Jump to content

Apple novitet!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 3 weeks later...

већ сам постављао на овом подфоруму линк који опширно објашњава следеће - важи што ће да га оправљају.

дизајн је глава да те заболи ...

Подели на овим сајтовима

pa ko ima pare, taj kupi drugi, za nas je to ipak luksuz

гаранција обухвата све сем физичког оштећења ...

мада, у овом случају конфигурације, свашта може да се обухвати тиме, чак и прегревање које истопи рам или процесор и онда да не би цео лаптоп мењали тек тако и признају да је до њих, само ти кажу да ти гаранција не важи. кажем, не мора да буде случај на западу, ал ће свака сиромашнија земља да посегне за тако нечим, имам искуства из прве руке кад фирма одбије бланко мењање лаптопа, зависи какав уговор имају са увозником.

због тога ми се не свиђа немодуларна конфигурација, сем тога што је мрак варијанта за сваког сервисера - теорије нема да утврдиш шта се десило.

Подели на овим сајтовима

lopatice na ventilatorima su postavljene neravnomerno, kako bi se izbegao nastanak jedne, jake frekvencije buke pri radu, već nastaje više frekvencija ali su tiše

дође ти исто, поготово што се не може покрити музиком као у случају старијих модела ;)

Подели на овим сајтовима

zapravo, bešumni su (macbook-ovi), ne čuju se dok rade

Tacno. Dok nisam kupio Apple imao sam Acer lap top. Budio mi je nocu zenu u drugoj sobi. Radio je kao prekrupac.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

наплате они то:

1QvkD.png

15-inch: 2.3 GHz Retina display

• 2.3GHz quad-core Intel Core i7
  • Turbo Boost up to 3.3GHz
  • 8GB 1600MHz memory
  • 256GB flash storage1
  • Intel HD Graphics 4000
  • NVIDIA GeForce GT 650M with 1GB of GDDR5 memory
  • Built-in battery (7 hours)2

• Ships: 1-2 weeks
  • Free Shipping
  • $2,199.00

Европске цене су веће, а српске још веће, јер је једини овлашћени дистрибутер за Србију хрватски Apcom. Ово и није скупо за своју конфигурацију. SSD много кошта и овако добар екран. Немогуће је наћи овакву конфигурацију за мању цену ако ти већ треба све што машина нуди. А ако ти не треба, као што не треба већини корисника, ту је MacBook Air за око 1000 долара, или Mac mini за 600.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...