Jump to content

Reci NE ukidanju ministarstva nauke!!!!

Оцени ову тему

Juan Valdez

Препоручена порука

Добро де,шта се љутиш,није ми намера била да оплетем по гастосима,већ да кажем ,да би квантитет а и кавалитет стручњака у Србији,довео до тога,да се изборе за опстанак министарства.

Ово даље што си навео је потпуно тачно,и данас је у новостима изашао чланак,који говори о томе,да се ипак нешто дешава на боље,отворено је неколико нових пројеката,враћају се млади стручњаци и да је бесмислено сад затворити министарство,и цитираћу:

"Сваки доктор наука који се врати,у Србији вреди милион евра,јер је толико уложено у његово образовање.

У институт за физику вратило  се шесторо младих стручњака"- упозорава др Александар Богојевић...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Не видим да је неко питао - "хајде да видимо шта је то министарство урадило са парама које смо му дали?" па да онда ставимо на папир, подвучемо црту и кажемо - "урадили су одличан посао" или "од њих нема никакве користи". Не, него се одмах кренуло у кампању "реци НЕ". Дај прво да видимо треба ли да кажемо "не" или нешто друго.

Још једном - наш народ мора да се излечи од колективизма и тог инфантилног односа према власти. Није министар "месија" који треба да нас спасава и води у бољи живот, него обичан чиновник кога смо унајмили да обави неки посао.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не видим да је неко питао - "хајде да видимо шта је то министарство урадило са парама које смо му дали?" па да онда ставимо на папир, подвучемо црту и кажемо - "урадили су одличан посао" или "од њих нема никакве користи". Не, него се одмах кренуло у кампању "реци НЕ". Дај прво да видимо треба ли да кажемо "не" или нешто друго.

Још једном - наш народ мора да се излечи од колективизма и тог инфантилног односа према власти. Није министар "месија" који треба да нас спасава и води у бољи живот, него обичан чиновник кога смо унајмили да обави неки посао.

Ovo je tacno potpuno. Sada koliko veze ima sa ukidanjem ministarstva to je drugo ali mi generalno imamo pogresan odnos prema drzavnoj upravi. Mi , gradjani smo ti koji finansiramo sve to i mi imamo suvereno pravo da raspolazemo sa tim parama kako mislimo da treba. A drzavni cinovnici bi trebali samo da sprovedu to u delo.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ovo naš narod nije ni govorio. Ili ko ovde smatra da je vlada Srbije "Mesija"? 0409_feel

Ivica opet dosta je puta kritikovao rad ministarstva, ali zbog toga ne smatra da ministarstvo treba ukinuti. Kontra pitanje: zašto ne valja ministarstvo za nauku i istraživanje koje ima svaka evropska država, ali valja ministarstvo za vojne veterane koje ima SAD?

http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Department_of_Veterans_Affairs

Ministarstvo za bivše najamnike valja, jer profesionalni vojnici gde se nema sveopšte narodne vojske jesu najamnici, ali ministarstvo za sveopštu nauku ne valja?

Какав је то аргумент? Где сам ја уопште помињао USDVA, а камо ли рекао да "ваља"? Не можеш да ми подметнеш питање о нечему што нисам ни поменуо, нити заступам.

Ако пажљиво прочиташ од почетка, видећеш да сам ја само поставио једно сасвим нормално питање - "каква је корист од министарства науке?" Ваљда је сасвим нормално и потребно да поставимо питање шта је неко кога смо унајмили и платили урадио? Дајте да ставимо на папир:

1. колико је пара министарство добило?

2. како су потрошене те паре?

3. који су резултати?

Када то имамо, онда можемо да одлучимо да ли нам је потребно или не. Ако се уопште не доводи у питање онда наш однос према власти јесте управо "месијански".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ал' се зато згодно намеће једно ''лепо'' министарство - министарство за ријалити шоу. Већ се зна и министар....

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

0409_feel

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...