МилошБГ Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Realno Djindjic neka pociva u miru,Bog da mu dusu prosti....ali svi znamo da on tek posle smrti je postao reformator,najveci politicar novijeg doba,veliki drzavnik,mudri politicar...Smrt je oprala realnost,da ipak to nije sve tako izgledalo od 2000 pa do nesrecnog marta 2003. I mladjoni zna a siguran sam da je tako bilo da u tim godinama iako je bio klinac niko nije imao preterano lepo misljenje o Djindjicu,surovanje sa kriminalcima,Cane,Milo i jos mnogo stosta bi ispratilo njegovu vladavinu da je Bog dao da iz nje izadje ziv,ovako se to sve zaboravilo i postao je ideal,verovatno je to i normalno ali ako pricamo o realnosti... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Inace izvorna izjava Zorana Djindjica i Mila Djukanovica iz 1999 godine njujork tajmsu http://www.nytimes.com/1999/05/08/opinion/after-the-war-in-serbia-is-over.html Za Milosavljevica i ostale koji su tvrdili da je to izmisljotina Slobe Milosevica i njegovih ljudi da bi ocrnili Djindjica i da takva izjava uopste ne postoji. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ja znam da nije bio popularan ali isto tako znam da je uprvo u to vreme krenula "banja" dakle do 2007-2008 smo pristojno ziveli onda je sve krenulo do vraga. Ako se ne secas, evro je bio jako nizak, oko 70 dinara.... ljudi su krenuli da se zaposljavaju itd.... Sve je to bilo posledica Djindjiceve mudre politike koju je vodio dok je bio ziv, i onoga sto je kostun nastavio ... ali je na kraju tadic upropastio... Види се да си млад, када овако тумачиш наведени период. По твом тумачењу све је било јако лоше док је Милошевић био на власти (2000), па је онда Ђинђић "мудром политиком" за 2-3 године направио чудо, а Коштуница (онако успорен) наставио то чудо док није дошао смотани Тадић и све упропастио. То је слика у твојој машти а реалност је следећа: Након пада Милошевића, хунта коју су газде са запада довеле на власт, по птретходно утврђеном програму удара прво на оно што једној држави даје самосталност и моћ а то је економија. Креће се у убрзану приватизацију да би се што пре (док се власи не досете) ослабила економска моћ државе а самим тим и све државне институције које је после лако урушити. Тих година непосредно пред Ђинђићеву смрт и након тога до 2007-2008 као што пишеш распродата су сва вреднија предузећа у држави. Иако су те приветизације углавном биле лоповске, ипак је и онај мањи део пара који су тада добили грађани (што је такође део плана јер тиме се умвртвила јавност док се не заврши урушавање институција) био довољан да тих година створи лажну слику неког економског напретка. Наравно, све се то завршило врло брзо, као што се заврши и у животу било ког појединца који после смрти родитеља наследи богатство, али то богатство само распродаје и троши. И као што се око таквих појединаца увек окупљају лопови и преваранти, тако се и у случају наше државе тих година окупила сва белосветска банкарска багра која је потпомогла да се тај новац што пре усиса од грађана и врати онима који су га и дали, и то наравно са каматом, јер газде са запада не дају ни цент без камате. Ето Млађони то је оно што се десило а не некакве "мудре политике" нити било шта томе слично. Ту је свако само обавио свој део посла. Нити је гори или бољи неко од Ђинђића, Коштунице, Тадића или Вучића, нити би било ишта другачије да је редослед њихове власти био обрнут, јер сви они само одрађују оно што им газде диктирају. Узгред буди речено, Ђинђића нису убили никакви Милошевићеви криминалци, него су га убили они који су му и помогли да дође на власт радећи за исте налогодавце (финансијере). Исти ти људи учествовали су у обарању Милошевића са власти, његовом хапшењу и испоручивању Хагу. Они су непосредни издајници и пучисти и зато им је после и "одлетела глава" јер након преврата, по правилу, пучисти се увек елиминишу.Ђинђићеви налогодавци и налогодавци Ђинђићевих убица су једна иста екипа. Без обзира што је Милошевић тек онда када је одлазио са власти изашао пред народ са оним својим познатим говором. Без обзира што му замерам свашта док је био на власти, а највише што је хтео шуровањем са ђаволима ту власт да задржи, што му се после и обило о главу. Без обзира на све то, препоручујем ти да пажљиво преслушаш (иако си вероватно већ слушао) тај његово говор јер је у њему, схвативши да се дебело за...о, малтене пророчки тачно изнео оно што се у будућности заиста и десило. Што више будеш гајио илузију да је било другачије, више ћеш се разочарати када схватиш да је реалност ово што пишем, а схватићшеш кад тад. Вероватно ће то бити једнога дана када сам лично постанеш жртва (мада си већ жртва, несвесно) оних које сада здушно браниш по форуму, а можда и у приватном животу, и када непосредно будеш могао да осетиш њихову "доброту" на својој кожи, а не будеш имао више ни један аргумент за оправдање. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Inace izvorna izjava Zorana Djindjica i Mila Djukanovica iz 1999 godine njujork tajmsu http://www.nytimes.com/1999/05/08/opinion/after-the-war-in-serbia-is-over.html Za Milosavljevica i ostale koji su tvrdili da je to izmisljotina Slobe Milosevica i njegovih ljudi da bi ocrnili Djindjica i da takva izjava uopste ne postoji. Gde ti ovde vidis pozivanje na bombardovanje Srbije? Milosevic nije izmislio postojanje intervjua, vec je izmislio da neko poziva nato na bombardovanje Srbije. Ne trci pred rudu nego procitaj... То је слика у твојој машти а реалност је следећа: Ne, to je slika zvanicnih ekonomskih podataka, skoka zaposlenosti, skoka bdp, stabilnosti dinra, skoka plata i tom slichno. Ali hajd da vidimo tvoje argumente.... da ih onako izanaliziram... Креће се у убрзану приватизацију да би се што пре (док се власи не досете) ослабила економска моћ државе а самим тим и све државне институције које је после лако урушити. Тих година непосредно пред Ђинђићеву смрт и након тога до 2007-2008 као што пишеш распродата су сва вреднија предузећа у држави. Ovo je cista neistina. Tacno je d se islo u ubrzanu privatizaciju, ali sve posle toga je ortodoksna glupost. Razlog zasto su "rasprodana preduzeca" je to sto su preduzeca ogromni gubitasi, ciji su dugovi uglavnom bili veci od imovine. Dakle nisu prodata "vredna" preduzeca, vec bezvredna. Иако су те приветизације углавном биле лоповске, ипак је и онај мањи део пара који су тада добили грађани (што је такође део плана јер тиме се умвртвила јавност док се не заврши урушавање институција) био довољан да тих година створи лажну слику неког економског напретка. Наравно, све се то завршило врло брзо, као што се заврши и у животу било ког појединца који после смрти родитеља наследи богатство, али то богатство само распродаје и троши. Privatizacije jesu bile lopovske, ali bi jos gore bilo zadrzavanje imovine. Cisto da te podsetim na Seselj-Djindjic debtu, gde je seselj za JOS BRZE prvitazicije... dakle ti ne znash ocigledno ni seseljev program..... a branis ovde seselja... to te poprilicno diskredituje kao sagovornika ali hajd dalje.. тако се и у случају наше државе тих година окупила сва белосветска банкарска багра која је потпомогла да се тај новац што пре усиса од грађана и врати онима који су га и дали, и то наравно са каматом, јер газде са запада не дају ни цент без камате. Vidis ti u sustini ne pricas nista smisleno, argumentovno, vec lupetas konstatne jedne te iste price i trabunjanj koje ponvljju raznorzni "teoretichari zavere" o "zlim bankarim" i "zlom zapadu" i "pljckanjuj gradjana" itd... Nisi mi nista objasnio, osim sto si ponvljao te gluposti... sto, da izvines... jesu gluposti.. Jedino si ubo d su privatizacije bile "pljackaske" ali nisu bile pljackaske da smo mi nesto mnogo izgubili, bile su pljckaske samo sto su bile "ortacke" nisu tenderi bili sprovedeni kako treba, pa smo mozda mogli nesto vise para da izvucemo. Ali cak i ta "pljackaska" privatizacija je bolj nego da ostane duze u privaatnoj svojini. Dakle jedino sto mozes zameriti u privatizacijama je odsustvo kvalitetnih tendera. Sto se urusvanj drzavnih institucija tice, to nem veze sa "gazdma sa zapada" to su glluposti, ako je neko povratio snagu drzavnim institucijma to su "gazde sa zapada" svojim donacijam sa Djindjicem. U milosevicevo vreme Policija (u kojoj ti radis ) je toliko ocajno radila posao, kriminal je procvetao kao niko... niste imali pare za uniforme.... Posle djindjica, posebno sabljom ociscen je veliki broj kriminalaca srbija je postala znatno bezbednija zemlja. Tako da, mani me tih propagandnih parola - molim te... i da mi glumis tu mudrog starca i ucitelja zivota "Ti si mlad pa se ne secas" jesam mlad al nisam lud, znam da citam podatke... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 малтене пророчки тачно изнео оно што се у будућности заиста и десило. Naprotiv, izneo je ono sto se desilo do tog govora. Prico je ono sto se desilo u proslosti. Meni je prosto neverovaatno da neko moze da bude toliko nivan i da ne poveze dvaa i dva.... Naprimer.. kada pise o nezavisnosti kosova, a on je potpisao 1244 i time kosovu dao fakticku nezavisnost... I ond meni pricaju mlad si.. pa mlad sam ali nisam lud..... znm sta je milosevic uradio, znam dokle je dovela njegova politika.. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ђинђића нису убили никакви Милошевићеви криминалци, него су га убили они који су му и помогли да дође на власт радећи за исте налогодавце (финансијере). Исти ти људи учествовали су у обарању Милошевића са власти, његовом хапшењу и испоручивању Хагу . E ovo kad cujem, posebno od policajca - prevrne mi se zeludac? Zasto? Ko su JSO? Kriminalci, koji su ratovali "u ime Srbije" i kojima je milosevic dao znacke DB - dakle jesu milosevicevi kriminalci. Doveli ga na vlast? Ortodoksna glupost? Videli su da se milosevic rusi, pa mudro stali kao uz djindjica. Djindjic je doso na vlast i zatekao duboko korumpirane sluzbe bezbednosti i policiju. Duboko. I to je cinjenica. Zasto su ga ubili? Zato sto je planirao da ocisti tu korumpiranu stoku odatle. Mnogo loginije i tacnije objasnjenje nego - nalogodavci sa zpada. Taj tvoj "nemocni" mentalitet gde su za sve krivi neki "nalogodavci sa zpada" je prosto za prevrtanje zeluca.... to sklanjanje odgovornosti mi se gadi... posebno u politici..... sta god nam ne vlaja... sve je kriv zapad... E zato nam je i lose.. jer kukamo na zapad (koji jeste kriv za razne stvaari) ali mi to koristimo pa za sve krivimo zapada. Umesto d se pogledmo u ogledalo.. I svako ko to kaze(kao ja npr) ko prenese teret odgovornosti na srpske poltiicare, dodju likovi kao ti, soli pamet i uce zivotu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Non serviam КО СЕ ПОСВЕТИО ТАЈ СЕ ОБРАТИО Dr Шешељ ми је одмах оспорио свако мисионарско право! И овом приликом јавно је исповедио паганско: Ко се осветио, тај се посветио, а не хришћанство: Ко се посветио, тај се обратио! Тај се покајао! Као прави паганин, он се веома обрадовао због убиства премијера Ђинђића † и отворено признаје да му је власт, чак и пре здравља. Присно је пригрлио зло ради добра. Увек бласфеман према хришћанском блаженству. За блаженство увек има „нећу“. Non serviam. Он мисли да се тако може ослободити и афирмисати слободну људску вољу, а уствари је роб Злога. Роб је греха (Јн 8,35). Он мисли да је грех, освета, узајамно обавезна и одговорна. Међутим, освета се, по ави Јустину, одражава на све створено. А тако је са сваким грехом. Осветник је крив не само пред Богом, него и пред човеком. Тај презир према Богу се веома неповољно одражава на сву живу и неживу природу, на човека, а и васељену. Он одвраћа од Бога, па тако човека лишава пресудног циља живота. Dr Шешељ се окренуо према злу и пригрлио привидно и лажно добро: освету и власт. Није чудно! Маркзизам је академски и практични сатанизам. Паганство је као и нацизам, односно фашизам. Маркзизам је не само озледио генерацију Dr Шешеља и моју, већ нас је учинио новим паганима. Зато нашу генерацију чине углавном духовни лешеви. https://www.facebook.com/ilarion.djurica?fref=nf Ne znam čemu ovolika drama oko Šešeljeve izjave. Nije na mestu izjava ali šta da se radi. Ni prvi ni poslednji koji je dao izjavu takve vrste. Onomad je LDP pravio žurku kada je umro Milošević te ne vidim da se digla larma u javnosti. