cloudking Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ali Isus je tukao one ljude u hramu...? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ali Isus je tukao one ljude u hramu...? Па да,али то је било у партеру,ухватио им је полугу,тако да се то не важи prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ali Isus je tukao one ljude u hramu...? Па да,али то је било у партеру,ухватио им је полугу,тако да се то не важи prstgore Кажи то Емелијаненку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ozbiljno pitam... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ali Isus je tukao one ljude u hramu...? Па да,али то је било у партеру,ухватио им је полугу,тако да се то не важи facenew22222222 Кажи то Емелијаненку. Па реко сам му,он ми рече:Па јел видиш ти на крају меча да увек носим крст око врата и да кажем Слава Богу..а пошто је био раскол у СПЦ изгубио је од Вердума и Силве..Артемије је крив за то.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Ateisti obicno misle da je dovoljno da ne krades, ne ubijas da nisi kao Hitler i to je to ti si dobar. To bi moglo da se prihvati pod uslovom da Boga nema. Medjutim, ako Boga ima to onda nije dovoljno iz prostog razloga sto posle telesne smrti postoje dva mesta na koje ljudi idu raj ili pakao. Da bi covek usao u raj nesme da postoji nijedna mrlja na njemu jer Hristos kaze Nista necisto nece ucu u Carstvo nebesko. Sto se tice posta i molitve oni nisu cilj sam po sebi vec sredstvo da bi se covek obozio i pripremio za zivot buduceg veka gde nema ni pijenja ni jedenja ni zenidbe. Ljudi ce da budu kao andjeli. Kako se to uklapa sa onim sto ste mi pricali da niko pa cak ni svetitelji nisu bezgresni... tj. cak i oni imaju "mrlju"? Ispovest i kajanje. Ma koliko se kajali,mi ne mozemo u potpunosti da se oslobodimo od greha. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 ne razumem te sta pitas?Koliko sam shvatio,slozio si se sa mnom da je,da bi bio clan Crkve,potrebno krstenje.Moje pitanje kakve veze ima krstenje sa prebrojavanjem dobrih/losih dela? a kad sam ja to povezao? Pa,koliko sam skapirao to bi za njih bilo svojevrsno krstenje,jer je spasenje nemoguce van Crkve.sta, prebrojavanje dela bi bilo neka neka vrsta krstenja po tebi? mislim da si sve lose skapirao. pogresno si shavtio moje citiranje Apostola i njegovo misljenje o sudu bez zakona. to da ce im biti sudjeno po zakonu srca nema ama bas nikakve veze sa prebrojavanjem dobrih/losih dela. jednostavno ako ce za nas biti Hristov sud kao ogledalo u kome ce mo se ogledati, za njih ce biti sud savesti u kojem ce se ogledati. a to nije prebrojavanje. ja tako razumem te reci. Kako god nazvali,spasenje se u tom slucaju svodi na dobra dela,sto je u suprotnosti se hriscanskim ucenjem.Van Crkve nema spasenja. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 to ti tako shvatas Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 gde pise da je tukao???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 to ti tako shvatasNe ja vec Crkva.Nema spasenja mimo Hrista,tj.van Crkve. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 gde pise da je tukao???? Prema navodima jevanđelja, Isus je bičem isterao menjače novca i prodavce životinja iz hrama, zajedno sa ovcama i govedima, isprevrtao stolove i prosuo novac. http://sr.wikipedia.org/wiki/Incident_u_Hramu I beše blizu Pasha judejska, te ode Isus gore u Jerusalim. I nađe prodavce volova, ovaca, golubova i menjače novca kako sede u hramu. Tada načini bič od uzica i izagna sve iz hrama, i ovce i volove, menjačima prosu novce i ispretura stolove, a onima što prodavahu golubove reče: nosite to odavde, ne činite od doma Oca moga kuću trgovačku. – Jevanđelje po Jovanu, 2:13-16 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 gde pise da je tukao???? Prema navodima jevanđelja, Isus je bičem isterao menjače novca i prodavce životinja iz hrama, zajedno sa ovcama i govedima, isprevrtao stolove i prosuo novac. http://sr.wikipedia.org/wiki/Incident_u_Hramu aла извора мајко мила.... crvenilo prstgore МИТРОПОЛИТ БАЊАЛУЧИ МУЛТИВЕРС (НЕВЕРНИКОВИЋ) извор: истинита Википедија у егзилу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Pa dobro al ispod sam stavio i izvod iz jevandjelja... koji potvrdjuje to sto je napisano na wikipediji (za koju se slazem da ume da bude sumnjiv izvor informacija) Vuce Poprdnjakovicu 0110_hahaha пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 E znam da sam steako reputaciju zlonamernog forumasa, ali stvarno vam tvrdim da to nije tako. Opravdana je ta predrasuda zbog nekih mojih postava od ranije ali ja se izvinjavam za to, a i ako pogledate moje skorije postove prilicno se trudim da normalno komuniciramo... Znam da cete da me jos vise zezate zbog ovoga sto u reci ali ... iskreno, povredjuje me to sto svaki post usmeren meni zavrsite sa nekom vrstom omalovazavanja ili nazivanjem imenima... cak iako se salite, nisam dovoljno dugo na forumu da skontam da je to slucaj i onda mi bas bude krivo zbog toga.. eto... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 нигдје не пише да је некога ударио, зато нисам ни цитирао Св Писмо, већ тај "релевантни" извор.. праштај ако те увриједих 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука