Jump to content

Ateisti o religiji opet

Оцени ову тему

Препоручена порука

А шта мислите да отац Иван закупи неку кућу и направи риалити шоу са атеистима и верницима?  gringrin

плашим се да би у ту кућу ушла особа слична Стефану Немањи па би била ситуација ко са богумилима.... gringrin gringrin

Подели на овим сајтовима

Hriscnstvo nije nista drugo do gomila najobicnijih budalastina

Ех, да си се родио раније ,у време Нерона или бар у време Турака, не би толики народ џаба страдао, ал сад шта је ту је.

Него, на шта тачно мислиш, "љуби господа Бога свом душом својом и свим срцем својим" или "љуби ближњега свога као самога себе " , или оба ?

Подели на овим сајтовима

nope... sad pisem ko vernik, lupam nepovezane gluposti a vama se svidja znaci uboo sam komunikaciju  kriminalac

Nije bitno kako pises bitno je kako mislis, a posto razmisljas kao ateista onda i nije cudo da lupas

nepovezane gluposti. Sutra mozes da se ozenis i da imas decu i zamisli da to dete dodje  na zru

forum i vidi sta je pisao njegov otac Multivers dok je bio sa one strane pameti

A sta cu ako me pita:" Pa tata, u skoli su nas ucili da su hriscani smerni ljudi puni ljubavi. a sto ove cike na ovoj temi komentarsiu kao neki najveci BLIIIP"

A ja onda da mu kazem, "ju sine pa gde nauci takve bezobrazne reci?

A on ce da mi kaze: "ma danas smo na veronauci ucili osnove dijaloga sa ateistima... al mi ovde nekako vise ide ta rec"

"pa nemoj tako sine... ljubi ga tata..."  bighugbighug dobar decko leteti

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

nope... sad pisem ko vernik, lupam nepovezane gluposti a vama se svidja znaci uboo sam komunikaciju  kriminalac

Nije bitno kako pises bitno je kako mislis, a posto razmisljas kao ateista onda i nije cudo da lupas

nepovezane gluposti. Sutra mozes da se ozenis i da imas decu i zamisli da to dete dodje  na zru

forum i vidi sta je pisao njegov otac Multivers dok je bio sa one strane pameti

A sta cu ako me pita:" Pa tata, u skoli su nas ucili da su hriscani smerni ljudi puni ljubavi. a sto ove cike na ovoj temi komentarsiu kao neki najveci BLIIIP"

A ja onda da mu kazem, "ju sine pa gde nauci takve bezobrazne reci?

A on ce da mi kaze: "ma danas smo na veronauci ucili osnove dijaloga sa ateistima... al mi ovde nekako vise ide ta rec"

"pa nemoj tako sine... ljubi ga tata..."  bighugbighug dobar decko leteti

Видиш добар си, ипак би га дао на веронауку. Свака част.

Ево ти једна захвалница од чича Рала!

Подели на овим сајтовима

nemam ja nista protiv veronauke...

Zestoki sam protivnik pravoslavljologije koja se u nasim skolama predaje zamaskirana u veronuku ali protiv veronuke nemam apsolutno nista.

Bilo bi lepo da deca uce o religijama, veri... da se informisu i o tome pored nauka koje vec uce, pa da lepo kad odrastu sama formiraju misljenje hoce li biti vernici ili ne. Hoce li biti budisti ili muslimani... ako shvate da je pravoslavlje to sto im treba onda  i pravoslavlje... sto da ne. Ne bi mi smetalo da mi dete bude pravoslavni vernik, jer ako se to i desi znacu da je samo donelo takav sud jer sam ga jednako izlagao uticajima i jedne  idruge "strane" . Nece mi biti krivo sto nije ateista i necu ga manje voleti zbog toga.

Zao mi je samo sto vernici ne poznaju taj koncept opsteg usmeravanja i davanja slobode. Kod vernika se zna... prvo da nauci da se prekrsti (pravoslavno) pa onda ce ga ucimo da hoda kriminalac

Подели на овим сајтовима

prvo da nauci da se prekrsti (pravoslavno) pa onda ce ga ucimo da hoda :D

тако је и зато неко кроз живот хода право а неко уназад и тако уназад ће јадан и скончати а онда ћемо видјети ко је исправно ходао...

Подели на овим сајтовима

videcemo... u stvari, ja mislim da necemo. Ja ne zivim ovaj zivot ocekuju nagradu za novi. ja zivim ovaj zivot kao jedini i zato ga cenim i divim mu se svakodnevno... to je sustinska sreca  i radost koju ne osecaju mnogi, ni vernici ni ateisti.

To je nesto sto svaki covek nosi u sebi. Ja mislim da svako moze da dostigne te ideale kojima tezi religija bez ozira da li je religiozan. Stavise, religija u danasnjem obliku uglavnom moze da te odvrati od toga...

Ne trba ti posrednik da spoznas istinsku radost u sebi... ako se ne varam i sama religija govori da je upravo tamo trazimo... jedino sto religija podcenjuje coveka pa misli da on to ne moze bez pomoci viseg bica koje je stvorilo citav svet za nekoliko dana itd...

Snaga cooveka je ogromna. Mnogo veca nego sto bilo koja religija moze da nasluti.

Подели на овим сајтовима

Barem smo lepi, mladi i pametni, mi koji verujemo u svemirskog taticu, za razliku od debelih, ćelavih, matorih ateista.. smej.gif

Bavim se fitnesom, genetika mi je naklonjena pa nemam apsolutno nikakve probleme sa kosom, tek sam preso tri "banke" pa valjda nisam mator bleh

Lepo je sto gajis predrasude ali one ne moraju nuzno da budu negativne smej.gif 'si bre tolko zlurad za jednog vernika?  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Barem smo lepi, mladi i pametni, mi koji verujemo u svemirskog taticu, za razliku od debelih, ćelavih, matorih ateista.. algabacaju

Bavim se fitnesom, genetika mi je naklonjena pa nemam apsolutno nikakve probleme sa kosom, tek sam preso tri "banke" pa valjda nisam mator 1405_love

Lepo je sto gajis predrasude ali one ne moraju nuzno da budu negativne smej.gif 'si bre tolko zlurad za jednog vernika?  eheeeej

Ovo je Dragi najverovatnije mislio na Stojadinovica
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...