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Onomad je LDP pravio žurku kada je umro Milošević te ne vidim da se digla larma u javnosti. A sta mislis, sto ja kao neko ko je reltivno blizak programu LDP ne glasam za njih? Niti sam ikad glasao? Kazem reltivno.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 @@Млађони, Не знам шта да ти одговорим на све твоје писање. Када ти кажем истину, кажеш ми да лупетам. Када ти изнесем моје мишљење о теби, увредиш се. Једноставно ти си човек који је прогутао сваку, али баш сваку лаж и небулозу изречену у задњих 14 година а оно што је очиглено, то одбацујеш. Личиш на оног лика из вица који када се затекне усред пуцњаве на улици, трчи кући да упали ТВ да би видео шта се догодило. Још горе, ти си отишао толико далеко да већ сам почињеш да размишљаш као лажови који би причу коју подржаваш, хтели да представе као стварност. Толико си наиван да боли, а уз то си још и тврдоглав толико да не само да нама шансе да одустанеш од свога мишљења, него не желиш бар три минута да промислиш о ономе о чему неко други пише. Да нисам Хришћанин и да не верујем у Бога, те стога верујем и у чуда, мислио бих једноставно да си тотално изгубљен случај. Овако, надам се да ћеш једнога дана чудом и прогледати. Не знам ко је, али онај ко ти је испирао мозак, урадио је одличан посао. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Толико си наиван да боли, а уз то си још и тврдоглав толико да не само да нама шансе да одустанеш од свога мишљења, него не желиш бар три минута да промислиш о ономе о чему неко други пише Ja sam naivan? Pricas o Milosevicevom govoru kao prorockom, gde "prorice" nezavisnost kosova, i to prica 2000te a on 1999 potpisao sporazum kog se odrice suvereniteta na KiM? I ucinio ga de fakto nezavisnim od Srbije? Prica o tome da je djindjic prizivao bombardovanje (ortodoksna laz) Pricas o privatizaciji kao o necemu losem? Otelo se bogastvo od drzave? Koje bre bogastvo, firme ciji su dugovi veci od njihove vrednosti, to nije bogastvo.... to je gubitak.... kad imas firmu koja ima vece dugove nego sto proizvodi para? To je bogastvo? Srecno tebi brate moj.. sa toliko mudroscu, kad uspeju ovaj govor da ti prodaju ko prorocki.... sto babi milo to joj se i snilo.. nego si indetichan sivoj masi u SRbiji.. Kad je in rusiti Milosevica... tada rusimo milosevica kada je in prozivati tadica zarad vucica... prozivamo tadica.. kada je in prozivati vucica... prozivamo vucica.. kada je in pricati da je za vreme milosevica bilo bolje.. pricamo o tome kako je za vreme milosevica bilo bolje.. konstatno jedne te iste mantre kako je neko drugi kriv.. a ne nasi politicari, nase birokrate... da ih mi nismo za to birali.. isto si naivan kao ovi sto su glasali za vucica, nisu procitali program pa se sad iscudjavaju sto potpisuje briselski sporazum.. Jel njega zapad postavio ili ste vi glasali za njega!? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Dobar je bio Sloba :D jednom uniformisa, uvek uniformisan Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Djuroooo, idi uzmi pištolj parabelu, eno ga ispod Slobove slike... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Djuroooo, idi uzmi pištolj parabelu, eno ga ispod Slobove slike... Lako njemu, on je u radijatoru rodjen.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Lako njemu, on je u radijatoru rodjen... Nego, kaži ti nama, a gde si ti služio vojsku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Nego, kaži ti nama, a gde si ti služio vojsku? Tu u centru.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука