расуђивању можда чак додаје и неку благодат нисам проверио експериментално ( наиме нисам имао услове за то) .  

Ali da si slušao ti to lupanje i neko takav  će da odlučuje o sudbini jednog grada, alo bre....

U ovoj zemlji se svi bave politikom izgleda nema veze što imaju po 2-3 neurona u glavi

Подели на овим сајтовима

Ali da si slušao ti to lupanje i neko takav  će da odlučuje o sudbini jednog grada, alo bre....

U ovoj zemlji se svi bave politikom izgleda nema veze što imaju po 2-3 neurona u glavi

Е види знам на кога мислиш, познајем фемили.

Али то сад нису Двери то ти је та нека Трећа срећа Србија. Знаш оно , њих тројица Трећа Србија.

О судбини једног града су одлучивали и много луђи , рецимо онај Дел бој и Родни ...а какви су то ликови били сине, мислим и сад су само више не одлучју-ужас. Значи "Мућке" да су снимали по њима то не би била комендија него трагедија.

Тако ти је то у системима демокрације...

Подели на овим сајтовима

Али то сад нису Двери то ти је та нека Трећа срећа Србија. Знаш оно , њих тројица Трећа Србија.

Ne nije iz NS.

A i usput kad gledam one video snimke njihove muka me uhvati. Iskreno da Se sa jedne strane nalazi Hitler a sa druge Dveri i da moj glas odlučuj ko pobeđuje, morao bih da razmislim za koga bih glasao. A da odlučuje između bilo koje druge stranke u srbiji sem LDP-a i Zukurlića glasao bih suprotno od dveri. A što se tiče ova dva ne bih nizakoga 

Подели на овим сајтовима

Ne nije iz NS.

A i usput kad gledam one video snimke njihove muka me uhvati. Iskreno da Se sa jedne strane nalazi Hitler a sa druge Dveri i da moj glas odlučuj ko pobeđuje, morao bih da razmislim za koga bih glasao. A da odlučuje između bilo koje druge stranke u srbiji sem LDP-a i Zukurlića glasao bih suprotno od dveri. A što se tiče ova dva ne bih nizakoga 

А шта да ти кажем Двери су ти класични попоснописти.

Дакле црквени су људи и воле снопове.

Али у кризним временима, народ то воле знаш.

Мислим, реално , шта да ти кажем, сад да покушаш да убедиш обичног човека како ће један исфеминизирани педерчић кога воледу у Јевропе извући Србију из шита ем ти не би верово ем би ризиково батине.

Људи у оваквим временима траже лидера, некога ко уме да влада и да прави кратке резове.

Рецимо као што је господар Вучић.

А опет с друге стране и ми црквењаци оћемо једаред да нам сване доста сте нас сви ви остали угњетавали, оћемо своја права нећете да нас преварите ! Доста је било ! Овако више не може!

Мислим ако ме разумеш...

Подели на овим сајтовима

Друже атеисто бритка сабља не подразумева увек и бритак ум. Бритко сечење није увек и добра анализа. Не браним Двери нити ми пада на памет, довољно је то што су добили гласове око стотину иљада грађана. Него просто маркетинг је маркетинг па макар и негативан маркетинг, а Двери то јако добро знају. Они имају најбољи систем и најбоље искуство и најсавременије искуство по том питању.

И немој да их браниш - узгред добили су 170.000 гласова и уз оних тридесетак хиљада покрадених - дође му, близу - 200.000............

Да знаш за следећи пут кад ти не буде пало на памет да их браниш - од самураји из Маринкове баре

Подели на овим сајтовима

Uredu je 

Ма само ти веруј овима што их свакодневно хапсе да нису били у стању да покраду и педесетак хиљада гласова грађана Србије...........

И - упристоји се..............

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...