Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 6 minutes ago, Ronald рече Ja se slazem da je bio preostar i ne znam zasto mu to treba. Vecina njih su njezni kad dolazis licno, evo Otac Joil, ali javno lupa o mnogo cemu. Da te pitam zasto si onda branio Oca Rafaila Boljevica kad je lupio o heroinu, zasto dvostruki arsini jer si ti tada govorio kako je on divan uzivo itd.? Tako što je u pitanju heroin, lol... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Управо сада, Pancakes рече Tako što je u pitanju heroin, lol... Hehhehehehee, nemoj zezati http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Управо сада, Pancakes рече Tako što je u pitanju heroin, lol... a duhovna muzika te ne radi dovoljno ,ccc АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Ne... ne da se porediti o.Rafailo i ona njegova nadahnuta besjeda sa ovim fb piskaralima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 4 minutes ago, Pancakes рече jel to svete himne i njeni napjevi imaju božija i crkvena autorska prava, pa da to bude trgovina božijim i crkvenim stvarima? naravno da ne. Brend je jedno, a onaj koji stoji, svojim imenom i trudom iza njega nešto sasvim drugo. A što Hristos istera trgovce iz hrama? Hram upravo i jeste samo za Boga, Crkvu, molitvu. Nije hram samo i puko kulturno dobro, pa da njime trgujemo. (Kao što se sad u CG komunjare glupiraju i tuže Crkvu što obnavlja svoje sopstvene crkve, hteli da naplaćuju pristup Ostrogu, u prevodu pokušavaju da otmu ono u čemu vide materijalnu vrednost). Isto važi i za pesme posvećene Bogu. Naravno, ne želim Divnu da stavim u istu ravan sa rečenim, već ovde opovrgavam tvoju izjavu da se prosto može raditi bilo šta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 2 minutes ago, Pancakes рече Ne... ne da se porediti o.Rafailo i ona njegova nadahnuta besjeda sa ovim fb piskaralima. onda se ugledaj na o. Rafaila i napiši ipak nešto nadahnutije Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Hehe svako je osetljiv za nesto, a kako se mogu prodavati duhovni saveti za pare? da zakljucimo svi su oni na nekom svom heroinu, samo neko nam je blizak pa ga gledamo kroz drugacije naocare. Divna ne prodaje duhovnu crkvenu muziku, ona prodaje svoj talenat, lepo pevanje, doduse peva ona i neku vrstu stare srpske muzike, malo poznate pesme i himne. Za mnogo toga ljudi su prvi put culi uz nju i melodi pa nrko moze reci da misionari tako... Kad ljudi mogu da pridaju savete ljudima, sto da neko ne uziva u lepom glasu, to mu sigurno nece naskoditi Милан Ракић, Pancakes and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Управо сада, Иван ♪♫ рече Naravno, ne želim Divnu da stavim u istu ravan sa rečenim, već ovde opovrgavam tvoju izjavu da se prosto može raditi bilo šta. Rekao sam da je bitno ko stoji i raspolaže sa tim dobrima koja su u ovom slučaju i dio tradicije Crkve. Divna to radi darovito i lijepo... nezavisno za koji lebel potispala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 8 minutes ago, Јелена011 рече Hehe svako je osetljiv za nesto, a kako se mogu prodavati duhovni saveti za pare? I kakva je sad opet ovo insinuacija i kleveta? Hajde reci šta ovime želiš da kažeš da ne bi pretpostavljali. O. Ilarion mi NIKAD, ali NIKAD nije tražio pare za savet! Kako možeš uopšte da uletiš sa tako proizvoljnom, nepromišljenom, a veoma teškom izjavom!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 14 minutes ago, Pancakes рече Ne... ne da se porediti o.Rafailo i ona njegova nadahnuta besjeda sa ovim fb piskaralima. Nadahnuta besjeda o heroinu, mora da se nadahnuo nekim lijepim pecurkicama Лапис Лазули and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Joj bre Ivane nervozniji se od mene danas a ja ujedam ne on, nego rekoh kao sto neko voli njega njegove izjave su slatke, a divna prodaje crkvenu muziku. a ja sam pre kad vec,otvorila temu sa skolom jednog djakona koji prodaje duhovne savete pa sam jos ja napafnuta ko debil. neko voli rafaila pa gleda njegove savete drugacije i to je poenta svako ima neke svoje naocare i svi smo mi manje vise subjektivni Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 7 minutes ago, Pancakes рече Rekao sam da je bitno ko stoji i raspolaže sa tim dobrima koja su u ovom slučaju i dio tradicije Crkve. Divna to radi darovito i lijepo... nezavisno za koji lebel potispala. Ti to ipak sve posmatraš samo kao kulturu. Neke stvari su deo Bogosluženja, odnosa duše s Bogom. Ja se pitam imamo li pravo da ih koristimo za zarađivanje? A da još preko toga brendiramo svojim imenom to sam siguran da nije u redu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 7 minutes ago, Јелена011 рече Joj bre Ivane nervozniji se od mene danas a ja ujedam ne on, nego rekoh kao sto neko voli njega njegove izjave su slatke, a divna prodaje crkvenu muziku. a ja sam pre kad vec,otvorila temu sa skolom jednog djakona koji prodaje duhovne savete pa sam jos ja napafnuta ko debil. neko voli rafaila pa gleda njegove savete drugacije i to je poenta svako ima neke svoje naocare i svi smo mi manje vise subjektivni Svi smo mi ovde na forumu sveti starci, Pismo spoznavši i sozercujući... samo, avaj, nas niko ne spozna! Ronald and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 3 minutes ago, Иван ♪♫ рече Ti to ipak sve posmatraš samo kao kulturu. Neke stvari su deo Bogosluženja, odnosa duše s Bogom. Ja se pitam imamo li pravo da ih koristimo za zarađivanje? A da još preko toga brendiramo svojim imenom to sam siguran da nije u redu. ne moze se grad (lepojka Divna) sakriti, kad na gori stoji... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 1 minute ago, Иван ♪♫ рече Svi smo mi ovde na forumu sveti starci, Pismo spoznavši i sozercujući... samo, avaj, nas niko ne spozna! Ma za Pismo cemo lakse bego podvig jaoj mene poenta je bila da smo svi subjektivni na svoj nacin. sad odjednom divna prodaje sta god, pa je losa, a kad neko zaista prodaje savete onda je kul, a neko treci besedi pa se svi naduvamo i tako dan za danom bude veselo na forumu ponekad pomislim da je rapsina taktika najbolja, ona uvrk troluje i mirna backa, nema sekiracije nego odoh ja malo da odmaram, jeste sad forum mnogo bolji s telefona al me mrzi da kucam na ovoj tastaruri Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука