виноградар Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боиша Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 17 hours ago, gavrosaurus said: Браво за бенд! Открио сам их случајно пре који месечак и овај албум има сјајан вајб, одлично је отпеван, песме је лепо уливају једна у другу. Одлични су сељаци из Јањине.Требали су и гостовати ове године, не сећам се више да ли у НС или Бг али због свега овога више немам инфо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Dobra stvar za vežbanje Flojd је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=ZHwX9d4Th5k Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 ? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 пре 4 часа, Боиша рече Одлични су сељаци из Јањине.Требали су и гостовати ове године, не сећам се више да ли у НС или Бг али због свега овога више немам инфо. Требало је да сутра прже у Новом Саду за Дан победе над фашизмом. Занимљива клапа. Да су се појавили 80 - 90их прошлог миленијума сигурно бих их слушао. Боиша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stijak112 Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Novi i polovni auto-delovi, gume, felne i alat. Auto-servisi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
daljina Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Мај 8, 2020 Пријави Подели Написано Мај 8, 2020 виноградар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука