kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Kao onomad (98) što je učestvovao u vlasti koja je zaslužna što se sa Kosovom desilo ono što se desilo. Što je odbijao sve i svašta da bi na kraju izbio rat i mi na kraju prihvatili mnogo gore stvari nego što smo tada mogli da prihvatimo, koliku je materijalnu štetu Srbija pretrpela i još važnije koliko je života izgubljeno zato što je on radio najbolje za Srbiju i srBski narod, zapitaj se po neki put. zapitao sam se, ali zapitaj se i ti, jel se sjecas da je to bila vlada nacionalnog jedinstva, jel se sjecas koji pritisak su bjelosvjetske nakaze tipa madlen olbrajt i drugi vrsili na srbiju, pa upravo je seselju to na ponos sto je podrzao svog najveceg neprijatelja na vlasti zarad nacionalnog jedinstva u trenutcima jako teskim za srbiju, zapitaj se sta bi ti ucinio kada bi postao svjestan sta se valja iza brda.. upravo to sto si ti nacveo seselju kao manu mu je jedna od njegovijh svjetlih velicina.... sve to je bilo svakom analiticaru i za ocekivati jugoslavija je upravo pala na kosovu, sve je krenulo od kosova i siptara, samo glup se mogao nadati da se tamo nece i zavrsiti, srbija se branila u kninu i na palama ali dok se to skontalo vec je sve bilo izgubljeno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Političari u Srbiji su čudo,dovoljno je da ih stave u neki epski pobedonosni ogrtač i sve im je dozvoljeno...... Posle sve zavisi od folklora do folklora, mogućnosti su bezbrojne. Meni su mnogo zanimljiviji ovi što idealizuju političare, što u njih gledaju kao bogove i pored toliko mana (nekima mnogo više od mana) i dalje veruju svaku reč i dalje bespogovorno slušaju. Da nije takvih ni političari ne bi mogli da budu to što jesu. Evo sada ako kažem da je SRS u vojvodini podržala Pajtića kordun i Pravoslavni Srbin će verovatno da mi nađu neke izgovore i za to, a sutradan će da nastave priču kako Šešelj ne menja ideologiju i kako je jedini političar koji radi onako kako priča itd. Kult ličnosti nas ubi nekima Sloba, nekima Tito, nekima Vučićm, a nekima i Šešelj. Važno je ko priča, a šta priča nije važno znamo da je upravu čim smo glasali za njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Pomagali su i Šešelj i Vučić da se Srbija odvojena od sveta što više takva zadrži kako bi porodice koje vladaju srbijom detaljno podelile regione i posao u zemlji. nisu bili dobri za Srbiju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Meni su mnogo zanimljiviji ovi što idealizuju političare, što u njih gledaju kao bogove i pored toliko mana (nekima mnogo više od mana) i dalje veruju svaku reč i dalje bespogovorno slušaju. Da nije takvih ni političari ne bi mogli da budu to što jesu. Evo sada ako kažem da je SRS u vojvodini podržala Pajtića kordun i Pravoslavni Srbin će verovatno da mi nađu neke izgovore i za to, a sutradan će da nastave priču kako Šešelj ne menja ideologiju i kako je jedini političar koji radi onako kako priča itd. Kult ličnosti nas ubi nekima Sloba, nekima Tito, nekima Vučićm, a nekima i Šešelj. Važno je ko priča, a šta priča nije važno znamo da je upravu čim smo glasali za njega. ja necu da nadjem nikakv izgovor nego cu da pljujem po tome jos vise nego ti, nemoj i ti o meni imati predrasude poput milosavljevica, nije za mene ni jedan covjek ko bog kamo li neki politicar, ja se uopste sa seseljem ni politicki ne slazem, ali sam cvrsto na njegovoj strani zbog svetinja do kojih mi je stalo, ne znam mozes li to razumjeti ali ja ti bolje reci ne bih mogao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Meni su mnogo zanimljiviji ovi što idealizuju političare, što u njih gledaju kao bogove i pored toliko mana (nekima mnogo više od mana) i dalje veruju svaku reč i dalje bespogovorno slušaju. Da nije takvih ni političari ne bi mogli da budu to što jesu. Evo sada ako kažem da je SRS u vojvodini podržala Pajtića kordun i Pravoslavni Srbin će verovatno da mi nađu neke izgovore i za to, a sutradan će da nastave priču kako Šešelj ne menja ideologiju i kako je jedini političar koji radi onako kako priča itd. Kult ličnosti nas ubi nekima Sloba, nekima Tito, nekima Vučićm, a nekima i Šešelj. Važno je ko priča, a šta priča nije važno znamo da je upravu čim smo glasali za njega. Pa nek ih idealizuju,preležaće tu bolest,pa će im biti bolje. Nego ti da si otišao odmah da se Krstiš vidiš da razmišljaš Svetim Duhom Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Pa nek ih idealizuju,preležaće tu bolest,pa će im biti bolje. Nego ti da si otišao odmah da se Krstiš vidiš da razmišljaš Svetim Duhom Kršten sam ja, nego pobegoh. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 ''Svaka cast Vucicu.Za samo godinu dana je uspeo da vrati Seselja.'' Dexi, Млађони and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Kršten sam ja, nego pobegoh. OOO Jona si. Pa što ne kažeš da uživo vidim junaka koji je uspeo da pobegne od Boga E sad ću pratiti utakmicu premudro stvorenu od Tvorca koji dosada nije Dakle brat u Hristu,ispečatiran od Duha Svetoga koji te čuva,kako ti neko ne bi ukrao identitet:) Fantastično,iskreno se radujem verovao ili ne kordun је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ima ih jos koji se ne raduju dolasku Seselja "Žalim što Šešelj nije osuđen" Zagreb -- Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izrazio žaljenje zato što sudski postupak u Hagu protiv lidera SRS Vojislava Šešelja nije završio osuđujućom presudom. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Šešelj: Drago mi je da je Đinđić mrtav! Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Šešelj: Drago mi je da je Đinđić mrtav! i posle "nije on psihopata" ..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 ja sam se obradovao kad je djindjic ubijen, nije mi to za ponos, ali je tako bilo, kao i vecina banjalucana cemu sam svjedok, taj dan sam bas polagao vozacki za kamion, sjecam se odlicno svega.... sta cemo kad smo psihopate, al nije mu republiak srpska nikad oprostila sto je isporucio milosevica nasim dusmanmima koji su nas porazili u ratu i protjerali sa nasih ognjista, otud i radovanje u tom trenutku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 ne radi ti link, tj. stavio si link od ove teme, tj. njene 34 stranice Благодарим, исправљено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 ja sam se obradovao kad je djindjic ubijen, nije mi to za ponos, ali je tako bilo, kao i vecina banjalucana cemu sam svjedok, taj dan sam bas polagao vozacki za kamion, sjecam se odlicno svega.... sta cemo kad smo psihopate, al nije mu republiak srpska nikad oprostila sto je isporucio milosevica nasim dusmanmima koji su nas porazili u ratu i protjerali sa nasih ognjista, otud i radovanje u tom trenutku Vas mogu da razumem svasta aste proziveli i videli, besni ste, frustrirani....morate na nekog bes da usmerite pa ajde na Djindjica... on nije delio ideje sa vama... njega aajde da krivite..... ali njega ne mogu, njemu je drago samo zato sto ga je Djindjic politicki pobedio i na kraju postaoa premijer Srbije a Seselj niko i nista.....lgao je da je kriminalac i svasta nesto za djindjica..... pricao je da je on njveci kriminalac u Srbiji... nazivao demokrtski izabranog premijera izdajnikom itd...... znaci to je jedan klasicni psihopta-fasista, lazov.... sto je pokazao u vise navrata.. prvo mahanje pistoljima... onda zfrkancija oko "klanja hrvata" jedno je kad se mi smejemo tome danas, ali drugo je kad ti razmislis da je neko stvarno klo neke ljude. Trece vicevi o ubijanju hrvata. Cetvrto "klizanje na koru od banane" prebije covekaa, i to ne on licno nego poslje telohranitelje... i jos posle ne sme da prizna - j s mga pobio, nego ga jos ponizva dodatno i podsmeva se "okliznuo se na koru od banaane" dakle slika jednog klasicnog osvetoljubivog psihopate.... kog ti ne bi podnosio da je bilo ko drugi.. ali posto kze da je srpski naacionlista ti mu sve oprastas i na sve mu zmuris... Iz rzlicitih je motiva vama drago..... vama se da oprostiti...ja to sto se ti lozis na nacionalizam i sto ne volis djindjica dkle i mogu da razumem i da te opravdam u glavi. Da sam u tvojoj situaciji bio i ja bih verovaatno isto rzmisljao ko ti - hvala Bogu nisam. Nije lako da neko ko je proziveo nesto strasno ne razmislja emotivno. To malo ko moze. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2014 Ne vidim stvarno poentu onog klipa...lik je rekao da mu je zao Djindjiceve dece,da nema nikakve veze sa tim ubistvom sobzirom da su mediji ovde pisali sve i svasta...Morate realno sagledati da je Djindjic u to vreme bio neko ko bi isporucio Seselja u Hag da ovaj nije resio da mu se "doaka" pa da sam ode i pritom da je okolina Djindjiceva (ne on) imala ideje o tome da treba njih sve pobiti i zatvoriti Seselja i ostale,dakle taj rezim mu je bio direktan protivnik. Da li je ljudski to sto je rekao da se obradovao? naravno da nije,iskreno to mi je strano nisam se obradovao nikada ali mozda donekle to donekle je nekih 30% da ga razumem zbog svih okolnosti,jer je Seselj tumacio da mu Djindjic radi o glavi,meni niko nikad nije radio o glavi pa nikad nisam imao taj osecaj,doduse iskreno mislim i da mi neko radi ne bih opet se obradovao bilo cijom smrcu. Ali ovo nije nikakav dokaz da je on psihopata. Ili bolje receno ako jeste psihopata ali evo da uzmemo da to za trenutak prihvatimo kao cinjenicu... Sta su onda Zoran Zivkovic,Ceda Jovanovic,Vuk Draskovic,pokojni Batic i ostali koji su 2006 posle smrti i sahrane Slobodana Milosevica napravili skup na trgu republike gde su proslavili smrt coveka i pustali balone i ostalo? zuti car and kordun је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука