Juan Valdez Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Da je sreće, tema bi trebalo da bude u Zoni sumraka, ali šta je tu je... http://www.ministarstvonauke.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Beogradski Sindikat - Balada disidenta И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 НЕ!НЕ!И НЕ! Е,свашта. 0102_laugh 1405_love-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':nene:' /> “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 10, 2011 Пријави Подели Написано Март 10, 2011 Samo u zemlji gde se advokatisu Seselj i slicni ludaci ovo moze da prodje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Срамота! Једна велика срамота! И то таман кад је наука под Ђелићем кренула како тако да се опоравља. Мислим, лаик НЕ ТРЕБА да води ресор науке, али човек се барем искрено трудио, али ово? Ово ће бити катастрофа. Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Ljudi potpisujte peticiju, na ovo ne treba kliktati svaki dan kao za prijavljivanje grupe na fejsu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Potpisssssss..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Pa kako da potpisujemo kada su suzili mogucnost na magistre, doktore, akademike i profesore doktore? Sta mi ostali da upisemo? Meni licno se najvise svidja da budem akademik. Jel moze tako? 0409_feel Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Samo 1300 potpisa? Covece, ukinuce vam ministarstvo. Al' ne brinite kada se vrati Seki bice opet sve po starom ... 0409_feel greengrin 4chsmu1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Samo 1300 potpisa? Covece, ukinuce vam ministarstvo. Al' ne brinite kada se vrati Seki bice opet sve po starom ... .mislise. :bla: 0110_hahaha Da to je ono sto i je problem sto ce sve biti po starom.I bice po starom sve dok takvi ludaci ala Seselj budu imali podrsku vecu od 1%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Pa kako da potpisujemo kada su suzili mogucnost na magistre, doktore, akademike i profesore doktore? Sta mi ostali da upisemo? Meni licno se najvise svidja da budem akademik. Jel moze tako? .mislise. Potpisuju u studenti i ljudi bez zvanja. Pogledaj spisak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 11, 2011 Пријави Подели Написано Март 11, 2011 Pa kako da potpisujemo kada su suzili mogucnost na magistre, doktore, akademike i profesore doktore? Sta mi ostali da upisemo? Meni licno se najvise svidja da budem akademik. Jel moze tako? 0110_hahaha Potpisuju u studenti i ljudi bez zvanja. Pogledaj spisak. Ja kao nesvrseni student ekonomije i masinstva ( nisam hteo da polazem samoupravljanje pa zbog toga nisam zavrsio inace bih ) sta da upisem? Drzavnik? .mislise. :bla: 0110_hahaha Zezam se, udario sam krstic, di mi Srbi da ostanemo bez Vince ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 http://www.mc.rs/mc-web-televizija.1498.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 19, 2011 Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Da je sreće, tema bi trebalo da bude u Zoni sumraka, ali šta je tu je...Да је среће,остали би у земљи,него је сав кадар запалио преко,много пре, укидања министарства... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2011 Da je sreće, tema bi trebalo da bude u Zoni sumraka, ali šta je tu je...Да је среће,остали би у земљи,него је сав кадар запалио преко,много пре, укидања министарства... Препоручио бих ти да погледаш овај последњи видео, можда нешто и схватиш, али пре тога мораш да одбациш предрасуде које гајиш према гастарбајтерима. Научници ретко одлазе због плате. Плате научника су свуда мање или више јадне. Одлазе зато што код нас немају чиме, често ни где да раде. Према томе, да су ти научници остали код нас, уместо да запале преко, велика већина не би уопште били научници, тако да се, бар што се науке тиче, ситуација не би променила њиховим останком. Инжењери, примењени научници, економисти и слично су друга прича, они могу да буду предузимљиви чак и у највећем хаосу (не ефикасно, али бар како тако). Научници не могу. Ако институти и универзитети не постоје или не функционишу (као што је код нас случај од почетка несрећних деведесетих), не постоје ни научници, јер нико не може приватно да се бави науком, ма колико желео. Даље, од 2000, па на овамо ситуација се полагано поправљала, пужевим кораком, али се ипак померало напред. Један број изузетних људи из науке се вратио. Ђелић је прилично храбро повукао неке потезе и кренуо путем јачања система и имао је неке јасне и конкретне стратегије, укључијући баш и оне за повратак научне дијаспоре. И оне је био далеко од савршеног, ситуација у науци је далеко од савршене, корупција огромна, може се чак говорити и о академској мафији итд. Али је наука можда једина област у Србији која је како тако функционисала и чак била прилично конкурента у свету, за наше услове можда и ненормално успешна. Сада су све то на путу да зауставе. Министарство науке су укинили и ресор укључили у једно од најнеефикаснијих министарстава, на чијем челу је при томе једна неспособна комуњара. Једино што сада може да се деси јесте да се нико не врати и да оду они који нису ни размишљали о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука