Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Pa znaci da je dobar cim su ga takvi politicari terali. Treba da zakljucim da su bolji ovi koji su ostali blizu - Beko, Miskovic, Mitrovic, Kostic i ostali? xDDD Oni su ti tek super... ti bas pravis izbor izmedju onih od loseg oca i onih od jos gore majke.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Oni su ti tek super... ti bas pravis izbor izmedju onih od loseg oca i onih od jos gore majke.. Nisam lud da verujem da postoji izbor. To je sto se tice argumenta "Dragas je los jer su ga oterali Dveri i Djindjic". Da si rekao da je los jer se zalaze za digitalnu demokratiju pa ajde xDD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Nisam lud da verujem da postoji izbor. To je sto se tice argumenta "Dragas je los jer su ga oterali Dveri i Djindjic". Gde si ti video da sam ja reko da je "Dragas los jer su ga oterale dveri" ... previdjas nesto.. dragas je los jer lupa ko maksim po diviziji.. a to da su ga oterale dveri odnosi se na tvoj argument kako je on super jer se nije bavio politikom.. posto je to da se nije bavio politikom - netacan podatak samim tim ti je da argument falican... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Gde si ti video da sam ja reko da je "Dragas los jer su ga oterale dveri" ... previdjas nesto.. dragas je los jer lupa ko maksim po diviziji.. a to da su ga oterale dveri odnosi se na tvoj argument kako je on super jer se nije bavio politikom.. posto je to da se nije bavio politikom - netacan podatak samim tim ti je da argument falican... Pa nije se on bavio politikom. To sto je finansirao stranke je druga stvar. Vidis Bogoljub Karic je finansirao stranke al kad je zaista poceo da se bavi politikom morao je da zapali iz zemlje da ga ne bi uhapsili. Velika razlika. Dragaseve ekonomske i politicke analize su uglavnom legit. Stvari o kojima je pricao ranijih godina da ce se dogoditi upravo se ostvaruju.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Pa nije se on bavio politikom. To sto je finansirao stranke je druga stvar. Vidis Bogoljub Karic je finansirao stranke al kad je zaista poceo da se bavi politikom morao je da zapali iz zemlje da ga ne bi uhapsili. Velika razlika. Dragaseve ekonomske i politicke analize su uglavnom legit. Stvari o kojima je pricao ranijih godina da ce se dogoditi upravo se ostvaruju.. Koje bre njegove analize hahahahahhahhahahaha Jel si ti cist? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 17, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 http://www.dragas.biz/kockanje/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Kad nema Dynablastera, da ne zapostavimo i Dragasa Branko Dragaš: “Arapi se sprdaju s Vučićem, stranci me pitaju koji je Vučićev problem” Najzabranjeniji ekonomista u Srbiji, kako sebe opisuje Branko Dragaš, za Teleprompter.rs otkriva koliki je zapravo javni dug Srbije, kako stranci vide premijera Aleksandra Vučića, šta dobijamo prodajom najprofitabilnijih preduzeća i kakva je budućnosti “Air Srbija” i Železare. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 14, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2015 Novo! Gost Branko Dragaš. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Неки европски идиоти су објавили, наручено истраживање, да су Срби један од најглупљих народа у Европи. Разлог објављивања оваквих намештених истраживања је да се убије у појам наш народ и да се тако, коначно, дотуче и истреби. То је наставак специјалног рата против нашег народа. Зашто се то нама ради? Размислите. Неки разлог мора да постоји. Објашњење је врло једноставно. Срби поседују нешто што смета Великом Брату. Шта то смета Великом Брату? Шта је опасно за њега? Интелигенција. Здрав разум. Слободарски дух. Ко то поседује?Срби. Они су реметилачки фактор. Они су опасни елемент. Побуњеници. Чувари слободе. Они су велики проблем, јер могу да запале ватром слободе остале народе. Зато Србе треба покорити и затрти.За сва времена. То је суштина ове безочне пропаганде против нашег народа. Удружили су се српски политички олош и тајкуни са бриселским битангама и скотовима, како би убили, коначно, сваку наду за спас нашег народа. Намера им је да народ држе поробљен, док нас не потпуно не истребе. Зато је врло важно да се удружујемо у одбрани голог живота и људског достојанства. Зато је врло важно да објаснимо о чему се овде ради. Видим по коментарима неких људи који ме читају, да су насели на пропаганду о томе да су Срби глуп народ. То је, драги пријатељи, опасно по психичко стање наше нације. Уосталом, то није ни истина. Шта је онда истина? Морам да ово пишем због оних младих људи, има их све већи број, који немају могућности да путују по свету и да упознају друге народе и културе. Постоји опасност да ти млади људи навуку комплексе и да себе сматрају мање вредним од осталих народа. То не смемо да дозволимо. Зато сам упоран у свом настојању да се изборим за истину. То је моја морална и интелектуална обавеза.И на томе стално радим. Пошто ми је природа посла таква да сам дневно на светским тржиштима и да радим са свим нацијама, расама и верама, пошто то моје битисање на светском тржишту траје више од три деценије, онда могу отворено да напишем да је ово намештено истраживање подвала, која има за циљ да психолошки убија посрнули српски народ. Истина је управо обртнута. Наш народ није најглупљи у Европи, него спада у најинтелигентније народе на планети. Како последња истраживања немачких археолога потврђују древну историју нашег народа, који је тој истој Европи подарио прву цивилизацију и културу, онда је наш задатак да устанемо у одбрану нашег древног народа. Морамо то да урадимо јер никада нисмо били у тежом историјском положају. Окупирани смо изнутра. И то је најгори облик окупације. Када вас окупирају домаћи квислинзи и јаничари. У конкуренцији са другим народима, ми, Срби, показујемо сву раскошност наше интелигенције. Свуда по свету сам сретао Србе као водеће људе у својим пословима. Није важно да ли су послови предрадника у некој индустији или хирурзи у светским болницама, није важно да ли су радници или менаџери, али чињеница је да се послодавци и власници компанија отимају да ангажују Србе да им воде послове. Из личног искуства могу да кажем да се на прсте једне руке могу набројати странци који су оставили неки велики утисак на мене, који су образовани, стручни, имају идеје и могу брзо да се организују и делају. Прошле недеље смо у Болоњи радили уговор о консалтингу са једном моћном компанијом, коју водимо на послове у Казакстан. Њихов адвокат је толико непотребно искомпликовао обичан уговор да смо читав дан остали да радимо у канцеларији. Такав уговор у Србији мој правни тим завршава за пола сата. Сваки минут, изван тог времена, сматрам изгубљеним и трошењем времена. Опет, у понедељак смо у Новом Пазару потписивали са браћом Русима, које сам довео да бисмо склопили велике послове извоза текстила из Србије за Русију, уговор о извозу и тај посао је трајао читав дан. Мој стручни тим за извоз би све то урадио за мање од једног сата. Могао бих тако да пишем безброј примера из моје праксе, где се доказује да смо ми, Срби, врло интелигентни и да спадамо међу најинтелигентије нације на свету. Нека наши земљаци, који живе у расејању, напишу да ли сам у праву. Нека напишу своја искуства. Да ли су они најглупљи у земљи у којој живе? Доста више тог понижавања и вређања нашег народа! То што су наши политичари гмазови, битанге, лопови и издајници, што клече пред тупавим бриселским бирократама, што падају ничице пред амбасадорима, што стоје мирно пред државним чиновницима Империје у растројству, то је само доказ колико су они продане душе, колико су покварени и колико су глупи, јер не схватају да ће нестати у дугачкој историји нашег трајања и да ће остати упамћени као највећи непријатељи свог народа. Народе, главу горе!Срби су паметни.Зато нас и мрзе. http://www.magacin.org/2015/05/14/branko-dragas-najgluplji-narod/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 8086.gif http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2016 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 23, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2019 Perfektno objasnjeno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука